Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence baya basarılı. arada girip oyananır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Single player olarak baya iyi. Diablo 3'ten alamadığın zevki alıyorsun, herşey var. Adam gibi companion (skilleri, itemleri, statları, davranışları) Zebil gibi item ve baya çeşitlilik Grafikler ve sesler gayet iyi, questler düzgün SP olarak kesinlikle oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Respec var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 cidden 8-10 saatte bitiyo mu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Onur mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Valla 3 saat falan oynadım, 2. harita bitti, 3'teyim de ne kadar kaldığını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu arada oyunda bir çok puzzleımsı şeyler de var. Puzzle demiyim aslında ama görevler dışında kendi kendine oluşan atraksiyonlar. İşte sağdan soldan düşen bazı quest itemlar var ve bunlar görev olarak gözükmüyor. Nerede kullanılması gerektiğini çözmeniz gerekiyor. Ufak bir spoiler mesela Oyunun ilk bölümünde mysterious gemstone düşüyor. 3 tane olunca kasabadaki heykele koyuyoruz onları. sonra zaman kaybetmeden heykelin kuzeyinde kalan eve gidiyoruz. biz kapıdayken içeride 2 kişi konuşuyor ve bir tanesi gizli hazine sandığını nereye gömdüğünü söylüyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 aldim ben bunu ya. multi'de hafif bug'lar varmis sanirim ama? dc falan. onlari fix'lerler kisa zamanda umarim. bugun biter dl, yarin baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 8 saat ciddiyse oyun suresi olarak fenaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Selamisahin said: Ufak bir spoiler mesela Oyunun ilk bölümünde mysterious gemstone düşüyor. 3 tane olunca kasabadaki heykele koyuyoruz onları. sonra zaman kaybetmeden heykelin kuzeyinde kalan eve gidiyoruz. biz kapıdayken içeride 2 kişi konuşuyor ve bir tanesi gizli hazine sandığını nereye gömdüğünü söylüyor gibi... Bunu söylediğin işlemi yapamdan da söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Ben gemleri koyduktan sonra bakınırken oldu, ondan dolayı öyle zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 oyun neden bu kadar iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Selamisahin said: Ben gemleri koyduktan sonra bakınırken oldu, ondan dolayı öyle zannettim. key düştü 3 gem koyunca, kapıya denk gelmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kısaysa beklenir, 3 oyunda çıkınca indirimli alınır keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 dreagloth said: key düştü 3 gem koyunca, kapıya denk gelmedim daha O key hala duruyor bende. İkinci bölümdeyim, geri dönüş de yok, kaldı :) Bu arada gerçekten ağzımın suları aka aka oyuyorum. Kısa mısa, mis gibi oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Nasıl kısaymış ki? Sadece main quest ile mi 8 saat acaba, ben 3 saat oynadım hala ilk mekandayım ki yapmadığım bir iki map event i var büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Çok da kısa falan değil ya. Beta zamanı oyunun forum kısmında öyle diyorlardı, oradan aklımda kalmış. Oynadığım toplam süre 12 saat, daha oyun bitmedi benim. Keşke single olarak da tekrar oynanış sunsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Nerdeyse 10gb oyun. Nasil 8 saat ve nerden cikti ki bu bilgi.. Acaip bir basari olur 10 gb a 8 saatlik oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oyun kısa değil ve türünün en iyilerinden. ÇOK detaylı, bildiğin Diablo'yu falan siler yani ARPG listelerinden. (Ben ki Blizzard-lover olarak söylüyorum bunu rahatça) Birkaç bug var, pathfinding gibi, ama kesinlikle game-breaker değil. Companion ile yaptığın muhabbet bile GLORIOUS'tan sonra çok eğlenceli geldi. (Katarina'yı bildiğin biçer döver yaptım, baya iyi) Item upgrade, enchanting falan da baya başarılı. APRG seviyorsanız kaçırmayın, mutlaka deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kanuni said: Nerdeyse 10gb oyun. Nasil 8 saat ve nerden cikti ki bu bilgi.. Acaip bir basari olur 10 gb a 8 saatlik oyun . 20GB neredeyse install sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Aldım oyunu, indiriyorum. Çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yuh 10 gb download 20gb install. Mumkun diil o zaman 8 saat.. Neyse bitirin siz gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Farm olmaması soru işaretleri oluşturuyor bende. Böyle oyunların esprisi item farmlamak değil midir ? Oyna -> bitir -> sil olmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi bırakın ya en fazla 1-2 hafta oynarsınız başlarsınız yine pehh çok kötü falan diye :),bu övenlere soracam özelikle bi süre sonra ne oldu diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar