khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 adamlar uyutmak için ellerinden geleni yapıyorlar bizim halkımızda buna alet oluyor. işin şaşırtan tarafı ise haberlerde o kadar rahat bir şekilde yayınlanıyor ki yapılanlar halkın tepkisiz kalması çok şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 benhakimimmasumbey said: O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım , zaten yapmaya yürekleri yetmez, Antep halkı hiçbir doğu iline benzemez hem şive olarak hem kültür olarak,Kürtlerden göç geliyor ancak zaten konuşmasından anlaşılır Antepli olup olmadığı , Mersin ve Adanadan daha Türkçüdür Gaziantep. Antep olmayınca sorun çözülüyor mu yani birader? Ben de Adıyamanlıyım, verelim mi Adıyaman'ı yani Kürtçü namussuzlara? Ya da Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Mardin'i? Oraları bizim,hepimizin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Zegna said: http://i.imgur.com/rNJ3C4I.jpg şu harita nedir allah için ya kimdir bu kadın Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur şunu görünce. Türkiye'nin meclisinde ülkeyi bölmek adına Türkiye'nin millet vekilinin elinde bir harita helal olsun akp helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 benhakimimmasumbey said: O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım Adamlar Adanaya kadar istiyor, Gaziantep başka illere benzemez katılıyorum ama Türk başına 6şar Kürt düştüğü, Türklerinde içinde bu konudaki gibi 'Pkk>Mhp' görüşlü arkadaşlar olduğu düşünülünce günü gelince hepsini alacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bazen doyasıya küfür serbest olsa diyorum öyle başlıklar öyle şeyler oluyor ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 KuddusiMavra said: benhakimimmasumbey said: O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım , zaten yapmaya yürekleri yetmez, Antep halkı hiçbir doğu iline benzemez hem şive olarak hem kültür olarak,Kürtlerden göç geliyor ancak zaten konuşmasından anlaşılır Antepli olup olmadığı , Mersin ve Adanadan daha Türkçüdür Gaziantep. Antep olmayınca sorun çözülüyor mu yani birader? Ben de Adıyamanlıyım, verelim mi Adıyaman'ı yani Kürtçü namussuzlara? Ya da Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Mardin'i? Oraları bizim,hepimizin değil mi? Daha 2 sene önce Kürt sorunu yok deniliyordu , Türk-Kürt kardeştir mitingleri felan şimdi ise iş özerklik durumuna geldi yani 2 sene sonra ne olacağı gene belli olmaz. Firstblood said: benhakimimmasumbey said: O haritanın içinde Gaziantep yoktur umarım Adamlar Adanaya kadar istiyor, Gaziantep başka illere benzemez katılıyorum ama Türk başına 6şar Kürt düştüğü, Türklerinde içinde bu konudaki gibi 'Pkk>Mhp' görüşlü arkadaşlar olduğu düşünülünce günü gelince hepsini alacaklar gibi. Başbakan 3 çocuk derken haklıydı, Ne kadar Kürt tanıdıysam 4 çocuktan aşağı yapmıyorlar sanki hepsi sözleşmiş gibi,Böyle giderse sonumuz iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 nerde o cok hevesli kürt yalakaları acaba, yok mu yorum? go go zılgıt cekin kankalarınızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Gelirler birazdan.aynada yüz egzersizi yapıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 nordlydian said: Esas korkulması gereken zılgıt sesleri değil, Türk halkının milliyetçilik çığlıklarıdır işte o zaman ortada ne harita kalır ne de başka birşey... Tarih sahnesinde bunun örneği çok yaşanmıştır. dogru, yaşanmıştır. mesela trakya olayları, mesela 6-7 eylül. anadolu'da son 200 yılda ortaya atılmış en ölümcül fikir türk milliyetçiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Adamlar ak47 ile dolanıyor, vergisini ödeyen, sicili temiz adama silah vermiyorlar kendini korusun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 KuddusiMavra said: Gelirler birazdan.aynada yüz egzersizi yapıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 valla bizde alıcaz herhalde yakında kendimizi korumak için başka çare yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Zegna said: nerde o cok hevesli kürt yalakaları acaba, yok mu yorum? go go zılgıt cekin kankalarınızla. liilililililliliilililil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Tarumar said: madem eleştiriye katlanamıyorsunuz mhp nin bu ülke için yaptığı iyi bir tane olay gösterin. komünist dövmek boş bağırmak ocakta toplanmak resmen bu ülkede bir nesil bu milliyetçi zihniyetiyle embesil hale getirildi. yarısı milliyetçi, yarısı ümmetçi geri kalan kendini geliştirenler de ülkeden kaçıyor zaten sizin gibiler yüzünden kaçıyor. ilkokulda ezberletiyorlar sanırsam bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cons said: Zegna said: nerde o cok hevesli kürt yalakaları acaba, yok mu yorum? go go zılgıt cekin kankalarınızla. liilililililliliilililil Ahahah , bazen I.Melih in cocugu oldugunu dusunuyorum asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://inciswf.com/adiler.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cons said: Zegna said: nerde o cok hevesli kürt yalakaları acaba, yok mu yorum? go go zılgıt cekin kankalarınızla. liilililililliliilililil sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 orcun kalasnikofun bende kalmis, yarin magarana birakirim gecerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 orçun dediğin adam conssa aimbot kullanıyor zaten, tüfeksiz de rahat o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 pkk lılar gittiler gazeteye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ovvvvvvv! Bunca zamandır bana troleybitlik yapan consun adı orcun muymuş? (:DB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 üstüne alınmana gerek yok, cons trollerken adam ayırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok yahu,alınmadım. zaten yaklaşık 7-8 aydır yazdığı hiçbir şeye de cevap vermiyorum. ama adının orçun olduğunu bilseydim şevkat gösterir ve ilgilenirdim Orçunla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahahaha tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aha,burada da mı yazdın? orçun değil mi olm adın? enteresan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar