Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Album #11

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Jim_E_Rustler said:

C: The Elderly

Bu gruba sanırım ben ve daesu da dahiliz. Yaşları genelde başını almasına ragmen hala kötü tercihler yüzünden istedikleri yerde değillerdir. Cıvıl cıvıl, istekli gençlerin arasında antika abiler olarak hollerde görebilirsiniz.

http://i718.photobucket.com/albums/ww182/bknutson_2009/Breaking%20Bad%20Gifs/bb5-stare-sad.gif

said:
Hadi ben yine tipten kurtarıyorum, lakin genelde bu arkadasların sakalı olur. Kıl değil, ormandır. Hayat artık traş olmak için fazla yorucudur ve her daim kendi jenerasyonlarından ne kadar geride kaldıklarını, kendilerinden 3-4 yaş genclerin iş hayatına başladığını görünce anlarlar, ve garip bir serenity gelir vücuda, sadece çizmekten zevk alır, okulu da sallamazlar. Genelde bir işe girer ve orada sıkışılır, çünkü faturaları ödeyen bir baba yoktur, yaş da kemale ermiştir.

http://media.tumblr.com/tumblr_lvfjc6JeC81qjpjv8.gif
said:

Protip: Artisliğine değil, fakirlikten elle sarılan sigara. Akademide asla biriyle göremezsiniz, derse girer, çıkar.

yeryer güldürdü
yeryer hüzünlendirdi xun teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

NaturalSpringWater said:

birazını çevirdim okumak isteyenler için.

adamın(!) kendisi bayağı kötü bir prototip.

bakalım şimdi bu tepkime nasıl bir 4chan-heritage'ına tribute çakmalı bilemedin nasıl bir advanced ingilizce kısa ve öz hipster class ayarla responslayacak.

tabii bunu yazdığım için artık büyük ihtimalle kısa bir haters gonna hate, seni takmıyorum bile, too mainstream reaction'u gelecektir.

Jim_E_Rustler said:

Bazen çok tatlısın be çiçi.

İlk tip çok net çoğunlukta

Erkekler kısmı neredeyse daha hazin.

A: The Networker

Bu çocuklar güzel sanatlara sosyal medya'ya adım taşı olarak girerler. Çok hazin bir şekilde belli ajansların işlerini sürekli yapıp durmanın kendilerini sektorde daha ilgili gösterdigine dair bir yanılsama içindedirler. İşin daha hazin kısmı bu çocuklar bir de reklamlarda dublor falan olurlar. Maceranın genelde bittigi yer 1 milyar altı stajyer maaşlı reklamcılıktır.

Protip: Korkunc güneş gözlükleri, kısa dalgalı saç, beyaz tshirt.

B: The Hip

Bu baya kendini belli eder, normal bir hipsterdan tek farkı kendi doğal ortamında olmadıgı için gösterişliliğin kendini ispatlamak ugruna onar onar artmasıdır. Moncici'nin ilk örnegindeki kızlar bu cocuklarla bir süre ilgilenecek, lakin sonra diger numuneleri yoracaklardır.

Bu arkadasları sevdiginiz her grubun küçük bir salondaki konserinde etrafında her seferinde farklı 6-7 insanla görebilirsiniz.

ha bir de sakalların yok :(

Abi bu cocugu maaşa baglayalım çevirsin, hem siz rahatlayın hem ben rahatlayayım.

Sakalım 2 senedir var, olmaması neyi ispatlardı onu bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...