4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ya arkadaşın boşboş konuşup beni sinirlendirmeyin şimdi. Leş ve rezil sizlersiniz. Alla alla gerdiniz beni. Tekrar söylüyorum burada olayın FB,GS,e45lksdlfmsdlfm ile alakası yok. Herkes birisi masum, diğeri katil oldu genel olarak bir sorun bu zaten. Genel olarak taraftar sorumuzda bu ankara yaşıyorum aynı tip ankaragücünde var. Sivas maçını kazandık ankaragücü taraftarı GS'li taraftarlara saldırıyor. Durduk yere sebep yok maç bitmiş gitmiş. Ben bundan bahsediyorum durduk yere evine giden adama neden sataşıyorsun? Bana bunu bir açıkla önce sonra ben bıcaklamayı açıklarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 İnsanlar fikirleri yüzünden de banlanabilmeli ya. Şu adam demek ki es kaza polis falan olsa, belinde silah var diye üstüne 4-5 kişi yürüyünce vuracak hepsini. Sonra da "NE YAPAK KANKA DAYAK MI YİYEK?" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 5 v 1'sen g@nk yemek hakkin abi, aradan enchantress i cekeyim dersen ayip olur. Adam gibi ye dayagini, gs sag fener selamet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Holy said: İnsanlar fikirleri yüzünden de banlanabilmeli ya. Şu adam demek ki es kaza polis falan olsa, belinde silah var diye üstüne 4-5 kişi yürüyünce vuracak hepsini. Sonra da "NE YAPAK KANKA DAYAK MI YİYEK?" diyecek.belki de polistir, öldürmüştür. öyle aklına gelip savunuyodur işte. bu arada adamı sinirlendirmişiz, bir buluşmada bizi öldürebilir ve haklı adam kendi kafasındaki süper mantık zincirine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen. Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi. Bu dövdük mövdük diye takilan ne kadar adam varsa hepsi ayni iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 okumakicin said: Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen. Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi. Bu dövdük mövdük diye takilan ne kadar adam varsa hepsi ayni iste. hay ağzına sağlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 okumakicin said: Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen. Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi. Bu dövdük mövdük diye takilan ne kadar adam varsa hepsi ayni iste. this. ayrıca hacılar en son ne zaman hayatınızı tehlikede hissettiniz? kavga anında insan ne yaptığının bilincinde oluyor mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Al bir tane daha geldi. Su testisi su yolunda kırılır ne demek ya? Nasıl bir hasta beyniniz var sizin arkadaş? Hıncal Uluç da benzerini Defne Joy için söylemişti de, siz ondan daha hasta çıktınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 uzunçenenin kehanetlerine göre 1/10 oranının yakalanması için 9 fenerliyi daha öldürmesi lazım yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 etraf psikopat kaynarken random kavga ediliyor mu la artık, ne olduğunu bilmediğin adama he haklısın kardeşim diyip geçecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 guernica said: ayrıca hacılar en son ne zaman hayatınızı tehlikede hissettiniz? kavga anında insan ne yaptığının bilincinde oluyor mu sizce?üzerinde bıçak taşıyosan sen zaten bilinçli olarak adam öldürmeye gidiyorsundur. okumakicin said: Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen. Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi. Bu dövdük mövdük diye takilan ne kadar adam varsa hepsi ayni iste.su yolunda kırıl inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yanındakilere güvenip milletin üzerine yürürsen bıçağı yersin, yanındakiler de izler öyle. doğru veya yanlış değil, gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ben daha görüntüden kimin kime sataştığını çıkaramadım adam niyetini bile okumuş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Forum resmen kabadayı mekanı olmuş ya. Şaşkınlıkla okuyorum resmen şu son 2 sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 argümanın çok saçma fizban. hepimizin tanıdığı bir insan illa ki bu duruma düşmüştür zamanında. her yanında bıçak/biber gazı/stungun taşıyan adam potansiyel katil midir? canice adam öldürmek amacıyla mı taşınır o alet edevat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 biber gazı ile stungun öldürmüyor. bıçak öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aynen uzerinde bicak tasiyan adam icin iyi seyler soyleyeceksiniz utanmadan, eee adama ceksin bicagi o zaman 5 kisiye kufur sallasin o 5 kisiye (sizin dusuncenize gore) nasil delikanlisiniz demezlermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bıçaktan bahsediyorsunuz biliyorsunuz değil mi? En iyi ihtimalle kasten adam yaralama, kötüsüyle kasten adam öldürmek şu söylediğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hayir mutfaga girip et kesmemis adamlar surada bicakli adam oldurme olayi hakkinda yorum yapiyorlar ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.haberturk.com/gundem/haber/844404-cinayet-ani-kamerada Burdaki videoda kaçıncı saniyede bıçaklanıyor çocuk ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sonlara doğru. köprüde arkadaşını yolcu edip dönerken üstüne gelen çocuğa sallıyor bir tane oda kalbini yada yakın bir yeri tutarak kaçıyor. 1.90 sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 fizban said: guernica said: ayrıca hacılar en son ne zaman hayatınızı tehlikede hissettiniz? kavga anında insan ne yaptığının bilincinde oluyor mu sizce?üzerinde bıçak taşıyosan sen zaten bilinçli olarak adam öldürmeye gidiyorsundur. okumakicin said: Olm adam diyor ki su testisi su yolunda kirilmis. Anlatildigi gibi masum falan degil yani ölen. Orda bicaklayan salak da bi araba dayak yiyip 3 ay hastanede kalabilirdi diyor, kimsenin de haberi falan olmazdi. Bu dövdük mövdük diye takilan ne kadar adam varsa hepsi ayni iste.su yolunda kırıl inşallah. Hala fanatiklik yapıyorsunuz. Yuh be. Öldürülen masum değilmiş ne demek. Kavga anında ne yapacağının bilincinde nasıl olamaz. GERİZEKALI MI BU? Her kavgada bıçak çekecek kadar aptal bir insan evet, deli raporu verelim ölen öldüğüyle kalsın. Ne kadar boş konuşuyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Benim bildiğim çooook eskiden beri belli bir boyun üstündeki bıçağı taşımak suç. Bildiğin yasak yani. Yasak olmayan boyutu da aşağı yukarı tırnak makası törpüsü kadar bişe. Yani sokakta elinde ekmek bıçağı ile dolaşmak yasak arkadaş. 5 kişi sana dalar da savunmak için çeker kalbine sokarsın diye olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tamam arkadaşlar, anlaşılan hepiniz finlandiya ya da danimarkada yaşıyorsunuz. tarlabaşı falan, hep yabancı kavramlar sizlere. gerçi şu tartışmayı acaip saçma buluyorum. sebebi ne olursa olsun bir çocuk öldü, diğerinin hayatı söndü. savunulacak hiç bir tarafı yok yapılanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Demek çocuk bu yüzden bıçak taşıyormuş, 50 kişi çullanabilir diye. Rahmetliye üzüldüm ama su testisi su yolunda kırılır, herkeze posta koyarsın sonra biri takıverir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar