xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 İş yerinden yakın bir arkadaş işi gücü bırakıp aşçılık peşine düşme planlarında. Bilgi ve yetenek olarak gayet iyi bu konuda ama düzgün bir okuluna falan gidip sonra hayatına bu yolda devam etmek istiyor. Burada vardı bir kaç aşçı, demin günlük'te bi post görünce yine aklıma geldi. Var mı böyle okulunu falan okuyup bu yolda giden. Düşünceleriniz neler bu meslek hakkında? Bir de bu işin okulları falan yavaş yavaş baya yayılıyor galiba. Nasıllardır, hangisi iyi/kötüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 pilot daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 küfür kıyamet gerçekten. benim kardeşim baya yetenekli bir herif yemek yapma konusunda. 15 yaşındayken yengeçli risotto'dan kaz ciğerine kadar yapabiliyordu falan birkaç kez hemde iyi yerlere staja gitti. kaldıramadı küfrü bıraktı 17-18 yaşlarındayken. ağır tempolu ve çok stressli bir iş olarak biliyorum ayrıca birkaç arkadaşımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mutfak Sanatları Akademisi Özyeğine bağlı olan lecordon Blue var arkadaşların okudğu. MSA epey geçerli 8 ay süren bir eğtitim veriyorlar. Tabi bir gastronmi diploması gibi değil ama iş konusunda epey geçerli kurslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mişlen yıldızı alırsa ama ömür boyu rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 chrome said: pilot daha iyi Değil. Ben de öyle düşünüyordum da değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 xaty said: İş yerinden yakın bir arkadaş işi gücü bırakıp aşçılık peşine düşme planlarında. Bilgi ve yetenek olarak gayet iyi bu konuda ama düzgün bir okuluna falan gidip sonra hayatına bu yolda devam etmek istiyor. Burada vardı bir kaç aşçı, demin günlük'te bi post görünce yine aklıma geldi. Var mı böyle okulunu falan okuyup bu yolda giden. Düşünceleriniz neler bu meslek hakkında? Bir de bu işin okulları falan yavaş yavaş baya yayılıyor galiba. Nasıllardır, hangisi iyi/kötüdür? bi arkadaşımın sevgilisi gitmişti güney afrikaya aşçılık okumaya ama ne oldu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yemek yapmak baska bisey ascilik baska bisey yildirimokur var forumda asci o bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben de çok güzel nescafe yaparım. izmirin sanırım en iyi nescafesini ben yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Fistan said: yemek yapmak baska bisey ascilik baska bisey yildirimokur var forumda asci o bilir çok küçük yaştan aşçılık hevesinden bahsediyorum kardeşimin. 20 yaşına kadar şef falan olmaktı hayali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 adamınbiri vardı gastronomi okuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar