BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 "oha lan ev kızları kantıra mı sardı?" demeye geldim viral çıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ha iyi en azından yalnız değilim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: ya rahatsız eden türk kızının düzgün adamları türk diye egale edip sonra gidip avrupa köylülerine çatır çatır vermesi. türk erkeklerinin yüzde doksanı köylü onu napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ayrıca evet dünyanın her yerinde yabancı erkek tercih sebebi maalesef. dediğin gibi bizim kezbanlar da fransız, ispanyol falan diye bayılıyo. herifleri tanımasam neyse, bildiğin apaçi, fikirtepe terk tipler. ama ispanyol. şimdi kabul etmek lazım, ben de şu tip bilgi kültürle finlandiyalı diye pazarlansam daha çok satarım, ha şu an da fena değil ama öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 "roket adam" said: şimdi kabul etmek lazım, ben de şu tip bilgi kültürle finlandiyalı diye pazarlansam daha çok satarım, ha şu an da fena değil ama öyle yani pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 "roket adam" said: ayrıca evet dünyanın her yerinde yabancı erkek tercih sebebi maalesef. dediğin gibi bizim kezbanlar da fransız, ispanyol falan diye bayılıyo. herifleri tanımasam neyse, bildiğin apaçi, fikirtepe terk tipler. ama ispanyol. şimdi kabul etmek lazım, ben de şu tip bilgi kültürle finlandiyalı diye pazarlansam daha çok satarım, ha şu an da fena değil ama öyle yani forumdan kenshinin bir arkadaşı kendini öyle tanıtıp az kız kaldırmadı taksimden. halbuki bildiğin murat mı ne adamın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kuzenimin italyada erkek arkadaşı vardı.. adamın adı enzoydu ama adam tam bir enderdi.. ENDER! ucundan italyanca fransızca fln öğrenin işte ingilizceyi de kötü ve aksanlı konuştunuz mu tamam oldu bu iş.. ama sakın düzgün ingilizce kullanmayın, ben henüz o tür ortamlarda iyi ingilizcesi olan akdenizli görmedim, ama kuzeylilerde nedense durum çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 "nutella yerim" said: yani kızın biri "taksimdeyim, yarım saat sonra gs lisesinin önünden beni alıp salsa yapcak bir yere götüren yok mu ? " yazıyor, arkasından bir turk gelip mesaj atınca pfff snn be slk modu acılıyor, öyle seziyorum ki sadece bu lafı diyebilmek icin oraya o mesajı atıyor kız Şu ülkedeki kızlar kadar kaprisli kız yoktur diğer ülkelerde. Hepsi bulunmaz hint kumaşıi. Şu alttaki video durumu özetliyor: http://www.youtube.com/watch?v=eVQkoPaCEbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 arkadaşlar caps istemişsiniz ve şimdi goldbaren gelip teknosa'daki fotoğrafımı koyacak asdsdfg. şaka bi yana finlandiya olmaz belki de dandik ispanyollardan çok da farklı değilsiniz çoğunluk olarak. kendimi farklı tanıtma ihtiyacı duymuyorum. türküm yani. işine gelmeyen gelmesin arhadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 of beni az ispanyol sanmadılar ya sdfkhk halbuki kürtüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 "roket adam" said: arkadaşlar caps istemişsiniz ve şimdi goldbaren gelip teknosa'daki fotoğrafımı koyacak asdsdfg. şaka bi yana finlandiya olmaz belki de dandik ispanyollardan çok da farklı değilsiniz çoğunluk olarak. kendimi farklı tanıtma ihtiyacı duymuyorum. türküm yani. işine gelmeyen gelmesin arhadaşım. lcwaikiki.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Başlığı counter sanıp giren yüz kişi bulurum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 forgiver said: counter strike diye geldim + Couchsurfing'in kuruluş ve hizmet amacı zaten farklı ülkelerden insanlar tanışsın, kaynaşsın, seyahat edişsin vs. idi. Ha Türkler işin içine girince (kadın-erkek fark etmiyor) sitenin formatı da biraz bozuluyor olsa gerek. Günümüz kezbanı da "dilini" geliştirmek isterken, karşısına bir Türk'ün çıkmasını istemiyor olabilir, vardır bir bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Türk erkekleri de şöyle olunca fazla bişi beklememek lazım http://www.youtube.com/watch?v=VMa-23wxVyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Boyle kiza oyle erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Polgara said: Couchsurfing'in kuruluş ve hizmet amacı zaten farklı ülkelerden insanlar tanışsın, kaynaşsın, seyahat edişsin vs. idi. Ha Türkler işin içine girince (kadın-erkek fark etmiyor) sitenin formatı da biraz bozuluyor olsa gerek. Günümüz kezbanı da "dilini" geliştirmek isterken, karşısına bir Türk'ün çıkmasını istemiyor olabilir, vardır bir bildiği. Şunu demeye gelmiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ogghhh o kadar cirkin ki fotosu bile gozukemiyor forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 forgiver said: counter strike diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yabancı hayranlığı, türk erkeğinde de var. hatunlara özel bir şey değil ki. ama kızlar biraz daha saftirik o konuda. arkadaşım dolmuşta eline kusmuş haldeyken, telefonunu almaya çalışan adam var ya. daha ne olsun. o kız türk olsaydı, o adamın gözünde kezban olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Warhero said: "nutella yerim" said: yani kızın biri "taksimdeyim, yarım saat sonra gs lisesinin önünden beni alıp salsa yapcak bir yere götüren yok mu ? " yazıyor, arkasından bir turk gelip mesaj atınca pfff snn be slk modu acılıyor, öyle seziyorum ki sadece bu lafı diyebilmek icin oraya o mesajı atıyor kız Şu ülkedeki kızlar kadar kaprisli kız yoktur diğer ülkelerde. Hepsi bulunmaz hint kumaşıi. Şu alttaki video durumu özetliyor: http://www.youtube.com/watch?v=eVQkoPaCEbM ohah harbi bir bakıma özet, yetersiz kalmış ama özet lan. gucci rush, mango, alttan çıtçıt gibi detaylar olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cs ci kiz dedigin koreli olur anca abi. Ama ona da varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Polgara said: Couchsurfing'in kuruluş ve hizmet amacı zaten farklı ülkelerden insanlar tanışsın, kaynaşsın, seyahat edişsin vs. idi. Ha Türkler işin içine girince (kadın-erkek fark etmiyor) sitenin formatı da biraz bozuluyor olsa gerek. Günümüz kezbanı da "dilini" geliştirmek isterken, karşısına bir Türk'ün çıkmasını istemiyor olabilir, vardır bir bildiği. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kezban da biliyo ki dil dile degmeden dil ogrenilmez. Kac tane kezban tanidim yurtdisina cikinca sasha grey lesen. Peh. Ama buranin erkegi erkek degil, dolayli olarak kadini da kadin olamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Abi Rusya'ya gittiğimde sevgilinin aristokrat annesi beni 2 ay boyunca danimarkalı olarak bildi. Türklere karsı dısarıda da tepki çok büyük. REMOVE KEBAB tam gaz devam ediyor yani. Tipiniz fazla köylü değilse hiç zorlamayın, hem baya keyifli false identity thrill'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 diyelim ki bir kiz var, cok agir kezban ama deliler gibi seviyorsunuz ne yaparsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar