Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silahlı özerklik fiilen başladı!

cantug

Öne çıkan mesajlar

benhakimimmasumbey said:

O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım , zaten yapmaya yürekleri yetmez, Antep halkı hiçbir doğu iline benzemez hem şive olarak hem kültür olarak,Kürtlerden göç geliyor ancak zaten konuşmasından anlaşılır Antepli olup olmadığı , Mersin ve Adanadan daha Türkçüdür Gaziantep.

Antep olmayınca sorun çözülüyor mu yani birader? Ben de Adıyamanlıyım, verelim mi Adıyaman'ı yani Kürtçü namussuzlara? Ya da Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Mardin'i? Oraları bizim,hepimizin değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

benhakimimmasumbey said:

O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım

Adamlar Adanaya kadar istiyor, Gaziantep başka illere benzemez katılıyorum ama Türk başına 6şar Kürt düştüğü, Türklerinde içinde bu konudaki gibi 'Pkk>Mhp' görüşlü arkadaşlar olduğu düşünülünce günü gelince hepsini alacaklar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

benhakimimmasumbey said:

O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım , zaten yapmaya yürekleri yetmez, Antep halkı hiçbir doğu iline benzemez hem şive olarak hem kültür olarak,Kürtlerden göç geliyor ancak zaten konuşmasından anlaşılır Antepli olup olmadığı , Mersin ve Adanadan daha Türkçüdür Gaziantep.

Antep olmayınca sorun çözülüyor mu yani birader? Ben de Adıyamanlıyım, verelim mi Adıyaman'ı yani Kürtçü namussuzlara? Ya da Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Mardin'i? Oraları bizim,hepimizin değil mi?

Daha 2 sene önce Kürt sorunu yok deniliyordu , Türk-Kürt kardeştir mitingleri felan şimdi ise iş özerklik durumuna geldi yani 2 sene sonra ne olacağı gene belli olmaz.

Firstblood said:

benhakimimmasumbey said:

O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım

Adamlar Adanaya kadar istiyor, Gaziantep başka illere benzemez katılıyorum ama Türk başına 6şar Kürt düştüğü, Türklerinde içinde bu konudaki gibi 'Pkk>Mhp' görüşlü arkadaşlar olduğu düşünülünce günü gelince hepsini alacaklar gibi.

Başbakan 3 çocuk derken haklıydı, Ne kadar Kürt tanıdıysam 4 çocuktan aşağı yapmıyorlar sanki hepsi sözleşmiş gibi,Böyle giderse sonumuz iyi değil
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:
Esas korkulması gereken zılgıt sesleri değil, Türk halkının milliyetçilik çığlıklarıdır işte o zaman ortada ne harita kalır ne de başka birşey... Tarih sahnesinde bunun örneği çok yaşanmıştır.

dogru, yaşanmıştır. mesela trakya olayları, mesela 6-7 eylül.
anadolu'da son 200 yılda ortaya atılmış en ölümcül fikir türk milliyetçiligi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

madem eleştiriye katlanamıyorsunuz mhp nin bu ülke için yaptığı iyi bir tane olay gösterin.

komünist dövmek
boş bağırmak
ocakta toplanmak

resmen bu ülkede bir nesil bu milliyetçi zihniyetiyle embesil hale getirildi. yarısı milliyetçi, yarısı ümmetçi geri kalan kendini geliştirenler de ülkeden kaçıyor zaten sizin gibiler yüzünden kaçıyor.

ilkokulda ezberletiyorlar sanırsam bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...