sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dory vardı bunlara benzeyen ucundan. modası geçince kendisi de gitti.
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bok atanların %90anıda gotik kız peşinde koşmuştur kesin lisede fln fakin metalciler
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Patice said: Bana dedin işte ben dedikodu yapmaya geldim bu topike. Ayrıca kadın benim eski patronum ha. Neyse yapmicam dedikodu. hahahahhah eski patronun 1 mayısta mail atıp haberlere cıkan mı oysa daha önce biliyoruz onu ya
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Flassh said: Patice said: Bana dedin işte ben dedikodu yapmaya geldim bu topike. Ayrıca kadın benim eski patronum ha. Neyse yapmicam dedikodu. hahahahhah eski patronun 1 mayısta mail atıp haberlere cıkan mı oysa daha önce biliyoruz onu ya Evet ya.. Yazacak çok şey varda altına o haberlerin. Neyse dedim sıçratmiyim üzerime.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 eski patronun mu. kadın bariz sosyal medya ile ilgi çekmek için atmış gibi geldi o maili zaten. e işi de o.
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 BabacumMostors said: adam zengin çeyrek takıyor dfsfasdffdsa
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dasaaa kos senin dizi basladi Xenocide said: Patice said: http://www.cigdemozkan.net/wp-content/uploads/PCK.jpg
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Patice said: Bu topicte çok pis dedikodu yapasım geldi ama sonra gidip insanları buluyosunuz, olaylar olaylar.. O yüzden yapmicam. X( yapma zaten direk blogundan koymuşsun fotoyu dsdsf
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ahah sorma ya sonradan farkettimmm xenus :)
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Hangisi patron kızıl olan mı ? Oysa bizim de öyle patronumuz olur inşallah.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ARKADAKİ MAL AHAHAHAHAHAHAHAHH COK İYİ LAN
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben bunlardan az rısk çıkarmadım üniversiteye ilk girdiğim yıllarda. saygı duyuyorum hala o yüzden dalga geçmeyeceğim
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sen beni hep erkeklerle sevişirken gördün
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 gidin deep webde yapın naapacaksanız bok koktu ortalık pis pis
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 deme lan öyle öyle deme lan. temizleniyoruz öncesinde
Öne çıkan mesajlar