Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocukluk aşkını görmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Küçükken (taaa 4 yaşımdan 11 yaşıma kadar)
Sevdiğim bi kız vardı yazlıkta..Benden 3 bilemedin 2 yaş büyük..Oda beni severdi ama velet olarak tatlı çocuk olarak yani asla benim onu sevdiğim gibi değil..
Gelgelelim onunla geçen gün msn de karşılaştık(yalana bak buldun işte itiraf et)Resmini fln aldım..
İnanılmaz mutlu oldum yaw üstümde süfer bi pozitif enerji var dokunduğumçiçekk açıyor valla;şu an salak salak sırıtıyorum zaten :)..Eskileri hatırlardım birden..
Sizinle paylaşayım dedim nasolsa herkesin bir çocukluk aşkı olmuştur(Çapkın sherefinki aşka dahil deildir(mankenler aşık olmass!!:)).[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
keşke hep çocuk olarak kalsam...
gökyüzüne merdiven kursam çıksam sevgiden
bulutlarla oynasam güneşe dokunmadan
yağmur olsam toprağa düşsem
çocuk olsam yeniden...
[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 29 Kasım 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok bende baya sapıktım ama bu çok ayrı yaw..gidip birilerine sarılasım var (goren ne bu iskenderin soyundanmısın dicek)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
Geçen Çarşamba Nişantaşında 80 yılındaki ikimizde 6 yaşındayken ilk aşkım (tabi çocukluk aşkım) diyebileceğim eski bir arkadaşımı gördüm. Çok özlemişim. Sergi salonu açmış Nişantaşında ünlü olmuş ama benim gözümde hala o ilk günkü haylaz, neşeli, renkli gözlü kız olarak duruyor.

[Bu mesaj Absolut tarafından 29 Kasım 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aile dostumuzun kizi cocukluk askimla (hatta o zaman icin sapik sayilabilecek seyler yaptigimiz:)(opustuk bakmayin ole abartmayin) karsinda nisanlisi ve ailesiyle evine gelince tabi insan garipsiyor utaniyor falan diyor ya acaba oda hatirliyormu
Mesaj tarihi:
yıllar sonra görmüşsün çok güzel bi olay ama sakın aşık olayım felan deme :) ben olmuştum ordan biliyorum [signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!

[Bu mesaj Cornelius tarafından 29 Kasım 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lam hala mutluyum...kendimde ciddi bir revizyon yaptım..
Bugun oyun oynamayacagım;sporumu yapıp odamı toplayıp bırazda vizeye çalışacagım..Duzugun yemek yicem paticige girmicem(tabi bu yalan oldu)..
hadi bismillah.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
Bir işe ne kadar önem verirsen gerisin geri zorluklarla karşılaşırsın söylemedi deme sonra..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
beter ol :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Mesaj tarihi:
ben iki sene önce gördüm
çok çirkinleşmişti[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
yani iyi abi mutlu olmak güzel bir şeydir umkarım hep böyle mutlu olursun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
valla güzel şey mutlu olmak umarım hep mutlu olursun böyle[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ne arıza heriflersiniz ya
hatırlatmayın şöyle şeyler kardeşim
parayla mı gönderdiler sizi ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
kermitin yorum bitirdi valla :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken
Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..

Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki:
konserve acilinca, kasik atan cok olur.
  • Yeni Oluştur...