arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Dba2zeLWDrs güzele benziyor. hakkını vermek için illaki 4 kişi olmak mı lazım yoksa multi lobisi falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 taaa oyun çıkmadan önce pre-orderla almıştım ben baya sağlam eğlenceli oyun 4 kişi olmasanda eğlenebiliyorsun. local multiplayer da var mı diye açtım baktım az önce varmış. tavsiye ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şimdi biz diyelim 2 kişiyiz, +2 nereden buluyoruz? yabancılar bizim oyuna girebilio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evet multiplayer mode öyle işliyor görev seçiyosun eğer ki açık bi maç varsa ona atıyor seni eğer yoksa maçı yaratıyor insanları bekliyosun. ama bunu 2 kişiyle yapabiliyor musun emin değilim büyük ihtimalle yapabilmen lazım ama. edit: şimdi baktım server da kurabiliyosun public olarak biriniz serverı kurup diğeriniz servera gelince beklersiniz 2 kişi daha gelmesini öbür türlü kurtarmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 15$ çok bea :P 7,5 olsa neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 İki kişi ile oynanabiliyor, bir arkadaşımla oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 4 pack alınca 1 tanesi bedavaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 2 tane fazla keyim var 10 dolara bırakırım kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oyun inanılmaz iyi bu arada ahah. co op efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 tane kaldı. kapan kaçıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oyun coh eglenceliymis cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dedim abi adamlar çok tatlı oyun yapmışlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 adam gibi oynayın monacoduklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 elinde fazla olan varsa don't starve var elimde takaslık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 arcane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 benimkiler bitti ağalar. oyun iyi dedim inanmadınız, napiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yok seninkilerin bittiğini tahmin ettim ondan random yazdım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 arcane 5'li gofret paketini alıp "ayrı satılmaz" yazan ambalajlıları tek tek pazarlamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 arcane pazarlama üzerine ders vermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abicim sanki x tane 4-pack almışım gibi rusçu muamelesi yapıyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 oyunda LAN desteği var aahah yıllardır görmemiştim=) yani oyunun şöyle böylesinde var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 oynıycak adam varsa alıyım oynıyak bari naapak. co op cekiyo canım. vey amagicka falanmı oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 cleanerla güvenliği nasıl yumrukluyoruz ya? napsam vurdular pompalıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Cuce said: oynıycak adam varsa alıyım oynıyak bari naapak. co op cekiyo canım. vey amagicka falanmı oynasak ben oynarım 19:00'dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben de oynayabilriim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar