Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

kavurma said:

bu fotoğrafı daha önce paylaşamayan medyaya yazıklar olsun.

millet kulübe kapak olsun diye el birliği yapmış resmen abi bu ne ahaha heryerden fotolar yagdı 1 günde

ekşiden buldum ben de, kaynağı silinmesin diye bilgisayara kaydedip bloguma yükledim. ne olur ne olmaz değil mi !
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum..

2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu..

gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar

ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen

Atladığın noktayı açıklıyorum, birisi statta oluyor, birisi dışarda. Atladığın noktayı açıklıyorum, kulup bu muz sallıyan hıyarın götünü kurtarmak için yalan yanlış basın toplantıları yapıyor sonra resmi sitesinden suçlamaları düşürdük bu arada SPK GS rörörö çekiyor.

Atladığın 3. nokta ise, kimse bu adamı kulube mal etmedi, herkes bu adamın/adamların gerekli cezayı almasını istedi, taa ki bugünkü basın toplantısına kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

http://www.fanatik.com.tr/ozaydinlidan-drogbaya-dava_3_Detail_34_312499.htm

aslfhaskljfahf

adamlar klüp olarak, yönetim olarak, camiye olarak rezil olmak için sıraya girmiş sanırım. Patır patır yeni görseller çıkıyor. Lan bi susun belki unutulur gündem değişiyor zaten devamlı. ahaha adamlar kaşınıyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu, takım yönetimi olarak "klubümüz ırkçılığı kabul edilmez bir suç olarak görür, bu şekilde davranan kişilerin stadlara giriş hakkı kaldırılmıştır" tadında bir şey söyleyip olayı bitirmen gerekir. Dünyaya her çapulcuyu, şuursuzu korumak için rezil etmeyeceksin kendini. Saçmalamanın da bir sınırı var yani. Elinde muz kalmışmış. Anca rakip takımda zenci görünce muz çıkartacak zekaya sahip olan bir adamın argümanı olabilir bu sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

bir yanda bi çocuk öldürülmüş fb li diye, diğer yanda 2-3 mal belki ırkçılık yaptığının farkında bile olmadan sadece gsliye laf edeyim diye kendilerinden beklenecek bişi yapmış, bizim salak yönetim de bu 2-3 malı korurcasına daha saçma açıklamalar yapmış, ne istiosanız anlayın abi banane. ama bi tarafa giydirirken bi dönün kendinize de bakın önce..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...