Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 skype varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bunun skype'tan avantajı neyki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 içerisinde microsoft yok. daha kullanıcı sever bir arayüzü var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 skype la cok hasır nesır degılım ama denemesını yaptım . Hem msj hemde cep ı arıyor ses gayet anlaşılır net gıdıp geliyor. kotu yanı sanırım attığın msjlar dırekt telefonda'da gorunuyor. tabı vıber ı olmayanada ne msj nede arama yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Skype'ın iPhone client'ı rezalet. Telefon - bilgisayar arası mesajlaşmayı adam akıllı becerebilen bi iMessage var şu an, bi de Facebook. iMessage platform bağımlı (sadece Apple), Messenger da Facebook yani, meh. Nedense bi türlü Whatsapp'in yerine geçemedi FB Messenger Viber'a da kılım. Hem İsrailli, hem de Güney Kıbrıs'talar. Kesinlikle dinlenebileceğini düşünüyorum. iMessage en azından client side encryption kullanıyor, Viber çok muallakta. MOSSAD terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 "asdhahdua naber lan yapraam" şeklinde mesajlaştığım için genelde, istedikleri gibi takip edebilirler :) konuşma desen o da çok farklı değil, dinleyecek ya da takip edeceklerse harcadıkları zamana acırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Neden adam akıllı bir messaging app çıkaramıyor bu insanlar? viber'a ben de kılım, kullanıyorum konuşma olayını ama app çok yavaş, konuşma kopup duruyor falan. MessageMe çıktı ama hiç update edilmedi, sürekli update olması ve gelişmesi gerekiyordu. WhatsApp inanılmaz populer ama adamlar yerinde sayıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 pc veersiyonunu kurdum meh yani insan biraz uğraşırda yapar ama hiç değilse pc versiyonu var. aptal gibi önünde koskcoa pc varken ufacık telefondan wazzuptan konuşmaya falan calısmıyorsun o yüzden aferim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 whatsapp'in pc ve mac versiyonu çıkarsa ciddi ciddi ios'u terk edicem. imessage benim için ios tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri çünkü. ama çıkarmıyor aptal ceo'su. salak bu adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 10 dolar veririm. hatta 20 bile olabilir düzgün bi mac client'ı yazarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar