fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Güzel kadınlardan etkileniyorum aziz peder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 o zaten ilk günah değil miydi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 zeper said: o zaten ilk günah değil miydi? =) original sin diyorsan cok baska o olay abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 evet karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 nedim zeperin neyi oluyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sırt ve bel ağrılarımla 3. haftamı sürüyorum Günlük. Ortopedist şimdilik kas ağrısı diyor ancak 1 haftadır kas gevşetici kullanmam en ufak etki göstermedi. İlk muayenede çok yüksek ihtimal gözükmese de fıtık ve ankilozan spondilit de seçenekler arasında. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Yüz abi, bel fıtığımın ağrılarından yüzmekle kurtuldum. Gerçi şimdi de boyun düzleşmesi başladı hafiften. Yüzmeyi bırakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Yüzdükçe iyi geliyor zaten de iş sağolsun pek yüzmeye vakit bırakmıyor. Haftasonundan haftasonuna da çok etkili olmuyor haliyle. Hala kas ağrısı olmasını ümit ediyorum. Bakalım, bu hafta da geçmezse haftaya tekrar doktora gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı kaldırmaya çalış. Acıyorsa fıtık oluyor büyük ihtimal. Gerçi benim muayenede hiç ağrım falan çıkmadı. Ama anlattıklarım direk fıtık belirtisiydi. MR'da çıktı. Belin tam ortasında olduğu için sağ ya da sol bacağa belirti vermemiş meğerse. Vakit problem dediğin gibi. Yazın babam dükkanı geç kapattığı için arabayı alıp gidemiyordum. Arabasız da gidilecek yer değil. 3 aydır yüzemiyorum. Kilo da aldım biraz. Başladı yine bel hafiften, boyun asıl problem bende son dönemde. Damarlara baskı yapıyor sanırım, sersemlik, anlık boşluk hissi, boyundan başa doğru gerilme hissi fln oluyor, berbat. Bu ay başlayayım yüzmeye de geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 O ayak kaldırmayı, sağa sola bastırmayı falan hepsini yaptı ortopedist. Benim de muayenede hiç ağrım çıkmadı. Bakalım, görücez haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konum olarak tam ortadaysa oluyomuş öyle ama umarım fıtık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Fıtık daimi ağrı oluyormuş sanırım. Benimki belli zamanlarda ağrıyor, özellikle sabah ilk kalktığımda birkaç saatlik süre içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Daimi demeyelim de uzun süreli evet. Ayakta duramazsın bi kere. Ben 10 dk ayakta kalamıyorum, koltuk sandalye vs bulamazsam çöküyorum yere. Hareket kısıtlanıyor. Dizlerimi kırmadan eğilemem ben kolay kolay. Seninki kas ağrısıdır muhtemelen. Sabah ısınmadan kaslar ağrı yapıyor sonra ısınınca geçiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Haa, benim ağrı tam tersi mesela, koltukta otururken falan daha fazla ağrıyor, ayaklanıyorum arada bir işyerinde, ayakta çok daha rahatım. Tam bel bölgesinde leğen kemiğinin biraz üzerinde, kemer takarsam kemerin tam üstünde kalan bölgede ortada. Genelde sabahları daha çok oluyor, ama son 2 gündür akşama kadar sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 galiba tekmeyi yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Katakulliye getirdiler gene beni ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bahsettiğin kızla kerttiler mi lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Yok ya işi gücü bırakacaktım ne güzel babamı araya soktular bi süre daha devam edicem sanırım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2 yıllık ilişkimi uğruna bitirdiğim kadın Almanya'ya transfer edildi firması tarafından, bitecek yani. Fucking Karma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 yine çim biçme günü. harika koktu evin içi dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Acaba suriye savaşı büyürmü, bu durumda eve biraz yiyecek depolama da fayda varmı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Rewendor said: Haa, benim ağrı tam tersi mesela, koltukta otururken falan daha fazla ağrıyor, ayaklanıyorum arada bir işyerinde, ayakta çok daha rahatım. Tam bel bölgesinde leğen kemiğinin biraz üzerinde, kemer takarsam kemerin tam üstünde kalan bölgede ortada. Genelde sabahları daha çok oluyor, ama son 2 gündür akşama kadar sürdü. 3 gün önce ilaç koydum kardeş ondan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 O konuda cevabımı net şekilde vermiştim zaten, aksi yönde bir değişiklik olmadı tekrarlamaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Rewendor said: Haa, benim ağrı tam tersi mesela, koltukta otururken falan daha fazla ağrıyor, ayaklanıyorum arada bir işyerinde, ayakta çok daha rahatım. Tam bel bölgesinde leğen kemiğinin biraz üzerinde, kemer takarsam kemerin tam üstünde kalan bölgede ortada. Genelde sabahları daha çok oluyor, ama son 2 gündür akşama kadar sürdü. Daralma da olabilir. O da çok fena. Bende hem fıtık hem 2 daralma var asdfvgsfdgs. Doktor "olm bu yaşta bu belini nasıl bu hale getirdin sen?" demişti eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ulan gene icimi yaktı bu kokorec lanet olsun yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar