Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşçılık

xaty

Öne çıkan mesajlar

İş yerinden yakın bir arkadaş işi gücü bırakıp aşçılık peşine düşme planlarında. Bilgi ve yetenek olarak gayet iyi bu konuda ama düzgün bir okuluna falan gidip sonra hayatına bu yolda devam etmek istiyor.

Burada vardı bir kaç aşçı, demin günlük'te bi post görünce yine aklıma geldi. Var mı böyle okulunu falan okuyup bu yolda giden. Düşünceleriniz neler bu meslek hakkında?

Bir de bu işin okulları falan yavaş yavaş baya yayılıyor galiba. Nasıllardır, hangisi iyi/kötüdür?
Sosyal ağlarda paylaş

küfür kıyamet gerçekten. benim kardeşim baya yetenekli bir herif yemek yapma konusunda. 15 yaşındayken yengeçli risotto'dan kaz ciğerine kadar yapabiliyordu falan birkaç kez hemde iyi yerlere staja gitti. kaldıramadı küfrü bıraktı 17-18 yaşlarındayken.

ağır tempolu ve çok stressli bir iş olarak biliyorum ayrıca birkaç arkadaşımdan
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

İş yerinden yakın bir arkadaş işi gücü bırakıp aşçılık peşine düşme planlarında. Bilgi ve yetenek olarak gayet iyi bu konuda ama düzgün bir okuluna falan gidip sonra hayatına bu yolda devam etmek istiyor.

Burada vardı bir kaç aşçı, demin günlük'te bi post görünce yine aklıma geldi. Var mı böyle okulunu falan okuyup bu yolda giden. Düşünceleriniz neler bu meslek hakkında?

Bir de bu işin okulları falan yavaş yavaş baya yayılıyor galiba. Nasıllardır, hangisi iyi/kötüdür?

bi arkadaşımın sevgilisi gitmişti güney afrikaya aşçılık okumaya ama ne oldu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...