bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o züğürtleri görsen bence öyle demezdin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 göremiyorum belime geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tesellisine kurban olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: aquila said: 1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak. hatunlar iyi oluyor küçük olunca ya. küçük hatun daha iyi abi. seramik gibi çeviriyorsun. hakimiyet var. dominasyon var. uzun hatunlar iş istiyor fazla atp istiyor. bilekten yukarı öpmeye başlıyosun 20 dakka sürüyor ağız kuruyor artık falan bacak uzunsa öpme frekansını ayarlayacan olm. sayı olarak aynı ama daha seyrek öpücükler bırakacan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 belini görememekte çok fena bir şeymiş, boyun fıtığı falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bide uzun hatunların ayakları büyük oluyor ki cansuyla mı sevişiyorsun ercanla mı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: belime geliyolar Sparkcaster said: geliyolar Sparkcaster said: belime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şükrü bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 uzun boylu partnerde pozisyonlar hep dert... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 noyzura gelip bu konuyla ilgili seks hikayelerini anlatmaya baslamadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kız istemiyo ayak yapmış da ne demek lol istemem yan cebime koy olmuş bence çünkü kıza sen değil başkası söylüyor. muhtemelen bir kız arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lunatari said: ya ortak bi arkadaşımız var. kıza yolladım böyle böyle diye. kızın verdiği cevap "bilmem o çok uzun ben çok kısa, sorun olmaz mı?" demiş. beyler kız soru cümlesiyle gayet naif bir şekilde yaklaşmış. ''sorun olur'' demek ile ''sorun olmaz mı'' demek arasında fark var. yani kısa boylu kızların genel sorunu bu, garip duracağını düşünebiliyorlar dışardan. artı kızlar önem verir böyle dış görünüşe, uyuma vs. gerçekten sorun olsaydı boyu bahane etmez daha direkt ve geçerli bir bahane bulurdu diye düşünüyorum ben şahsen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben 1.58 im, hatun 1.87 merdivenle çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 keşke kısa boylu bir sevgilim olsa cebimde taşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bende olsam sanırım soğurdum boy yüzünden. önemli bencede, sorun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kaç cm e kadr normal fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bingildak said: çocuğu 1 yaşına bastı birkaç ay önce. en yakınım falandı şirkette ama fena tahrik eder bile bile. çok fantastik bir hatundu, amerikada satış kanallarında falan çalışmış yıllarca. ilk "lan kısanın da farklı bir gideri var" dedirten kişiydi asdasd. facebook alak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Klasik turk kizi cakalligi yapmis.Kesin bir kac aday daha var, o yuzden ortadan konusmus bunu da kenarda tutayim da kacmasin diye. 1.50 yim ama talep cok , yaaa yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 jacabo said: noyzura gelip bu konuyla ilgili seks hikayelerini anlatmaya baslamadi mi? yok ya. konuyu açan arkadaş sende bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Rerore said: bingildak said: çocuğu 1 yaşına bastı birkaç ay önce. en yakınım falandı şirkette ama fena tahrik eder bile bile. çok fantastik bir hatundu, amerikada satış kanallarında falan çalışmış yıllarca. ilk "lan kısanın da farklı bir gideri var" dedirten kişiydi asdasd. facebook alak alırsın he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ucundan bakalim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://alltheragefaces.com/img/faces/large/angry-no-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 senin faceine bakalim, ordan bulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar