BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Daha transfer söylentisi çıktığında da aynı şeyi düşünüyordum, şimdi de fikrim değişmedi; Muslera avrupadaki ilk 5 kaleciden biri bence. Dünya kupasında hasta oldum adama. Burda da başlarda biraz bocalasa da bence gayet iyi kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yıllarca kaleci sıkıntısı çekmiş bir takımın taraftarın Ligin en iyi hatta avrupanın en iyi kalecilerinden birine kumara dedi ha? Valla helal olsun :D Muslera çok iyi kaleci değerini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kavurma said: forgiver, galatasaraylılığına saygı duyuyorum, ben de galatasaray taraftarıyım. ancak bir şeyleri ifade ederken mantık ölçüsünü aşmamak gerekiyor. bu adamın drogbaya veyahut bir başkasına bu muzu gösterdiğinden %100 emin misin? orada mıydın? kamera görüntüleri ortaya çıktı da bizim mi haberimiz yok? her olayı birbirine karıştırmak anlamsız. rıza efendi 2 ekmek muhabbeti de omurgasızlıktır, sahayı suya bulamak da omurgasızlıktır, futbolcunun birine sırf renginden dolayı aşağılamak da omurgasızlıktır. bunları bir kulübe ya da bir gruba mâl etmek kafasızlıktan başka bir şey değildir. daha kanı kurumadı derbi sonrası öldürülen gencecik burağın, bu ne saçmalık abi. kime gösterdiğinin önemi yok ki adam duymuş görmüş bir yerden zencilere muz göstermek moda olmuş, şovunu yapmış şimdi de olayın farkına varıp pişman olmuş birisine göstermesi de önemli değil Allah aşkına muz gösterdi diye sinir krizi mi geçircek insanlar musleranın oyun başlatışı çok güzel mesela, oyunu takibi filan ama 2 senedir önünde oynayan defansın ne mal olduğunu biliyor, biraz daha insiyatif alsın, kale de durup gol yiyeceğine boşa çıkıp gol yesin ayrıca milli takımda da kumbara olduğu maçlar oluyor golleri defans seyrederken yiyor, muslera çok iyi kurtarış yaptılık pozisyonlara da rastlamıyoruz doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Musleraya laf soyleyeni allah carpar. Adamin da dedigi gibiyse olay kamera kaydindan baksinlar. Olabilir de yani. Ama kamera kaydi cikana kadar inanmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Adamın ırkçı güdüyle yaptığı aşikar. Hikayesine çocuklar inanmaz. Ama harbiden pişman olmuş bir hali var ve en azından közü kara fanatik değilmiş. Kadıköyde az bulunur bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 muzun olayı zencinin üstüne fırlatmak falan değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 loop said: Adamın ırkçı güdüyle yaptığı aşikar. Hikayesine çocuklar inanmaz. Ama harbiden pişman olmuş bir hali var ve en azından közü kara fanatik değilmiş. Kadıköyde az bulunur bir tip.pişmanlıktan çok çok döt korkusu bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 S-H said: muzun olayı zencinin üstüne fırlatmak falan değil mi ?zenciye doğru sallarsan da "gel oğlum geeeeh bak mama var kap oğlum" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 zencileri holye sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 rusya'da falan gördüklerimde taç kullanan veya çizgideki zenciye fırlatmalı eylemler yapıyorlardı o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Zenci = maymun maymun <3 muz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 eh be abi onu mu soruyorum biliyorum onu da,öyle göstermek değil de fırlatlıyor diye görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ölüm olayı tam tahmin ettiğim gibi olmuş. Evine sakince giden adama sataşan FB taraftarı. http://video.haberturk.com/haber/video/taraftar-cinayeti-kamerada/89188 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Rezilsin ya. Videodan o sonucu çıkardın yani? Bir de tahmin ettiğim gibi oldu diyorsun marifetmiş gibi. Rezalet, valla rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ha katil masummuş, fenerbahçeli olduğundan ötürü çocuk suçluymuş anlaşıldı herşey :) bi gün tribünde ana avrat küfrederken aniden fenerbahçeli olan biri yandan seni bıçaklarsa, arkandan biz de "ha tahmin ettiğim gibiymiş, sakince maç izleyen adamı kışkırtmış, haketmiş" deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sensiz rezil arkadaş lafına dikkat et ve dikkatli konuş. Olayı savunmuyorum burada ama bu olayı ilk duydugum zaman da söylemiştim sataşma vardır dedim. Sen 5 kişi adamın üstüne yürürsen adam dayak mı yiyecekti? Yine söylüyorum savunduğum bir şey yok ama aynısı bana yapılsa bende düşünmem aynı hareketi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Söylenecek daha fazla söz yok zaten. Sonra memleket neden böyle, al işte canlı kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 alenen öldürürüm diyosun yani buradan. ben de diyordum ki, forumdaki insanların zeka ortalaması biraz yüksektir. burada öldürmeyi savunan falan kimse yoktur falan diyolardı. al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kapatmışlar twitter hesaplarını, metrobüsün içindeki fenerlilere saldıran görüntüleri vardı bi de bu ultrasoldboys'un. 4ever sen de orada mıydın yoksa? söyle bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sen orada olsan ne yapmayı beklersin? 5 kişi sana saldırsa çok merak ediyorum. Burada savunmuyorum hiçbirşey ama yargılarken 2 taraflı yargılayın beni. O cocuk 5 kişiden dayak yeseydi haber bile yapılmayacaktı. Sizde hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edecektiniz. Ama işler farklı olunca hepiniz fb li cocugu masum gs li adamı katil yaptınız. Bende kışkırtma olmasa böyle birşeyin olamayacağını düşünüyordum ve haklı çıktım. Ohh iyi yapmış felanda demiyorum hatta ilk duyduğumda sizden çok üzüldüm. Benim zekamı yargılayacak seviyede olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 karşına 5 kişi çıktığında birini bıçaklıyorsan, üzerinde bıçak taşıyorsan, senin zeka seviyen bellidir. umarım böyle bi taraftar kavgasına falan girersin şu muz taşıyan adamla da, karşılıklı geberirsiniz. sonra oh kışkırtma varmış, normal bunlar yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 üstünde bıçak taşıyıp saplamanın nesi meşru lan kasap mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 neyse bu konu uzayacak olayı savunduğum felan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ogün samast ve polisler v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ne les bir adammissin 4ever bicaklayan adamin yanindaki adam sensin galiba ulan nerden bileceksin orada ne yasandigini belki adam basti kufuru kizdirdi milleti cekti bicagi, hani bir hayvani savunabiliyorsan bravo akrabalarin arasinda yokmu Fenerli o cocugun yerinde olsa ayni hislerimi hissedeceksin buradan klavye burokratligi yapmak kolay neyse zaten senin kafada 1000 gsliden bir tanesi 10000 fenenerliden birisini yok etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar