Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

One x almayi planliyorum. Nedir nasildir yorumlar?

Mart ayinda yurtdisi var ama o zamana kadar dayanamicam wildfire ile, iyice dagitti cunku alet.

Cok hassas midir? Dayanikli mi kasasi? Permormans nasil? Takilma donma sapitma sorunlari var mi? Bataryasi cikmiyor diye bisey duydum dogru mu samet?
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 aydır kullanıyorum, 50'den fazla yere düşürdüm özellikle direnişte fln çok taş üstüne fln düştü

banamısın demedi telefon, bütün arkadaşların iphone5ler patır patır patlarken benim ki koruma kılıfı bile yok default bir şekilde kullanıyorum çizik yok alet'te.

şiddet ile tavsiye ediyorum almayı düşünen varsa

2.

o one v, one x şey gibi
iphone 2, iphone 3 iphone3s

gibi en son telefon htc one
direk
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

peki x bu sıralamanın neresinde kalıyor.

Wildfire aldıktan kısa süre sonra wildfire s almadığıma pişman olmuştum. Bunda da pişmanlık yaratacak kadar büyük fark var mı?

Htc one x eski model bunun yanında. En son çıkan model htc one.

Gidipte daha özelliklidir diye eski model falan alma. X, s ve v modelleri eski.

Edik: illaha sırala dersen htc one > htc one x > htc one s > htc one v
Sosyal ağlarda paylaş

Abi peki one ın piyasa fiyatı ne genel olarak? Netten değil de aldıklarınızı soruyorum.

Kredi kartına bel bağlamak istemiyorum. Evkurdan 24 ay vadeli senetli olarka alıcam. Evkurda da one x var sanırım sadece. En azından sitesinde o var. Şubeye gidicem gerçi ama one bulamazsam one x alırım.

Kötü değil di mi çok? Yani wildfire ile s arasında eşek yüküyle fark vardı o yüzden korkuyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

aleti cuma aldım, bugün update çıktı, update ederken brick oldu allah kahretsin ya. factory reset bile yemiyor. pili bitene kadar duracak heralde. 5 saattir aynı ekranda. resetleyebiliyorum, ama aynı ekrana geri dönüyor.

update'ten sonra yeşil barın dolduğu ekran. üstünde de güncelleme simgesi ve telefon resmi var başka da bi bok yok. resetliyorum o yeşil bar tekrar doluyor ve kalıyor öyle.

allah kahretsin htcsinden de firmasından da gugılından da soğudum.

FACTORY RESET NASIL YEMEZSİN ARKADAŞ. EN DİBİNDEN ÇALIŞMIYORSA NİYE YAPTIN ARKADAŞ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...