Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 2 gün önce nasıl olduğundan emin olmadığımız bir şekilde kedi yokoldu. Tahminimiz, salonun camından kaçmış olabileceği. Daha önce de başımıza geldiği için başlarda pek telaş yapmadık, geri gelir dedik. Fakat 24 saat sonra bile hala hayvandan hiçbir iz bulamayınca çaresizce hayvanı aramaya koyulduk. 1 saat kadar dışarıda aradık fakat bulamadık. En son ümitler tükenmişken bi de apartmanın bodrumuna bakalım dedik ki o pislik, karanlık, leş kokunun içinde hayvanı pısmış bi şekilde bulduk. Hani neredeyse bodruma giremez, girebileceği bir yer yok diye bakmayacaktık, son anda çaresizlikten baktık yoksa herhalde açlıktan geberene kadar orada mı kalacaktı artık ne yapacaktı bilmiyorum. Şimdi 2 sorum var, birincisi bu hayvan neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissediyor? Apartmanın bodrumu hakikaten öyle kolay kolay girebileceği bir yer değil, nasıl olduğunu hala idrak edemedik zaten. İkinci sorum ise, bu hayvanın 2. vukuatı olduğu için takip edebileceğim bir yöntem arıyorum. Petshopta çalışan arkadaşıma sordum, deri altına çip yerleştiriyorlarmış 80 liraya. İlk bunu düşündüm ama konuyla ilgili hiçbir bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Nedir bu çip, zararlı mıdır, acıtır mı, rahatsız eder mi? Bir de çipe alternatif ne yapılabilir? Eşşek sıpasının karanlığın içinde feneri doğrulttuğumda o pörtlek gözlerini açıp bana baktığı anı hiç unutmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bu hayvan neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissediyor? kedi oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çip güzelmiş.çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lanet olsun akila damlar peşimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kediler içgüdüsel olarak kaçma eğilimi gösterir, bu cinsten cinse çok olur veya az olur ama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi spoiler vermeyin geçende biri cofri zehirleniyor demişti hayret bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kisir kedilerde kacma orani oldukca dusuk oluyor + ev kokulari var ondaan alabilirsin acik bahcede bile kedi o kokudan uzaklasinca geri geliyor. Ama turkiyede yok sanirim ismini hatirlayamadim bulursam link atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 köpeği kaçan vardı bide. adam trip atıyodu köpeğe. onu bulsanıza bi yaa bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Aha buldum. http://forum.paticik.com/read.php?22,4056597,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ev kedisi ise dışarı çok alışmaması iyidir, gidip gelmez sonra bir gün, yok zaten sürekli dışarı gidip gelen bir kediyse her çıkışında %50 dönmeme ihtimali var, kontrollu şekilde balkonda dolaşmasına arada değişik ortam görüp stress atmasına engel değil tabi bu :) benim kedim mesela balkona falan çıkıyor haftada 2-3 kere tasma ile dolaşıyor ama dışardan yabancı insan/overlockçu falan görünce kaçıyor içeri otomatikman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hehe. Sülo 3 sene önce mayıs ayında gecenin bi vakti "Miyaaav" diyip 1. kattan aşağı atlamıştı. Bi hafta aramıştık bulamamıştık. Sonra yaklaşık 1 yıl sonra tam bizim evden taşınacağımız gün geri gelmişti... Kedilerde kaçma eğilimi çok yüksek. Neden bilmiyorum. Özellikle kısırlaştırılmayan kediler azmak suretiyle sık sık kaçıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 1 yıl sonra geri gelmesi nedir ya :/ adamın psikolojisini bozar iyice. hayvanı gözden çıkarmışsın, orada bi psikolojin kayıyor, sonra bi de üstüne geri geliyor. ruh hastası hayvanlar he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bizim de kaçtı yine. bütün kedilerim kaçıyor. hepsi de azma döneminde kaçyıor. bundan sonrakiyle kendim ilgilenicem özel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bizim dişi kedi 11 aylık ne ara azmaya başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 şimdiye doğurmuş olması lazımdı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bu aralar başlaması lazım hatta bitmiş bile olması lazım. size göstermeden sürttürüyodur belki de utangaçsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Valla hiç farketmedik. Götü havada geziyordu bir ara işkillendim ama ben böyle miyavlayarak ortalığı birbirine katacak diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cons said: abi spoiler vermeyin geçende biri cofri zehirleniyor demişti hayret bişey ya Geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 fede said: bizim de kaçtı yine. bütün kedilerim kaçıyor. hepsi de azma döneminde kaçyıor. bundan sonrakiyle kendim ilgilenicem özel olarak Abi bizim salak azdi, azginligi gecti ondan sonra kacti. Ruh hastasi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Xenocide said: 2 gün önce nasıl olduğundan emin olmadığımız bir şekilde kedi yokoldu. Tahminimiz, salonun camından kaçmış olabileceği. Daha önce de başımıza geldiği için başlarda pek telaş yapmadık, geri gelir dedik. Fakat 24 saat sonra bile hala hayvandan hiçbir iz bulamayınca çaresizce hayvanı aramaya koyulduk. 1 saat kadar dışarıda aradık fakat bulamadık. En son ümitler tükenmişken bi de apartmanın bodrumuna bakalım dedik ki o pislik, karanlık, leş kokunun içinde hayvanı pısmış bi şekilde bulduk. Hani neredeyse bodruma giremez, girebileceği bir yer yok diye bakmayacaktık, son anda çaresizlikten baktık yoksa herhalde açlıktan geberene kadar orada mı kalacaktı artık ne yapacaktı bilmiyorum. Şimdi 2 sorum var, birincisi bu hayvan neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissediyor? Apartmanın bodrumu hakikaten öyle kolay kolay girebileceği bir yer değil, nasıl olduğunu hala idrak edemedik zaten. İkinci sorum ise, bu hayvanın 2. vukuatı olduğu için takip edebileceğim bir yöntem arıyorum. Petshopta çalışan arkadaşıma sordum, deri altına çip yerleştiriyorlarmış 80 liraya. İlk bunu düşündüm ama konuyla ilgili hiçbir bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Nedir bu çip, zararlı mıdır, acıtır mı, rahatsız eder mi? Bir de çipe alternatif ne yapılabilir? Eşşek sıpasının karanlığın içinde feneri doğrulttuğumda o pörtlek gözlerini açıp bana baktığı anı hiç unutmayacağım. Benim ilk kedim balkondan düşüp kaçmıştı, 1 sene sonra bulduk, sonra bodrum tatilinde kocaya kaçtı. kaçıyor abi bırakmayın yani derdi buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Aceace said: Hehe. Sülo 3 sene önce mayıs ayında gecenin bi vakti "Miyaaav" diyip 1. kattan aşağı atlamıştı. Bi hafta aramıştık bulamamıştık. Sonra yaklaşık 1 yıl sonra tam bizim evden taşınacağımız gün geri gelmişti... Kedilerde kaçma eğilimi çok yüksek. Neden bilmiyorum. Özellikle kısırlaştırılmayan kediler azmak suretiyle sık sık kaçıyorlar. 1 yıl sonra mı döndü kediii.. Resmen dönerse senindir olayı. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 her 1 yıl sonra dönen kedide "dönerse senindir" olmuyor. bkz; 2 üst mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar