Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bence bu exp'ler ciktikca onceki'ler, ozellikle starter'lar ucuzlamali. su an bayagi pahali. ama reinf'lerden exp karti cikmasi konusunda bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fiyatlar aynı duracaktır bana göre. gold ile sadece emilio's pack tarzı birşey olabilir sonuçta f2p bir oyun bu server masrafları şunlar bunlar adamlar nasıl para kazanacak. her deck'i ayrı ayrı satmalılar. yalnız yanlış görmediysem ek pakette 3 tane campaign daha olacak oradan seal gelir ve achive ile paket gelirse baya hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: ya normal reinf packten hiç çıkmayacak mı expansion kartları? Yanlışım yoksa reinforcedan şuanki void kartları çıkabiliyor tektükte olsa, bana denk geldi yani eminim yeni expden de çıkabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 nerden cikiyor yahu? aciklamada da yazmiyor, o kadar cok paket aldin ki karistiriyosun di mi kartlari? hadi soyle cekinme. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 emilio almış olmayasınız :P 12 kart veriyor. acaba void kart oranları belli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Seru said: nerden cikiyor yahu? aciklamada da yazmiyor, o kadar cok paket aldin ki karistiriyosun di mi kartlari? hadi soyle cekinme. :D yok kesin çıktı mesala şu necronun atack düşüren örümcekleri, moonsilk skeleton falan. Yani 4-5 gün önce sadece void pack aldım onun dışında ne emilo aldım ne başka birşey ve void den kesinlikle kartlar çıktı eminim. He achivementlardan çıkan packlerden mi bilmiyorum ama baya bir void kartı çıktı bana eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kankslar bi turnuva atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 varmı offical sitede exp'in ne zaman release olucağınla ilgili bir bilgi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Seru said: kankslar bi turnuva atalım. uyar skype falan toplanıp atılabilir. cuma attık attık sonrasına gelemem ben malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 3 gundur oyuna girmiyorum seal'lari ve gold'lari harcamamak icin. yeter artik ellerim kasiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bekledim bekledim bende bastım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: Seru said: kankslar bi turnuva atalım. uyar skype falan toplanıp atılabilir. cuma attık attık sonrasına gelemem ben malesef akşama ayarlayın 8 kişi benide katın isim yazdırın yapalım kendi aramızda turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aabi yazin ekleyin turnuvaya girecekler wonderfulpiece edrielhammer kkthbyein olmasi lazim baskalari da eklesin saat 8 gibi olabilir bana 8den sonra da uygun, vakit uygun degilse yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hadi o zaman +6 gogo isimleri yazdıralım varsa gelicek. Paint terk tabloda hazır: http://i42.tinypic.com/28cljsm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi oyun icindne turnuva acilmiyo mu onda zaten bracket falan hersey hazir geliyor hem official bi sampiyonumuz da olur ss alir cakariz buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Aynen o varda en azından liste belli olsun diye foruma şeettim 1 hafta içinde anca toparlarız asdf Arka sayfada kaldı dur bidaha yapıştıralım :P kthxbye said: Hadi o zaman +6 gogo isimleri yazdıralım varsa gelicek. Paint terk tabloda hazır: http://i42.tinypic.com/28cljsm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 buarada mmdoc'u patlatmışlar. Expension gelmeden kartları revealed ettiler diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hangover 3'u izlemeye gidicem aksam B)- iyi oyunlar bu arada exp. geliyor galiba server down eet geliyor said: As you may know, we have been working very hard this week on our upcoming expansion Herald of the Void. We decided to update the game with the long awaited expansion, today, at 4:30pm (Paris Time). We will host a maintenance period of an estimated time of 3 hours. The counterpart to that, is that we still need to fix some things on the iPad version and it should take a little bit longer than expected. Unfortunately, iPad users will not be able to play Duel of Champions until we fix those issues. Of course, fixing the iPad version is our #1 priority at the moment. We apologize for this situation, and will keep you updated on the situation. We hope you will appreciate Herald of the Void and its new features, see you on the Battlegroud! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 no shit! mmdoc'u ondan dolayı patlattıklarını sanmıyorum, forumda 3 gündür kartlar dönüyor öyle olsa topikleri silerlerdi. o gelsin yama ama para yok ne alıcaz bakalım masticore umarım 3, 2 gibi boktan çıkmaz. biz burda sinemaya da gidemiyoruz varsa yok dl yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hayda maç ortasında crash çıkıyor arada yapıcağınız exp'a -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sealle sadece tek pack alabildim box bile değil, air unique spell çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya hayvanlar indirimsiz cikarmislar. 10%'la falan cikarsalardi. 205 seal eksik simdi kutu icin. kim ugrasacak 3 level almayla ya fjsdkfjs. gold'la da alinmiyor. super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yeni campaign yok ??? neden yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fena batirdilar bence :) boyle olacagini bilsem void box alirdim bir tane daha, expansion icin bi' 15 euro daha atardim ekrana. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 yeni kartlar allah ya. su herald box'i acmadan yeni kartlarla deck yapmislari yenemeyecegim gibi bir his var. ozellikle haven yok ediyor. 880'den 700'e yolladilar fsdjkfjsd. cikamadim 1000'e bi' turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar