aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 AHAHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 xunn da sakal var ya, teknik olarak var, inanmıyoruz ama bir sakal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Jim_E_Rustlar said: C: The Elderly Bu gruba sanırım ben ve daesu da dahiliz. Yaşları genelde başını almasına ragmen hala kötü tercihler yüzünden istedikleri yerde değillerdir. yaş 35-40 falan sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kotu tercihler dedigi yetoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 pretentiouslıgının kendini ispatlamak ugruna tenfold artmasıdır su cumle super lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 axedice said: senko said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/923234_10151560672482974_469838353_n.jpg Beslenir ki bu. bu senkoysa gidiyorum bu diyarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 çiftlik falan açarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 çiftlik var, sen anaparayı getir kâr ortaklığı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 senko bu 15 sene önceki halin fln dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Balık çiftliklerinde çok deli para var aslında ama uğraşasım yok hiç hueahuea BabacumMostors said: çiftlik var, sen anaparayı getir kâr ortaklığı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Dworgian said: senko bu 15 sene önceki halin fln dimi =) 15 sene içinde pek değiştiğimi söyliyemem ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 olsun güncel bir foto koy da görelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sdfsdf 3 gün önce mi ne çekildi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kizlarin yatakta istemeyecegi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 senko o kadar sevimlisin ki tekme atasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 senko said: sdfsdf 3 gün önce mi ne çekildi o fail oldum direk sen de büyümeyi mi unutmuşsun nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Jim_E_Rustler said: C: The Elderly Bu gruba sanırım ben ve daesu da dahiliz. Yaşları genelde başını almasına ragmen hala kötü tercihler yüzünden istedikleri yerde değillerdir. Cıvıl cıvıl, istekli gençlerin arasında antika abiler olarak hollerde görebilirsiniz. http://i718.photobucket.com/albums/ww182/bknutson_2009/Breaking%20Bad%20Gifs/bb5-stare-sad.gif said: Hadi ben yine tipten kurtarıyorum, lakin genelde bu arkadasların sakalı olur. Kıl değil, ormandır. Hayat artık traş olmak için fazla yorucudur ve her daim kendi jenerasyonlarından ne kadar geride kaldıklarını, kendilerinden 3-4 yaş genclerin iş hayatına başladığını görünce anlarlar, ve garip bir serenity gelir vücuda, sadece çizmekten zevk alır, okulu da sallamazlar. Genelde bir işe girer ve orada sıkışılır, çünkü faturaları ödeyen bir baba yoktur, yaş da kemale ermiştir. http://media.tumblr.com/tumblr_lvfjc6JeC81qjpjv8.gif said: Protip: Artisliğine değil, fakirlikten elle sarılan sigara. Akademide asla biriyle göremezsiniz, derse girer, çıkar. yeryer güldürdü yeryer hüzünlendirdi xun teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 safak tam bir bebis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 NaturalSpringWater said: birazını çevirdim okumak isteyenler için. adamın(!) kendisi bayağı kötü bir prototip. bakalım şimdi bu tepkime nasıl bir 4chan-heritage'ına tribute çakmalı bilemedin nasıl bir advanced ingilizce kısa ve öz hipster class ayarla responslayacak. tabii bunu yazdığım için artık büyük ihtimalle kısa bir haters gonna hate, seni takmıyorum bile, too mainstream reaction'u gelecektir. Jim_E_Rustler said: Bazen çok tatlısın be çiçi. İlk tip çok net çoğunlukta Erkekler kısmı neredeyse daha hazin. A: The Networker Bu çocuklar güzel sanatlara sosyal medya'ya adım taşı olarak girerler. Çok hazin bir şekilde belli ajansların işlerini sürekli yapıp durmanın kendilerini sektorde daha ilgili gösterdigine dair bir yanılsama içindedirler. İşin daha hazin kısmı bu çocuklar bir de reklamlarda dublor falan olurlar. Maceranın genelde bittigi yer 1 milyar altı stajyer maaşlı reklamcılıktır. Protip: Korkunc güneş gözlükleri, kısa dalgalı saç, beyaz tshirt. B: The Hip Bu baya kendini belli eder, normal bir hipsterdan tek farkı kendi doğal ortamında olmadıgı için gösterişliliğin kendini ispatlamak ugruna onar onar artmasıdır. Moncici'nin ilk örnegindeki kızlar bu cocuklarla bir süre ilgilenecek, lakin sonra diger numuneleri yoracaklardır. Bu arkadasları sevdiginiz her grubun küçük bir salondaki konserinde etrafında her seferinde farklı 6-7 insanla görebilirsiniz. ha bir de sakalların yok :( Abi bu cocugu maaşa baglayalım çevirsin, hem siz rahatlayın hem ben rahatlayayım. Sakalım 2 senedir var, olmaması neyi ispatlardı onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 soldaki sen isen evet var sakalın http://img14.imageshack.us/img14/8914/808fc3599e7c40838ec9564.png bu arada o çanta kadın çantası mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 olm xunn un burnu kemerliymiş. çakmam 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 1. zunnla dalga geç 2. iş bul ve para kazan 3. ???? 4. PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hatunlar çiş yapmaya gidince tutulacak o çantalar. Sakalı kestigim aralıga gelmişsin. Tekrar ediyorum, olmasa neyin delaleti onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sakalının olmaması sakalsızlık belirtisi. çok kötü değil ya. keramet olsa götte çıkmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar