serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bu arada bana kalırsa üçünün de cezası az. Volkan'ın yaptığı Engin'in hareketinden daha ağırdı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sabriye yaptigi icin hafifletici sebepler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Eternal said: kavurma said: sabri ve volkanın en az 10 maç alması gerekirdi, özellikle sabrinin daha çok alması gerekirdi. çünkü adamın boğazın parçalıyordu neredeyse. meireles konusunda bir şey söylemek istemiyorum, kamuoyunun takdirlerine sunuyorum. en az 10 mu.. o zaman engin baytar hanzosunun lisansını iptal edicen. tabi, bu da mantıklı bir ceza biçimi. şiddetin gerçekten rengi yok. bunun savunulabilir bir dayanağı, sahiplenebilir bir değeri yok. aslında kulüp yöneticilerinin de bu tür olaylar gerçekleştiği zaman men edilmesi, bu yöneticilerin yerine gelecek kişiler için önemli bir ders olur. futbol denilen şey şiddet ile bağdaşmamalı. çünkü hali hazırda şiddet içeren dövüş sporları mevcut. madem tekme tokat atmaya meyilin var karate, box vb. spor dallarına yönelebilirsin. futbolcunun işi zekasıyla. şimdi soracaksınız sadece zeka mı gereklidir diye, zekadan bahsederken kişinin aynı zamanda fiziksel olarak gerekli şartları taşıyor olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum. sonuç itibariyle ülke futbolunun çağ atlaması pekte yakın bir zamanda gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Myshkin said: sabri kalkıp adamın dersini deşiyor 4 maç alıyor, meireles kendi biryerlerini tuttu diye 4 maç alıyor. bu nasıl adalet anlamak mümkün değil İkisi de aynı vücut parçasını tuttu, cezalarının eşit olması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 armut armut yorumlar yapacagın zaman benim mesajımı alıntılama da okumak zorunda kalmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Meirelesimize laf resmen yok.. LAF YOK yani.. Harika bir adam.. Türkiye'deki sistemi hemen çözmüş ve adeta açıklamarı ile öyle ... böyle ... diyor. her erkek bu hareketi yapar ve maç esnasında kasıklarım agrıyodu diye açıklama yapmış sdfhsdh.. herkesin karaktersiz oldugu yerde ben niye adamlık yapıcam ki diyor.. adamım. İngiltere'de ve portekiz'de kariyeri boyunca 1 tane vukuata karışmamış adam burda resmen show yapıyor.. bu onun şuçu mu.. Kesinlikle hayır. Türkiye'de işler böyle yürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Abi açık açık "meyreleşin avuçlaması hoşumuza gidiyor, tahriş oluyoruz" deseydin anlardık. Lafı dolaştırmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eternal ne kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eternal kemal sunal filmi gibi futbol dönsün istiyor. hava topundan önce rakibin suratına tükürmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Myshkin said: armut armut yorumlar yapacagın zaman benim mesajımı alıntılama da okumak zorunda kalmayayım istediğim mesajı alıntılarım , ben de seni tutsam 4 hafta banlanırım heralde forumdan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Olm yapmayın lan ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 okumakicin said: Myshkin said: armut armut yorumlar yapacagın zaman benim mesajımı alıntılama da okumak zorunda kalmayayım istediğim mesajı alıntılarım, ben de seni tutsam 4 hafta banlanırım heralde forumdan =)) ASUFHSADUFHUADSHASHUFHAU sesli güldüm harbi. ama şu yörünge dışını hakediyor heralde ashfdasuhfuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Alex yıllarca oynadı bu ligde kendisi böyle işler yapmadı. Eternal fanatikliğin dibine vurmuş resmen. Fanatiklik cidden bir hastalık. Bu hareketler karakter işidir. Yok bu işler burda böyle oluyormuş ondan böyle davranmaya başlamış. Ayak uydurmuş vs vs. Karakter küçük yaşlardan itibaren oturur. Sonra değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sabonis said: okumakicin said: Myshkin said: armut armut yorumlar yapacagın zaman benim mesajımı alıntılama da okumak zorunda kalmayayım istediğim mesajı alıntılarım, ben de seni tutsam 4 hafta banlanırım heralde forumdan =)) ASUFHSADUFHUADSHASHUFHAU sesli güldüm harbi. ama şu yörünge dışını hakediyor heralde ashfdasuhfuah Ya boşver Noyzura ile mayonez gargarası yaptı diye dalga geçmekten banlanmış adamım, en azından böyle banlansın hesap değer bişeylere, tutamadım kendimi napayım. Bırakıcaktım forumu zirvede bırakayım güzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Koyuldu mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 burak yıldırım ölmüş, gfb lideri sefa denen adam hala prim yapmaya calısıyor: https://twitter.com/papazincayiri/status/338007486613299201/photo/1/large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aziz polislerle baskı yaptırtıp, zorla bu ifadeyi verdirmediyse ben hiçbirşey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar