Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saygıdeğer copry hanımefendi buraya bir bakarmısınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bir aydır diş hekimine gidicem ama hala randevu alamadım. benim yıllardır bi çene eklem problemim var bu aralar iyice ağrımaya başladı acaba şu bi haftayı daha acısız geçirmem için bi önerin var mı?(ege diş randevuları gene dolmuş gene kaçırmışımda en az bir hafta daha böyleyim). sol çenem yıllardır kitleniyor. bazen açılmıyor bazen kapanmıyor. ağzımı zaten dolgu yaptırırken bile açamazdım ama son bir aydır çok ağrı olmaya başladı. eklemler birbirine sürtünüyor(yemek yerken katır kutur ses geldiğini duyanlar var.) artık ekmek bile ısırırken sol taraf ağrıyor. acaba geçici yada kalıcı çözümü nedir bunun? bi yardımcı olursan çooook hayra geçer.
Mesaj tarihi:
offf o çene kitlenmesi bende de vardı ama sonra kendi kendine geçti. kendi kendini tedavi eden bi bünyem var resmen. hemen kanım üstünde denemeler yapılsın ve ölüsüzlük iksiri bulunsun.hemen.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

ben bir aydır diş hekimine gidicem ama hala randevu alamadım. benim yıllardır bi çene eklem problemim var bu aralar iyice ağrımaya başladı acaba şu bi haftayı daha acısız geçirmem için bi önerin var mı?(ege diş randevuları gene dolmuş gene kaçırmışımda en az bir hafta daha böyleyim). sol çenem yıllardır kitleniyor. bazen açılmıyor bazen kapanmıyor. ağzımı zaten dolgu yaptırırken bile açamazdım ama son bir aydır çok ağrı olmaya başladı. eklemler birbirine sürtünüyor(yemek yerken katır kutur ses geldiğini duyanlar var.) artık ekmek bile ısırırken sol taraf ağrıyor. acaba geçici yada kalıcı çözümü nedir bunun? bi yardımcı olursan çooook hayra geçer.

Kas gevsetici al eczaneden . Gecmis olsun. Agiz dis cene cerrahinin gormesi lazim , rontgenini incelemesi lazim tedavi icin su an birsey diyemiyorum.
Mesaj tarihi:
benimde arada çıkıyormuş gibi oluyordu yemek yerken diye klasik bir örnek değilde öpüşürken ses geliyor diye örnek vereyim karizmam olsun :D sonra fiziktedavi yapan kadının tekine gittim kadın ağzıma eline soktu içten parmakları ile bastı dışarıdan masaj yaptı noluyoz lan bunu sonu iyi değil derken geçti yeri ankarada 60 yaşında bulgar göçmeni bir kadın kafayı sıyırmış eklemleri falan yalamış yutmuş
Mesaj tarihi:
dişçi koltukları çok rahat ya. bi kere uyuyakalmışlığım var. kadın gitmiş diğer doktorları çağırmış başıma toplanmış gülüyorlardı bir de.

o günden beri dişçiye gitmiyorum.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

benimde arada çıkıyormuş gibi oluyordu yemek yerken diye klasik bir örnek değilde öpüşürken ses geliyor diye örnek vereyim karizmam olsun :D sonra fiziktedavi yapan kadının tekine gittim kadın ağzıma eline soktu içten parmakları ile bastı dışarıdan masaj yaptı noluyoz lan bunu sonu iyi değil derken geçti yeri ankarada 60 yaşında bulgar göçmeni bir kadın kafayı sıyırmış eklemleri falan yalamış yutmuş

Bulgarlar başarılı.alternatif tipi yalamış yutmuslar.babamın kaç tane profesörün ameliyat şart dediği bel fitigini bir ayda geçirdi bagcilarda bir bulgar.
Mesaj tarihi:
Yanlis anlasilmasin.neticede egitim almis kisiler bunlar ama tip egitimi degil tabi.canım şöyle söyleyeyim, araba ile 10-15 dakikalık mesafeye giderken babam agridan duramıyordu, dizlerini dovuyordu, hüngür hüngür ağlıyordu.6-7 ay oldu bulgar fizyoterapiste gideli.şu an hiçbir sıkıntısı yok.
  • Yeni Oluştur...