Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kavurma said: bu fotoğrafı daha önce paylaşamayan medyaya yazıklar olsun. millet kulübe kapak olsun diye el birliği yapmış resmen abi bu ne ahaha heryerden fotolar yagdı 1 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.fanatik.com.tr/ozaydinlidan-drogbaya-dava_3_Detail_34_312499.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi şöyle düşünün hangi medya mensubunun totosu yer ki çıkıp evet salladılar demeye? bir elin parmaklarını geçmez yani. Wyand gibi düşünen arkadaşlara helal olsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Myshkin said: kavurma said: bu fotoğrafı daha önce paylaşamayan medyaya yazıklar olsun. millet kulübe kapak olsun diye el birliği yapmış resmen abi bu ne ahaha heryerden fotolar yagdı 1 günde ekşiden buldum ben de, kaynağı silinmesin diye bilgisayara kaydedip bloguma yükledim. ne olur ne olmaz değil mi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 banka kasasına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 FB nasıl açıklama yapacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 applev0dka said: şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum.. 2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu.. gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen Atladığın noktayı açıklıyorum, birisi statta oluyor, birisi dışarda. Atladığın noktayı açıklıyorum, kulup bu muz sallıyan hıyarın götünü kurtarmak için yalan yanlış basın toplantıları yapıyor sonra resmi sitesinden suçlamaları düşürdük bu arada SPK GS rörörö çekiyor. Atladığın 3. nokta ise, kimse bu adamı kulube mal etmedi, herkes bu adamın/adamların gerekli cezayı almasını istedi, taa ki bugünkü basın toplantısına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Zep said: http://www.fanatik.com.tr/ozaydinlidan-drogbaya-dava_3_Detail_34_312499.htm aslfhaskljfahf adamlar klüp olarak, yönetim olarak, camiye olarak rezil olmak için sıraya girmiş sanırım. Patır patır yeni görseller çıkıyor. Lan bi susun belki unutulur gündem değişiyor zaten devamlı. ahaha adamlar kaşınıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.fanatik.com.tr/galatasarayli-oyuncular-yuzunu-siyaha-boyayacak_3_Detail_32_312473.htm HAHAHAHDAFHADFHDAFHADSFHEFGDFJAGJPIADFSHOKPGADHKADFPGHADFOHKADFSTPOGKASFPOGHKADSFPOGHKPADFHJMPDFAKHPOADFKDFAGĞPADKHĞAKPOADSFKPOADFKHADFOKHPODFAKHOPADFKBDKSAPADFOGKEWROPALŞVBKDFOPHKERGKAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yahu, takım yönetimi olarak "klubümüz ırkçılığı kabul edilmez bir suç olarak görür, bu şekilde davranan kişilerin stadlara giriş hakkı kaldırılmıştır" tadında bir şey söyleyip olayı bitirmen gerekir. Dünyaya her çapulcuyu, şuursuzu korumak için rezil etmeyeceksin kendini. Saçmalamanın da bir sınırı var yani. Elinde muz kalmışmış. Anca rakip takımda zenci görünce muz çıkartacak zekaya sahip olan bir adamın argümanı olabilir bu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 iyice muz cumhuriyeti oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Murat Özaydınlı denen gerizekalı da silmiş twitleri fotolar dökülünce. AHAHAHHA DROGBA dava açsa keşke şu herife derdim de Drogba baya yüce gönüllü bi adam affediyor direk. Cahildir yapar np der muhtemelen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu Fb de kombineler falan adamına göre mi satılıyor ? Bu kadar rezalet yönetime yıllardır ses çıkmıyor tribünlerden. Bu da çok manasız bir sessizlik. GFB biraz ses çıkardı oda sustu veya susturuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 dövdürüyolar abi ses çıkaranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Futbolcunun az esmerini görünce aklına muz gelen mal sayısı azımsanamayacak kadar çok demek ki ses çıkmadığına göre, ne diyim ki Allah cezasını versin hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Azize bisey soyleyince dayak yiyormussun oyle diyor burdaki fenerliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Murat Özaydınlı önce Drogba'ya dava açıyordu, şimdi twitter'ını protected yapmış. Zavallılık lan resmen. https://t.co/jYR74KF39Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 okumakicin said: Drogba baya yüce gönüllü bi adam affediyor direk. Cahildir yapar np der muhtemelen yine. ney ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Neresinden saçmalayacağını şaşıran profili gösteriyor Catze arkadaşımız bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Catzenin ayari kacti tamm beyler kapatalim konuyu fenerlilerin ruh sagligi bozuldu artik yonetim yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ne çıkaralım bu görüntülerden catze drogba ırkçılığı hak etti mi? bu mudur? açıkla biraz bize, dök içini hadi korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Beyler muz sahaya yansımamış diyorlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bir yanda bi çocuk öldürülmüş fb li diye, diğer yanda 2-3 mal belki ırkçılık yaptığının farkında bile olmadan sadece gsliye laf edeyim diye kendilerinden beklenecek bişi yapmış, bizim salak yönetim de bu 2-3 malı korurcasına daha saçma açıklamalar yapmış, ne istiosanız anlayın abi banane. ama bi tarafa giydirirken bi dönün kendinize de bakın önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BKUp0WaCIAAyaHT.jpg bakayım bizim yetersiz yönetim ne diyecek çok merak ediyorum. bombok bir duruma soktuk kendimizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar