goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben aldım düm bitane. çizileceğini bildiğimden kırmızı almadım. kılcak çiziklerle vs parlaklığını yitirecek, sonra altından gene doğal alüminyum rengi gelecek. o yüzden gümüş aldım, aşınsa da fazla çaktırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 One x almayi planliyorum. Nedir nasildir yorumlar? Mart ayinda yurtdisi var ama o zamana kadar dayanamicam wildfire ile, iyice dagitti cunku alet. Cok hassas midir? Dayanikli mi kasasi? Permormans nasil? Takilma donma sapitma sorunlari var mi? Bataryasi cikmiyor diye bisey duydum dogru mu samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 4.2.2'yi içeren 2.24.401.2 firmware'i OTA'ya düştü. Kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 413.63mb iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ovvv bende kırmızı alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi bu one, one x, one v, ıvır zıvır bunların ne farkı var? Bunları benchmarka sokan bi site var mı böyle iki telefonu seçicez farklarını sıralayacak? Çok zamandır mobil cihazlara bakınmıyorum bilemedim. One x almayı planlıyorum var mı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 3-4 aydır kullanıyorum, 50'den fazla yere düşürdüm özellikle direnişte fln çok taş üstüne fln düştü banamısın demedi telefon, bütün arkadaşların iphone5ler patır patır patlarken benim ki koruma kılıfı bile yok default bir şekilde kullanıyorum çizik yok alet'te. şiddet ile tavsiye ediyorum almayı düşünen varsa 2. o one v, one x şey gibi iphone 2, iphone 3 iphone3s gibi en son telefon htc one direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 iki karış yerden düşürdüm dün tam sağ alt köşeye geldi, hafiften sıyrıldı lan böyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 peki x bu sıralamanın neresinde kalıyor. Wildfire aldıktan kısa süre sonra wildfire s almadığıma pişman olmuştum. Bunda da pişmanlık yaratacak kadar büyük fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2. Telefon one ekstrem spor ve doğa şartlarında kullanıyorum iphone ve sony halt etmiş yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 SeaGle said: peki x bu sıralamanın neresinde kalıyor. Wildfire aldıktan kısa süre sonra wildfire s almadığıma pişman olmuştum. Bunda da pişmanlık yaratacak kadar büyük fark var mı? Htc one x eski model bunun yanında. En son çıkan model htc one. Gidipte daha özelliklidir diye eski model falan alma. X, s ve v modelleri eski. Edik: illaha sırala dersen htc one > htc one x > htc one s > htc one v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi peki one ın piyasa fiyatı ne genel olarak? Netten değil de aldıklarınızı soruyorum. Kredi kartına bel bağlamak istemiyorum. Evkurdan 24 ay vadeli senetli olarka alıcam. Evkurda da one x var sanırım sadece. En azından sitesinde o var. Şubeye gidicem gerçi ama one bulamazsam one x alırım. Kötü değil di mi çok? Yani wildfire ile s arasında eşek yüküyle fark vardı o yüzden korkuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi onu yapacağına vodafone ya da turkcell'den taksitle al. Cihaz yarı fiyatına geliyor neredeyse vodafoneda. 29 liradan başlıyor taksitleri 69a kadar tarifeden göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi 24 ay aylık 120 diyor burda? http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/telefon/htc-one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Nakit alın daha iyi vodafone zaten niteliyor parasını 1800 civarında piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Evkurda da 1800 civarı oluyor işte. Maaşı telefona yatırmak istemiyorum ya sdfgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tabi evkurdan alınan 16 gb oluyor o fiyata o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 SeaGle said: Evkurda da 1800 civarı oluyor işte. Maaşı telefona yatırmak istemiyorum ya sdfgfsd 1800 e one x oluyorsa koşarak uzaklaş. one fiyatı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Piyasada 2k civarı olarak gördüm ben one ı ya. Fiyat artıyor tabi kredi kartsız 24 ay vade yapınca, ordan kazanıyor zaten evkur fln. Neyse maaşı yicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2000 ilk hafta giriş fiyatı. henüz pek düşmedi ama her türlü 1800'e kampanya bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu arada kaç haftalık abi bu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 df said: SeaGle said: Evkurda da 1800 civarı oluyor işte. Maaşı telefona yatırmak istemiyorum ya sdfgfsd 1800 e one x oluyorsa koşarak uzaklaş. one fiyatı o. One veya one x hangisi iyi lan? Kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aleti cuma aldım, bugün update çıktı, update ederken brick oldu allah kahretsin ya. factory reset bile yemiyor. pili bitene kadar duracak heralde. 5 saattir aynı ekranda. resetleyebiliyorum, ama aynı ekrana geri dönüyor. update'ten sonra yeşil barın dolduğu ekran. üstünde de güncelleme simgesi ve telefon resmi var başka da bi bok yok. resetliyorum o yeşil bar tekrar doluyor ve kalıyor öyle. allah kahretsin htcsinden de firmasından da gugılından da soğudum. FACTORY RESET NASIL YEMEZSİN ARKADAŞ. EN DİBİNDEN ÇALIŞMIYORSA NİYE YAPTIN ARKADAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pili sö.. OH WAIT AHAHAHA cenabetsin olm cenabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 htc one > htc one x (gecen senenin aleti bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar