Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz mevsim hangisi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda üşüyorum.Sinirlerimi bozuyor bu üşüme.Kesinlikle en sevdiğim mevsim yaz.Yaz gelse de kurtulsak.Güneş yaksın içimizi.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
kesinlikle sonbahar..
Yaşadığımı farkediyorum..bide İzmirde sonbahar o kadar guzel oluyorkii.
tam melankoli havası..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
ilkbahar:Böceklerin zamanı iiiiiiiiiiiiiiiiiiirennççç..
Kış:Soguk;ters yani
yaz:sıcak buda ters..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
sweatshirtle üşümediğim kış günleri[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
havanın durgun olduğu , sonbahar.

özellike akşamüstüleri.
eylül felan olsa , gün batımları.

nasıl özledim .[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
Sonbahar.. Aşk mevsimi..
Diyerek görüşümü bildireyim ve sizlerede şunu söyleyim bozulan atmosfer ve doğa yüzünden git gide baharlar kısalıyor baskın mevsimler çoğalıyor.. Artık daha soğuk ve uzun kışlar .. daha sıcak ve uzun yazlar bizi bekliyor.
Bahar in bile değerini bilemedik.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya nasi yani en sevdigi mevsim yaz olmayan insanlar da mi var ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
Yağmurun olduğu her mevsim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Kışı severim. Kalın kalın giyinicen sonra kayak tatiline gidicen offf özledim valla. Akşamları içmekten başka yapacak birşey olmayacak, sabahları da yataktan döverek bile zor kaldıracaklar ama o soğuk yüzüne vurdumu ayılacaksın falan off off özledim valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
evet kış güzel dışarda kalan insanlar ve hayvanlar olmasa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
her mevsim güzeldir hepsini çok severim hepsinin kendi özellikleri vardır, kış herhalde en az sevdiğim çok hasta olduğumdan kışın güzelliğini yaşayamam[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Mesaj tarihi:
ilkbahar'ı çok severim, soğuk hava ve güneş karışımı çok hoşuma gider.
sonbahar'da, güneş oldukça iyidir.
sonrada kış'ı severim. heryerin bembeyaz olması hoş bişey. ama yağmur ve kara bulutlar bana göre değil.
yaz son gelir, güneş iyidir ama sıcak hoşuma gitmiyor.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
  • Yeni Oluştur...