Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

kavurma said:

forgiver,

galatasaraylılığına saygı duyuyorum, ben de galatasaray taraftarıyım. ancak bir şeyleri ifade ederken mantık ölçüsünü aşmamak gerekiyor. bu adamın drogbaya veyahut bir başkasına bu muzu gösterdiğinden %100 emin misin? orada mıydın? kamera görüntüleri ortaya çıktı da bizim mi haberimiz yok? her olayı birbirine karıştırmak anlamsız. rıza efendi 2 ekmek muhabbeti de omurgasızlıktır, sahayı suya bulamak da omurgasızlıktır, futbolcunun birine sırf renginden dolayı aşağılamak da omurgasızlıktır. bunları bir kulübe ya da bir gruba mâl etmek kafasızlıktan başka bir şey değildir. daha kanı kurumadı derbi sonrası öldürülen gencecik burağın, bu ne saçmalık abi.

kime gösterdiğinin önemi yok ki
adam duymuş görmüş bir yerden zencilere muz göstermek moda olmuş, şovunu yapmış
şimdi de olayın farkına varıp pişman olmuş
birisine göstermesi de önemli değil
Allah aşkına muz gösterdi diye sinir krizi mi geçircek insanlar

musleranın oyun başlatışı çok güzel mesela, oyunu takibi filan
ama 2 senedir önünde oynayan defansın ne mal olduğunu biliyor, biraz daha insiyatif alsın, kale de durup gol yiyeceğine boşa çıkıp gol yesin
ayrıca milli takımda da kumbara olduğu maçlar oluyor
golleri defans seyrederken yiyor, muslera çok iyi kurtarış yaptılık pozisyonlara da rastlamıyoruz doğal olarak
Sosyal ağlarda paylaş

ha katil masummuş, fenerbahçeli olduğundan ötürü çocuk suçluymuş anlaşıldı herşey :)

bi gün tribünde ana avrat küfrederken aniden fenerbahçeli olan biri yandan seni bıçaklarsa, arkandan biz de "ha tahmin ettiğim gibiymiş, sakince maç izleyen adamı kışkırtmış, haketmiş" deriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sensiz rezil arkadaş lafına dikkat et ve dikkatli konuş.

Olayı savunmuyorum burada ama bu olayı ilk duydugum zaman da söylemiştim sataşma vardır dedim. Sen 5 kişi adamın üstüne yürürsen adam dayak mı yiyecekti?

Yine söylüyorum savunduğum bir şey yok ama aynısı bana yapılsa bende düşünmem aynı hareketi yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen orada olsan ne yapmayı beklersin? 5 kişi sana saldırsa çok merak ediyorum.

Burada savunmuyorum hiçbirşey ama yargılarken 2 taraflı yargılayın beni. O cocuk 5 kişiden dayak yeseydi haber bile yapılmayacaktı. Sizde hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edecektiniz. Ama işler farklı olunca hepiniz fb li cocugu masum gs li adamı katil yaptınız.

Bende kışkırtma olmasa böyle birşeyin olamayacağını düşünüyordum ve haklı çıktım.

Ohh iyi yapmış felanda demiyorum hatta ilk duyduğumda sizden çok üzüldüm.

Benim zekamı yargılayacak seviyede olduğunu düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ne les bir adammissin 4ever bicaklayan adamin yanindaki adam sensin galiba ulan nerden bileceksin orada ne yasandigini belki adam basti kufuru kizdirdi milleti cekti bicagi, hani bir hayvani savunabiliyorsan bravo akrabalarin arasinda yokmu Fenerli o cocugun yerinde olsa ayni hislerimi hissedeceksin buradan klavye burokratligi yapmak kolay neyse zaten senin kafada 1000 gsliden bir tanesi 10000 fenenerliden birisini yok etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...