somebody Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şu anda üşüyorum.Sinirlerimi bozuyor bu üşüme.Kesinlikle en sevdiğim mevsim yaz.Yaz gelse de kurtulsak.Güneş yaksın içimizi.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kesinlikle sonbahar.. Yaşadığımı farkediyorum..bide İzmirde sonbahar o kadar guzel oluyorkii. tam melankoli havası..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Apache Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yaz ve kış[signature][hline]shinsetsu desu..
magecy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ilkbahar ne soğuk ne sıcak , ılık ılık ogh :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ilkbahar:Böceklerin zamanı iiiiiiiiiiiiiiiiiiirennççç.. Kış:Soguk;ters yani yaz:sıcak buda ters..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sweatshirtle üşümediğim kış günleri[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 havanın durgun olduğu , sonbahar. özellike akşamüstüleri. eylül felan olsa , gün batımları. nasıl özledim .[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 valla hava boyle sıcak olmuycak ama guneşli olcak o da tam olarak sonbaharla kışın arasına denk geliyo heralde buna sonkış mevsimi dirim ben :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sonbahar.. Aşk mevsimi.. Diyerek görüşümü bildireyim ve sizlerede şunu söyleyim bozulan atmosfer ve doğa yüzünden git gide baharlar kısalıyor baskın mevsimler çoğalıyor.. Artık daha soğuk ve uzun kışlar .. daha sıcak ve uzun yazlar bizi bekliyor. Bahar in bile değerini bilemedik.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya nasi yani en sevdigi mevsim yaz olmayan insanlar da mi var ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Yağmurun olduğu her mevsim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İlkbaharı severim insanın içi kıpır kıpır olur,gönlü a$k dolar.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kışı severim. Kalın kalın giyinicen sonra kayak tatiline gidicen offf özledim valla. Akşamları içmekten başka yapacak birşey olmayacak, sabahları da yataktan döverek bile zor kaldıracaklar ama o soğuk yüzüne vurdumu ayılacaksın falan off off özledim valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 evet kış güzel dışarda kalan insanlar ve hayvanlar olmasa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 en güzeli baharlar oluyo bncce[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kışı severim kar oldugunda[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 havada günes olupda yakmadigi havanın souk oldunu ama etrafin cilvil civil oldugu gunler[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sonbahar... hüzün...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 her mevsim güzeldir hepsini çok severim hepsinin kendi özellikleri vardır, kış herhalde en az sevdiğim çok hasta olduğumdan kışın güzelliğini yaşayamam[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kışı çok severim helede kar yağarken camdan, elinde sıcak kahveni içerken, dışarıyı izlemek süper oluyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 tabi oradan kar sıcak yağıyor[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
narin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Istanbulda veya turkiyede gecirdigim her mevsim...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İlkBahar.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sonbahar da aşk mevsimi üşüyen kızlara sarılma olayı filan [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 29 Kasım 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ilkbahar'ı çok severim, soğuk hava ve güneş karışımı çok hoşuma gider. sonbahar'da, güneş oldukça iyidir. sonrada kış'ı severim. heryerin bembeyaz olması hoş bişey. ama yağmur ve kara bulutlar bana göre değil. yaz son gelir, güneş iyidir ama sıcak hoşuma gitmiyor.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Öne çıkan mesajlar