Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

kavurma said:

sabri ve volkanın en az 10 maç alması gerekirdi, özellikle sabrinin daha çok alması gerekirdi. çünkü adamın boğazın parçalıyordu neredeyse.

meireles konusunda bir şey söylemek istemiyorum, kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

en az 10 mu..
o zaman engin baytar hanzosunun lisansını iptal edicen.

tabi, bu da mantıklı bir ceza biçimi. şiddetin gerçekten rengi yok. bunun savunulabilir bir dayanağı, sahiplenebilir bir değeri yok. aslında kulüp yöneticilerinin de bu tür olaylar gerçekleştiği zaman men edilmesi, bu yöneticilerin yerine gelecek kişiler için önemli bir ders olur.

futbol denilen şey şiddet ile bağdaşmamalı. çünkü hali hazırda şiddet içeren dövüş sporları mevcut. madem tekme tokat atmaya meyilin var karate, box vb. spor dallarına yönelebilirsin. futbolcunun işi zekasıyla. şimdi soracaksınız sadece zeka mı gereklidir diye, zekadan bahsederken kişinin aynı zamanda fiziksel olarak gerekli şartları taşıyor olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum.

sonuç itibariyle ülke futbolunun çağ atlaması pekte yakın bir zamanda gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Meirelesimize laf resmen yok.. LAF YOK yani..
Harika bir adam..
Türkiye'deki sistemi hemen çözmüş ve adeta açıklamarı ile

öyle ... böyle ... diyor.

her erkek bu hareketi yapar ve maç esnasında kasıklarım agrıyodu diye açıklama yapmış sdfhsdh..

herkesin karaktersiz oldugu yerde ben niye adamlık yapıcam ki diyor..

adamım.

İngiltere'de ve portekiz'de kariyeri boyunca 1 tane vukuata karışmamış adam burda resmen show yapıyor..
bu onun şuçu mu..
Kesinlikle hayır.

Türkiye'de işler böyle yürüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Myshkin said:

armut armut yorumlar yapacagın zaman benim mesajımı alıntılama da okumak zorunda kalmayayım

istediğim mesajı alıntılarım, ben de seni tutsam 4 hafta banlanırım heralde forumdan =))

ASUFHSADUFHUADSHASHUFHAU

sesli güldüm harbi. ama şu yörünge dışını hakediyor heralde ashfdasuhfuah
Sosyal ağlarda paylaş

Alex yıllarca oynadı bu ligde kendisi böyle işler yapmadı. Eternal fanatikliğin dibine vurmuş resmen. Fanatiklik cidden bir hastalık.

Bu hareketler karakter işidir. Yok bu işler burda böyle oluyormuş ondan böyle davranmaya başlamış. Ayak uydurmuş vs vs. Karakter küçük yaşlardan itibaren oturur. Sonra değişmez.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

okumakicin said:

Myshkin said:

armut armut yorumlar yapacagın zaman benim mesajımı alıntılama da okumak zorunda kalmayayım

istediğim mesajı alıntılarım, ben de seni tutsam 4 hafta banlanırım heralde forumdan =))

ASUFHSADUFHUADSHASHUFHAU

sesli güldüm harbi. ama şu yörünge dışını hakediyor heralde ashfdasuhfuah

Ya boşver Noyzura ile mayonez gargarası yaptı diye dalga geçmekten banlanmış adamım, en azından böyle banlansın hesap değer bişeylere, tutamadım kendimi napayım.

Bırakıcaktım forumu zirvede bırakayım güzel olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...