Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla aranız nasıl ?

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

Ben babamla 5 dakika olsun basbasa zaman gecirmedim. Kücükken ne zaman ailecek bir yere gitsek olay cikartmisim babam da yanimizdaysa. Ergenlik zamanlarimda hep kavga ettik. Is sorunlari yüzünden o da icki kullanirdi. Hic baris olmadi evin icinde. Liseden sonra almanya'ya akrabalarimin yanina geldim. Senede bir görüyorum istanbula döndügümde. Telefon da acmam. Agliyomus bazi aksamlar. Iyi ama böyle. Allah uzun ömürler versin. Uzun uzun aglasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi bi zamana gelmedi sanki benim için ama bir şeyler yazasım geldi benimde. Küçükken çok göremedim ben babamı, sürekli çalışırdı. Öğlen okula giderdim ama sabah 6.30da 10-15 dakika babayı görebilmek için kalkar kahvaltıyı onla beraber yapardım. Sertimsi bi yapısı vardı zaten, içe atar biriktirir çoğu şeyi, gel yavrum bi öpeyim okşayım seni özledim yok, sevgiyi göstermek zor adamda zate çoğusu gibi. İşte araları atlarsak babam rahatsızlandıktan sonra yakınlaştık. Rolleri değiştik, erken büyümem gerekti falan. Şuan durumu pek iyi değil. Çok zamanı kalmadı biraz fazla gelse de 3 aşağı 5 yukarı durumu bu. Fazladan 1 yıl, 3-5 ay, 10 gün 1 saat işte ne kadar olursa onun için çırpınıyoruz. Hani belki haddime değil ama babanızın değerini bilin bence. Gidin bi sarılın seni seviyorum baba iyi ki varsın falan diyin boşa utanmayın geç olunca boş kalıyor içiniz, ukte oluyor çok.
Sosyal ağlarda paylaş

21 yaşındayım Sam gibi 2 yıl önce kaybettim ben de babamı. Şu dünyada ki kendimi en yakın hissettiğim, tanıdığım en mükemmel adamdı. Gün geçtikçe de pişman oluyorum ona yeterince sevgimi gösteremedim diye. Sevgilime salak salak her allahın günü "Seni çok seviyorum aşkımm :)" diyeceğime adam akıllı bir iki defa babama deseydim diyorum her gün.Kimseye öğüt verecek bir yaşta değilim biliyorum ama gösterin sevginizi abi. İstisna durumuz olur saygı duyarım ama arası iyi olanlara hatırlatmak isterim sadece bir gün aniden bir haber gelebilir pişman olmayın, lütfen.

Sam said:

2 yıl önce kaybettim, en iyi arkadaşım ve en çok sevip saydığım, tanıdığım en iyi insandı. çok didişirdik ama çok da anlaşırdık.

Allah sevdiklerinizle uzun bir ömür nasip eylesin.

Babasını veya yakınını kaybeden tüm patiler için başınız sağolsun, allah sevdiklerinize uzun ömür versin. Sam aynı yılı görünce alıntı yaptım başın sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dogru, anne babanizla duygusal olarak her ne kadar uzak olsanizda, cok gec olmadan sevginizi belli edin.Agir hastalik,olum gibi durumlardan sonra insan pisman oluyor , anne babaya yeterince vakit ayirmadigi icin.

Birde belli bir yastan sonra, her turlu dengesizligine ve sacmalamasina ragmen, insan babasini oldugu gibi kabul ediyor.Ergenlik,universite zamanlarindaki kizginlik ve ofke azalarak bitiyor babaya karsi :)
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

SeaGle said:

Kendisi arnavut olduğu için sert bi şekilde yetişmiş, aynı katı kurallar bizde de var tabi.

Ama yufka yüreklinin tekidir. Lafını esirgemeden söyler, bazen kırar, sinirini bize bağırarak atar fln ama grip olsak morali bozulur yani. Belli etmemeye kasıyo gerçi de çok belli oluyor.

Arnavutlar çok garip varlıklar zaten, ben 23 yıldır çözemedim, annem 36 senedir çözememiş, kendi de çözememiştir herhalde kendini 61 senedir.

Şunun aynısı işte bende de. Çok kral adam gerçekten, hakikaten iyi bi baba, çok şanslıyım yani öyle bi babam olduğu için. Ama bu Arnavutluk, sabit fikirlilik, inatçılık, e mühendislik de var, hem de şantiye mühendisi stresli bi iş yani, bazen üst üste geliyo, birbirimize girme noktasına geliyoruz. Bi iki gün sağda solda geziyorum her şey normale dönüyo. Bunun çözümü haftanın bi iki günü uzakta olmak. 7 24 aynı evdeysen gerçekten sıkıntılı bi durum iki taraf için de. Sevgisini de belli ediyo ama sinirini de epey belli ediyo ve çok gereksiz bi sinir var adamda.

Özet: 20'lerin ortalarına yaklaştıkça evden biraz uzaklaşmak lazım, bi ev iki 'adam'a küçük geliyor gibi düşünün :)

Bir de evet başaramazsın olayı benim babamda da var, hep bi korku, bi şey yani adamın tek dileği okulu bitirip sabit maaş alacağım bi işe girmem, onun dışında hiç bir şeye gerek yok. Yapamazsın dediği her şeyi de yapıyorum çatır çatır, hoşuna da gidiyor. Yaptım olacak deyip önüne sonucu koymak lazım eğer babanız öyleyse :)

roket adam seagle feykiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

20 yaşıma kadar o geceleri çalıştı ben gündüzleri okuldaydım. çok fazla görüşemezdik. Ama sabaha karşı eve geldiğinde hep beni öptüğünü hatırlarım. şimdi emekli oldu ve erken kalkıyor. sorsanız utanmasa yine kalktığında 30 yaşındaki koskoca adamı öper. asdf en büyük hayali tek çocuğunu evlendirmek bu aralar. en büyük ortak paydamız BEŞİKTAŞ..
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukluğumdan beri bir sürü şeyi beraber yapıyoruz biz, en yakın arkadaşı ben olabilirim; çocukluğumdan beri ciddi meseleleri benimle yetişkin gibi konuşur, fikirlerimi alır. Arada kavga da ettik, küstük de ama hiç bir zaman ağzından kötü bir kelime çıkmadı; benim de çıkmaz, düşünemem bile.

26 yaşıma geldim, şehirler ayrıldı, 2-3 ayda bir görüyorum ama hala uzun uzun konuşup sohbet ederiz telefonda. Hala bir sıkıntım oldu mu 400km uzaktan o sıkıntıyı bir şekilde çözümlemeyi başarır.

Babam herhalde sırtımı dayayabileceğimi bildiğim tek insan, bir şekilde hep beni kollamayı, korumayı başarıyor. Ona layık olabildiysem ne mutlu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...