Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 AtlaraFisildayan said: Litminov said: Black XS, Sport Ego, Intense Ultramarine sizce bu üçünden hangisi daha iyidir? Black XS için kızlardan pek olumlu yorumlar almadım. black xs u baya seviyor kızlar, hatta bitince illaki aldırmışlardı tekrar. l'exces olanını alma ama baya kolpa o. normal black xs u 89 tl ye aldım mizu dan 100 lüğünü. Bende şu var ama kokusu benim de pek içime sinmedi biraz yaşlı işi gibi.. http://img.tarad.com/shop/n/namhorm/img-lib/spd_2010071681501_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 SEKSLİ BİŞİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 say baştan 1- azzaro decibel 2- gözüküyor sfsds privacy 3- oriflame signature 4- hexodor , bizim ürettiğimiz bi parfüm sensefeelli falan 5- 212 https://www.dropbox.com/s/v8f5c5e8shwwr6g/20131001_234608.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 benim favorim bu http://www.theperfumeshop.com/pws/images/catalogue/products/7620/large/7620.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 CD homme intense Diesel only the brave EA black code Versace blue jeans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 numan,naptın kardeş? kaç tane parfüm kullanıyorsun yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://fimgs.net/images/perfume/nd.13805.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 jagler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 su soguk kis gunlerinde john varvatos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Arko tras kolonyasi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 DeadSkinMask said: Designer kutuyu 2 yasindaki ogluna paintte hazirlatmis herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 KuddusiMavra said: numan,naptın kardeş? kaç tane parfüm kullanıyorsun yav? abi hepsinin ayrı kullanım amaci var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Calvin klein dan sasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tom ford kullanıyorum. basarılı arada sırada lacoste iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kolonya damlatırım misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pascalnouman said: KuddusiMavra said: numan,naptın kardeş? kaç tane parfüm kullanıyorsun yav? abi hepsinin ayrı kullanım amaci var :) ahahahah. allah iyiliğini versin canım kardeşim. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 17 senedir joop kullanıyorum. Artık joop terliyorumdur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 joop iyidir de yazın bayabilir biraz ekşi yogunlugu kış icin ideal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 parfüm alıyoruz kullanıyoruz da çok pahalı be abi. adamlar iki fırt kokudan dünya para kazanıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kullanmadigim parfumlerim var. adlarini bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi 2 fırt koku diyorsun da adamlar o kokuyu cikarmak icin ne testler ne arastirmalar yapıyolar urun ciktiktan sonra da tanıtımı fln baya para harciyorlar doldurma urunlerle karistirmayalim parfum endustrisini lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Tom ford blend lerinden kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pascalnouman said: abi 2 fırt koku diyorsun da adamlar o kokuyu cikarmak icin ne testler ne arastirmalar yapıyolar urun ciktiktan sonra da tanıtımı fln baya para harciyorlar doldurma urunlerle karistirmayalim parfum endustrisini lutfen doldurma ürünün hafif araştırma ve testlisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 versace green jeans ve blue jeans gerçi blue'yu green'i bulamayınca almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar