Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Ben hangi takımlı olduğuna bakmıyorum bunu yapanın. Ha Galatasaraylıysa bunu yapan bir adam yani direk yine tüm taraftara mal etmek paha biçilemez. Gerçi böyle bi olaydan sonra hala rakip takıma bok atma peşinde koşmakta değişik bir kafanın ürünü.

Giden gitti yazık o çoçuğa ve ailesine. Sabır diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

mühendis oktay'dan beri galatasaraylılık duruşunda bir şey değişmemiş.

işin rengi yok ya. böyle konuştukça zaten daha da kötüye gider bu bölünme. bunu yapan değil gs, fb insan değil. işi şu duruş bu duruş diye diye daha da yokuşa sürmeye gerek yok kanımca. yani şu adam karıma niye baktın ulan diye de takar bıçağı sararsa. ama futbolda da bu hallere gelindiyse yazık. kapatsın federasyonu rte o paraları başka yere harcayalım daha iyi.
neyse ne desek boş 19 yaşındaki bi çocuk gitti hiç uğruna.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

kural kitabını bulsam keşke de ispatlasam. kambura yatmanın olması icin topa ortak olarak sıçrama hareketinde bulunmamız sonra vazgeçmem gerekiyor. sabri 200m den koşarak gelip hasan alinin üzerine sıçrayıp, hasan ali kendini koruduğunda faul bekliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=TNGPiUCKYwE

kalite leş ama 35:15

bi kere ikisinin de arkasına atılıyor top hasan ali öyle olduğu yerde dururken sabri üstüne sıçramıyor yani. ikincisi hasan ali gayet sabrinin altına doğru adım atıp bozmak istiyor sabriyi. şunu görmüyorsan maalesef diyecek bir şeyim yok
Sosyal ağlarda paylaş

mesela şu tweetleri atan var:

EdK ‏@LastHooligans 42m
ACAB de ultrAs de sonra vay efendım katıller.. Muhendıs oktayınızında anasını sıkım Burak Yıldırımın'da..

EdK ‏@LastHooligans 36m
Şu taymlayna bak hey yawrum heyy o oldurenı alnından opuyorum bela veya lanet okumak serbest cunku bızımde sonumuz o Hadı Allaha emanet..

30-40 kişi de retweet etmiş.

https://pbs.twimg.com/media/BKGXKrlCMAA04qc.jpg

bu var mesela.

başlavuk da twitter'dan kendine hakaret edenlere dava açtıracağına şu kımıl zararlılarını yakalasın işte. adam itiraf ediyo alenen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahada futbolcular girtlak girtlaga, teknik direktörler laf sokma yarisinda, yöneticiler kendi yedikleri boklari sanal düsmanlar yaratarak temize cikma pesinde olduklari sürece daha cok genc bicaklanir,ölür yaralanir.

Daha bunlar iyi günlerimiz malesef, ortam bu sekilde gerilmeye devam ederse cok daha beterleri yasanmaya baslar yakinda.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

serjuhan said:

Bu arada sanırım bir de FB taraftarının sevinçten kalp krizi geçirerek vefat ettiği söyleniyor. Valla memleket kaldıramıyor bu tip şeyleri. Beceremiyoruz bir çok konuda olduğu gibi bu mevzuyu da.

bıcaklanıp öldüğü söylenen var bir de gsliler tarafından

Onu konuştuk zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Sahada futbolcular girtlak girtlaga, teknik direktörler laf sokma yarisinda, yöneticiler kendi yedikleri boklari sanal düsmanlar yaratarak temize cikma pesinde olduklari sürece daha cok genc bicaklanir,ölür yaralanir.

Daha bunlar iyi günlerimiz malesef, ortam bu sekilde gerilmeye devam ederse cok daha beterleri yasanmaya baslar yakinda.

Şu doğru ne yazık ki. Atıyolar dinamiti sürekli. Aziz Yıldırım ve türevi adamlar temizlenmeli futboldan. Yöneticiler, TDler sürekli böyle gerdikçe ortamı daha miceleri yaşanır bu olanların.

Bu arada fizbanın linklediği şeyler cidden kan dondurucu. Ulan bu düşünceye gelmesi için insanın nolması lazım düşünemiyorum. Hani anca annesine bacısına o kişi gözünün önünde tecavüz filan edecek ki iyi ki öldü filan diceksin. Valla vahim durum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben son sayfaya baktıgmda görmemişim.

ülkede hiç bir şeyin degeri yokki insanın olsun arkadaş ya..

yazık cidden insanlar sokağa cıkmaktan korkar oldu..

19 yaşında adam öldükten ve bununla hala övünebilen insanlar varken, hala ama volkan sahada artistlik yaprsa böyle olur, onlarda adam olsaymiş diyen kafalar varken...

yazık acıyorum su halimize baska bişey degil ya, ulan her sene sampiyon olsan nolur, sana giren cıkan bişey mi var ya, cebine para mi giriyor hayatın mı kurtuluyor, ne kazandın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...