Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Thraine_Numeheru said:

Kart listesine baktım Çok az kart varmis

achivement kısmındamıydı profile kısmındamıydı biyerde yazıyordu kaç karttan kaç kartı bulduğun bende 125/347 mi ne yazıyordu. Yani 374 tip kart var sanırım ki böyleyse oldukça büyük rakam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Magic oynayan biri olarak yorumlarini soruyorum. Magic'e ayirdigim zamani vermeye deger mi? Para harcamaya niyetim yok ama ikinci bir kart oyununa. Asiri oyuncusu olacagi icin Blizzard'inkine belki.
Mesaj tarihi:
şimdi 26dak. süren bir oyun attim ve garip sekilde defeat oldum. nasıl oldum arkadaş anlamış degilim , adamın 1 hp si var zaman bitti zaman biterken birşeyler yaptım süre doldu karşı tarafa geçti o arada defeat yazdı bana

yani next turn oyun benim , 0 hero su var bende 6 hero hp'i de yok lol anlamadım nasil oldu. Bot lara karsı birşey mi var acaba 2-3 kez pass button'u na basmayınca defeat mi veriyor başka türlü aklım almış degil
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Magic oynayan biri olarak yorumlarini soruyorum. Magic'e ayirdigim zamani vermeye deger mi? Para harcamaya niyetim yok ama ikinci bir kart oyununa. Asiri oyuncusu olacagi icin Blizzard'inkine belki.

değer, magic oynayan biri olarak söylüyorum ^^
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Değer gibin, bende şimdilik para vermedim gerge. Oyun gaye,parasız da oynanıyor ^^ ama oyunun çeşitlenmesi şart.Boş vaktin varsa dene yani. Yalnız oyunun başında verdiği seal,gold'ları düzgün kullanmak çok önemli. Akşam beraber atalım hatta. Oyun daha beta'da neler gelicek neler eklenicek bilmiyorum ama şu haliyle 2 ay sıkılmadan idare eder beni.
Mesaj tarihi:
bir sürü leş kart var gençler şu pit olayını nerdeydi bulamadım. çift tıklayınca mı oluyor deck yokken?

bir necro bir de inferno deck yaptım. sancarty midir nedir onun herosu da var ama kartları az..
Mesaj tarihi:
üstte deck managerın bir yanında, 5 levelda açılıyor

bu void risingden çıkan normal kartlar nedir yahu?

hani normal decklere değilde sanctuarye flm çıkıyor değil mi?
Mesaj tarihi:

ya bu nasıl bir şanstır daha 10. turnde yahu, olan ravagerlarıma oldu ve hiç hoş değil.

achi için eklesenize bu arada DreamCasts

hayır birde ben stronghold oynamak istemedikçe şöyle packler açılması paha biçilemez ^^

http://i.imgur.com/a3Jrwvh.jpg?1

Mesaj tarihi:
iyi mi o kadar ya?

iyiyse yemin ederim yine account açıcam of.

kal azaarda iyide 1 mightla başlasa direk dominate edecek

tamam hel thorla duel attım, tamam. tamam.
Mesaj tarihi:
keltoş gelene kadar heroic pack al
base deck olarak sanırım fireboltlar için falan inferno alınabilir
daha çok enrageli yaratık hangi deckteyse onu al beklerken
seal ile the box galiba

ben normal acc.umda biriken kartlarla oynuyorum. dediklerimi yapmadım yani
  • Yeni Oluştur...