Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili adayıyla aradaki boy farkı

lunatari

Öne çıkan mesajlar

Finklorpeyniri said:

aquila said:

1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak.

hatunlar iyi oluyor küçük olunca ya. küçük hatun daha iyi abi. seramik gibi çeviriyorsun. hakimiyet var. dominasyon var.

uzun hatunlar iş istiyor fazla atp istiyor. bilekten yukarı öpmeye başlıyosun 20 dakka sürüyor ağız kuruyor artık falan

bacak uzunsa öpme frekansını ayarlayacan olm. sayı olarak aynı ama daha seyrek öpücükler bırakacan...
Sosyal ağlarda paylaş

lunatari said:

ya ortak bi arkadaşımız var. kıza yolladım böyle böyle diye. kızın verdiği cevap "bilmem o çok uzun ben çok kısa, sorun olmaz mı?" demiş.

beyler kız soru cümlesiyle gayet naif bir şekilde yaklaşmış. ''sorun olur'' demek ile ''sorun olmaz mı'' demek arasında fark var.
yani kısa boylu kızların genel sorunu bu, garip duracağını düşünebiliyorlar dışardan. artı kızlar önem verir böyle dış görünüşe, uyuma vs.
gerçekten sorun olsaydı boyu bahane etmez daha direkt ve geçerli bir bahane bulurdu diye düşünüyorum ben şahsen. =)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

çocuğu 1 yaşına bastı birkaç ay önce. en yakınım falandı şirkette ama fena tahrik eder bile bile. çok fantastik bir hatundu, amerikada satış kanallarında falan çalışmış yıllarca. ilk "lan kısanın da farklı bir gideri var" dedirten kişiydi asdasd.

facebook alak
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

bingildak said:

çocuğu 1 yaşına bastı birkaç ay önce. en yakınım falandı şirkette ama fena tahrik eder bile bile. çok fantastik bir hatundu, amerikada satış kanallarında falan çalışmış yıllarca. ilk "lan kısanın da farklı bir gideri var" dedirten kişiydi asdasd.

facebook alak

alırsın he he.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...