yuttum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genelde Migros veya A101 den alışveriş yaparım ancak bugün bi bakayım şu markete dedim ortalık ana baba günü , özellikle tek kasa çalışıyordu ve epey kuyruk olmuştu ve ürünler hiç kaliteli değil sadece yoğurt ve ayran alıp çıktım bi daha gitmem töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bu ne simdi viral mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sütü açıp içseydi bir köşede viral olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bekaret gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ayran virali, yavaş yavaş asıl milli içkimiz olduğunu dayatıyorlar. kankası yoğurt da unutulmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Vayy bilinçaltı gizli mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bim'e 1 kere gittim, 1 tane bile tanıdığım marka yoktu. ahmet marka bisküvi, cemil marka kola falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bimin ürünleri candır öğrenci ve çulsuzsan hepsi birer altındır nimettir. çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bim baya kötü ya, işte çok nadir düzgün marka gelicekte onu almaya gidicen falan geçen toblerone aldım büyük büyük o iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 mood var olm daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o ayranı yogurdu yedikten sonra origami'ye başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LCfxHO6kYb0 butun gun soylersiniz, bagımlılık yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 baya baya da nefret ediyorum bimden kanser giibi yayıldığı yetmiyor etrafta düzgün bi kaç bir şey satan yer varsa onu da yok ediyor itler. ucuz diye kakaladıklrı ürünler zaten her yerde aynı fiyat 2532532535. sınıf marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bir arkadaşım bim'in profiterolünün muazzam olduğunu söylüyor sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ateist forumumuzda birleşik islam marketlerinin reklamını yapıp bizi doğru yola mı çekmeye çalışıyorsunuz mümin kardeşlerim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Nigger_of_the_sand said: bir arkadaşım bim'in profiterolünün muazzam olduğunu söylüyor sizce nasıl? yok be ortalama pastane lezzeti var asil bomba eklerimsi birsey var gene aynı firmanin krema yerinde pudingimsi birsey var ajhsdgajhadgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 makrocenterdan başkasına girmeyin forumdaki ünlüler öyle yapıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 macrocenter en yakın marketti bana bir ara. kan getiriyor gerçekten. böle salak bişey olamaz. meyve alıyosun meyve mi aldın yoksa altın ve elmas mı yiyeceksin belli değil. nişantaşı macrocenter'da çok ünlüyü gördüm böle oha çok pahalı falan diyip ürün bıraktıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bim'de satılan dost yoğurt baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 eski unluler yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ayrıca aklıma bazı anılarım geldi. nezin götünü yerim. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 mani said: ateist forumumuzda birleşik islam marketlerinin reklamını yapıp bizi doğru yola mı çekmeye çalışıyorsunuz mümin kardeşlerim ? burası ateist forumu değil. hatta ateistlerin çoğunlukta olduğu bir forum bile değil. türlü türlü inanca sahip insanlar var burada. sadece aklı başında insanların olduğu, hoşgörünün olduğu, dingil insanların fazla barınamadığı bir yer. saçma sapan sataşmalara kimsenin cevap dahi vermiyor oluşu burada olmadığımızı göstermiyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dedi internet browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bim i kötülermiş gibi yapıp bim hakkında konuşulması için açılmış bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 süperfresh patates kızartmasına 5-6 tl vermek yerine bimden alıyorum yarı fiyatına, yine aynı şekilde köfteler var harika, kanat vardı güzel markasını hatırlamıyorum bilmemne buffalo wings olabilir, o markayı kaldırıp dandik birşey koydular kanat almıyorum bimden artık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar