Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bütün kartları görebileceğim bir yer var mı? Wolf soldier da bitti başka campain açılmadı tekrar lvl mı istiyor yoksa campain şimdilik bitti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.mmdoc.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 campain de 14 bölüm bitirdim bitti sonra sanırım,başka bi şey cıkmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kart listesine baktım Çok az kart varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 betada sanırım daha oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 betaymıs pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Thraine_Numeheru said: Kart listesine baktım Çok az kart varmis achivement kısmındamıydı profile kısmındamıydı biyerde yazıyordu kaç karttan kaç kartı bulduğun bende 125/347 mi ne yazıyordu. Yani 374 tip kart var sanırım ki böyleyse oldukça büyük rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şu oyunda tattiğim en leş şey necro vs necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Magic oynayan biri olarak yorumlarini soruyorum. Magic'e ayirdigim zamani vermeye deger mi? Para harcamaya niyetim yok ama ikinci bir kart oyununa. Asiri oyuncusu olacagi icin Blizzard'inkine belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şimdi 26dak. süren bir oyun attim ve garip sekilde defeat oldum. nasıl oldum arkadaş anlamış degilim , adamın 1 hp si var zaman bitti zaman biterken birşeyler yaptım süre doldu karşı tarafa geçti o arada defeat yazdı bana yani next turn oyun benim , 0 hero su var bende 6 hero hp'i de yok lol anlamadım nasil oldu. Bot lara karsı birşey mi var acaba 2-3 kez pass button'u na basmayınca defeat mi veriyor başka türlü aklım almış degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 GERGE said: Magic oynayan biri olarak yorumlarini soruyorum. Magic'e ayirdigim zamani vermeye deger mi? Para harcamaya niyetim yok ama ikinci bir kart oyununa. Asiri oyuncusu olacagi icin Blizzard'inkine belki. değer, magic oynayan biri olarak söylüyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 GERGE said: Magic oynayan biri olarak yorumlarini soruyorum. Magic'e ayirdigim zamani vermeye deger mi? Para harcamaya niyetim yok ama ikinci bir kart oyununa. Asiri oyuncusu olacagi icin Blizzard'inkine belki. Değer gibin, bende şimdilik para vermedim gerge. Oyun gaye,parasız da oynanıyor ^^ ama oyunun çeşitlenmesi şart.Boş vaktin varsa dene yani. Yalnız oyunun başında verdiği seal,gold'ları düzgün kullanmak çok önemli. Akşam beraber atalım hatta. Oyun daha beta'da neler gelicek neler eklenicek bilmiyorum ama şu haliyle 2 ay sıkılmadan idare eder beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Daha dun tasindim, internet gelip beni telefondan kurtarsin bakarim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 installing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Oyun çok iyi bence,çok dengeli her şey ... 13 saatir oyundayım yemek aralarıyla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bir sürü leş kart var gençler şu pit olayını nerdeydi bulamadım. çift tıklayınca mı oluyor deck yokken? bir necro bir de inferno deck yaptım. sancarty midir nedir onun herosu da var ama kartları az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 üstte deck managerın bir yanında, 5 levelda açılıyor bu void risingden çıkan normal kartlar nedir yahu? hani normal decklere değilde sanctuarye flm çıkıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ağırlıklı olarak sanctuary evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ya bu nasıl bir şanstır daha 10. turnde yahu, olan ravagerlarıma oldu ve hiç hoş değil. achi için eklesenize bu arada DreamCasts hayır birde ben stronghold oynamak istemedikçe şöyle packler açılması paha biçilemez ^^ http://i.imgur.com/a3Jrwvh.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bükemediğiniz bileği öpüceksiniz arkadaşlar keltoş deckine başladım ve henüz yenilmedim süper dandik kartlara rağmen lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 iyi mi o kadar ya? iyiyse yemin ederim yine account açıcam of. kal azaarda iyide 1 mightla başlasa direk dominate edecek tamam hel thorla duel attım, tamam. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hala kaybetmedim evet gerekli kartların yarısı yok belki ama aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 double attack quick attack attack anywhere allah belasını versin o deckin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şimdi elimizde kel'thor yoksa napıyoruz o yolda gitmek için crag hackin decki alıyoruz sanırım? yeni accountla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 keltoş gelene kadar heroic pack al base deck olarak sanırım fireboltlar için falan inferno alınabilir daha çok enrageli yaratık hangi deckteyse onu al beklerken seal ile the box galiba ben normal acc.umda biriken kartlarla oynuyorum. dediklerimi yapmadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar