Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı kaldırmaya çalış. Acıyorsa fıtık oluyor büyük ihtimal.

Gerçi benim muayenede hiç ağrım falan çıkmadı. Ama anlattıklarım direk fıtık belirtisiydi. MR'da çıktı. Belin tam ortasında olduğu için sağ ya da sol bacağa belirti vermemiş meğerse.

Vakit problem dediğin gibi. Yazın babam dükkanı geç kapattığı için arabayı alıp gidemiyordum. Arabasız da gidilecek yer değil. 3 aydır yüzemiyorum. Kilo da aldım biraz. Başladı yine bel hafiften, boyun asıl problem bende son dönemde. Damarlara baskı yapıyor sanırım, sersemlik, anlık boşluk hissi, boyundan başa doğru gerilme hissi fln oluyor, berbat. Bu ay başlayayım yüzmeye de geçsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Daimi demeyelim de uzun süreli evet.

Ayakta duramazsın bi kere. Ben 10 dk ayakta kalamıyorum, koltuk sandalye vs bulamazsam çöküyorum yere. Hareket kısıtlanıyor. Dizlerimi kırmadan eğilemem ben kolay kolay.

Seninki kas ağrısıdır muhtemelen. Sabah ısınmadan kaslar ağrı yapıyor sonra ısınınca geçiyor demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Haa, benim ağrı tam tersi mesela, koltukta otururken falan daha fazla ağrıyor, ayaklanıyorum arada bir işyerinde, ayakta çok daha rahatım.

Tam bel bölgesinde leğen kemiğinin biraz üzerinde, kemer takarsam kemerin tam üstünde kalan bölgede ortada.

Genelde sabahları daha çok oluyor, ama son 2 gündür akşama kadar sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Haa, benim ağrı tam tersi mesela, koltukta otururken falan daha fazla ağrıyor, ayaklanıyorum arada bir işyerinde, ayakta çok daha rahatım.

Tam bel bölgesinde leğen kemiğinin biraz üzerinde, kemer takarsam kemerin tam üstünde kalan bölgede ortada.

3 gün önce ilaç koydum kardeş ondan kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Daralma da olabilir. O da çok fena.

Bende hem fıtık hem 2 daralma var asdfvgsfdgs.

Doktor "olm bu yaşta bu belini nasıl bu hale getirdin sen?" demişti eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...