Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Album #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Devrim ateşi ve heyecanı güzel tabii de soğukkanlılığı da elden bırakmamak lazım.

Ve evet güzel değildi bu arada. Memesi felan görünmüyor abi TGP reklam panosu gibi dolaşıyordu zaten. Copry kızın heyecanını kıskanmış olabilir ama bilemedim şimdi 8-)
Mesaj tarihi:
copry said:

Yaa mala mal demek ne zamandan beri kıskançlık , hepimi dalga geçmedik mi , hepimiz yerden yere vurmadık mı , bu neyin kafası olm, aaaargggh!

Sinirlenmek ve imla hataları yapmak çok yanlış hareket oldu bu noktada euhe.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

aboo nası kıskanmış

Kıskandım çok, cat fighta girdim saç baş maske gözlük t shirt ne varsa dağıttık , duvardan duvara vurduk birbirimizi sonra ateşlendi ambiyans saç saça tutmuş yuvarlanırken dudaklarımız çok yakındı birbirine ama yapmam gerekeni yaptım ve kızı pencereden aşağıya fırlattım ...
Mesaj tarihi:
copry said:

Saeros said:

aboo nası kıskanmış

Kıskandım çok, cat fighta girdim saç baş maske gözlük t shirt ne varsa dağıttık , duvardan duvara vurduk birbirimizi sonra ateşlendi ambiyans saç saça tutmuş yuvarlanırken dudaklarımız çok yakındı birbirine ama yapmam gerekeni yaptım ve kızı pencereden aşağıya fırlattım ...

Bunu gören ve haber vermeyen var mıydı beyler? Çok ayıp ettiniz :(
Mesaj tarihi:
copry said:

Kıskandım çok, cat fighta girdim saç baş maske gözlük t shirt ne varsa dağıttık , duvardan duvara vurduk birbirimizi sonra ateşlendi ambiyans saç saça tutmuş yuvarlanırken dudaklarımız çok yakındı birbirine

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/131/896/gaijin4koma2_peersblog_1200684608.jpg?1307579749

said:
ama yapmam gerekeni yaptım ve kızı pencereden aşağıya fırlattım ...

http://memepics.com/wp-content/uploads/2012/06/reaction-guys-disappointed.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...