Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşın boşboş konuşup beni sinirlendirmeyin şimdi.

Leş ve rezil sizlersiniz. Alla alla gerdiniz beni.

Tekrar söylüyorum burada olayın FB,GS,e45lksdlfmsdlfm ile alakası yok. Herkes birisi masum, diğeri katil oldu genel olarak bir sorun bu zaten.

Genel olarak taraftar sorumuzda bu ankara yaşıyorum aynı tip ankaragücünde var. Sivas maçını kazandık ankaragücü taraftarı GS'li taraftarlara saldırıyor. Durduk yere sebep yok maç bitmiş gitmiş.

Ben bundan bahsediyorum durduk yere evine giden adama neden sataşıyorsun? Bana bunu bir açıkla önce sonra ben bıcaklamayı açıklarım sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

İnsanlar fikirleri yüzünden de banlanabilmeli ya.

Şu adam demek ki es kaza polis falan olsa, belinde silah var diye üstüne 4-5 kişi yürüyünce vuracak hepsini. Sonra da "NE YAPAK KANKA DAYAK MI YİYEK?" diyecek.
belki de polistir, öldürmüştür. öyle aklına gelip savunuyodur işte.

bu arada adamı sinirlendirmişiz, bir buluşmada bizi öldürebilir ve haklı adam kendi kafasındaki süper mantık zincirine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen.

Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi.

Bu dövdük mövdük diye takilan ne kadar adam varsa hepsi ayni iste.

hay ağzına sağlık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen.

Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi.

this.
ayrıca hacılar en son ne zaman hayatınızı tehlikede hissettiniz?
kavga anında insan ne yaptığının bilincinde oluyor mu sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:
üzerinde bıçak taşıyosan sen zaten bilinçli olarak adam öldürmeye gidiyorsundur.
okumakicin said:

su yolunda kırıl inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

guernica said:
üzerinde bıçak taşıyosan sen zaten bilinçli olarak adam öldürmeye gidiyorsundur.
okumakicin said:

su yolunda kırıl inşallah.

Hala fanatiklik yapıyorsunuz. Yuh be. Öldürülen masum değilmiş ne demek. Kavga anında ne yapacağının bilincinde nasıl olamaz. GERİZEKALI MI BU? Her kavgada bıçak çekecek kadar aptal bir insan evet, deli raporu verelim ölen öldüğüyle kalsın. Ne kadar boş konuşuyorsunuz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim çooook eskiden beri belli bir boyun üstündeki bıçağı taşımak suç. Bildiğin yasak yani. Yasak olmayan boyutu da aşağı yukarı tırnak makası törpüsü kadar bişe. Yani sokakta elinde ekmek bıçağı ile dolaşmak yasak arkadaş. 5 kişi sana dalar da savunmak için çeker kalbine sokarsın diye olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam arkadaşlar, anlaşılan hepiniz finlandiya ya da danimarkada yaşıyorsunuz. tarlabaşı falan, hep yabancı kavramlar sizlere.
gerçi şu tartışmayı acaip saçma buluyorum. sebebi ne olursa olsun bir çocuk öldü, diğerinin hayatı söndü. savunulacak hiç bir tarafı yok yapılanların.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...