chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 nasıl evleniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 wastyrx said: ben evleniyorum sanırım ya O_o o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 wastyrx said: ben evleniyorum sanırım ya O_o No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sana öyle gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Nazca said: Göğüs kafesinden omzuna doğru bir uyuşma varsa doktora git. Tersi de tehlikeli yalnız, kaslarda uyuşukluk olduysa ters bir durum olmasın. Yok ya öyle bi olay yok. Geçti zaten kolu dinlendirince. Bugün totalde 4 saat dirseğimin üstüne yük verdim kursta ders dinlerken. Kafamın tüm ağırlığını da koluma verdim çünkü kafamı dik tutacak halim yoktu sdf. Bi yerden sonra dirseğim değince elektrik çarpar gibi oldu kolum kaç defa. Sonra uyuşma oldu işte ama geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bir şey olmaz hocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Valla ananem annem yengem ve babam onay verdiler bana sormadan bi lobi yapılıp gidip istenebilir O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 aHAHAhahaaAhahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Abi o nasıl iş lan sana sormnadavnbdvsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 SeaGle said: Nazca said: Göğüs kafesinden omzuna doğru bir uyuşma varsa doktora git. Tersi de tehlikeli yalnız, kaslarda uyuşukluk olduysa ters bir durum olmasın. Yok ya öyle bi olay yok. Geçti zaten kolu dinlendirince. Bugün totalde 4 saat dirseğimin üstüne yük verdim kursta ders dinlerken. Kafamın tüm ağırlığını da koluma verdim çünkü kafamı dik tutacak halim yoktu sdf. Bi yerden sonra dirseğim değince elektrik çarpar gibi oldu kolum kaç defa. Sonra uyuşma oldu işte ama geçti. Aynen, geçtiyse iyi. Çok kasmayın zorlamayın abi, ergonomi kurbanı olacağız zaten böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 SeaGle said: Abi o nasıl iş lan sana sormnadavnbdvsgs Bi yurtdışına falan kaçırın abi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 wastyrx said: Yolda f&f stayla kaçırırız seni np. wastyrx kaçalım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 wastyrx said: SeaGle said: Abi o nasıl iş lan sana sormnadavnbdvsgs Bi yurtdışına falan kaçırın abi beni :( Fas'a shipment var çarşamba günleri. Makaraların arasına sıkıştırırız gidersin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 hadd gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 benim doğalgaz su tesisatını adam gibi yapın size istediğiniz yere uçak bileti aliim daha ucuza gelir bana valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 wastyrx said: hadd gidelim sana da helalinden bi büyük altın takarım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 wastyrx said: Valla ananem annem yengem ve babam onay verdiler bana sormadan bi lobi yapılıp gidip istenebilir O_o Sen ne düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 her nesnenin bir bitimi var ama tatilin sanki daha cabuk oluyor bohuhuhuhu kabak tan angaraya geldim sabah bunye alisir insallah cabucak ptm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 fenn said: wastyrx said: Valla ananem annem yengem ve babam onay verdiler bana sormadan bi lobi yapılıp gidip istenebilir O_o Sen ne düşünüyorsun Kız 10 üzerinden 11 ama evlilik falan düşünmüyorum önümüzdeki bi 2-3 yıl ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 10 üzerinden 11'se bi tanış olm. Hemen evlenecek değilsin. 1-2 yıl flört edersin. Kaçırma lan. forevır elon kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Biliyorum zaten abi kızı, ufakken peşimde dolanırdı hep. Bi meyillensem hemen everirler bizi o yüzden yurtdışına kaçalım afgashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 SeaGle said: Nazca said: Göğüs kafesinden omzuna doğru bir uyuşma varsa doktora git. Tersi de tehlikeli yalnız, kaslarda uyuşukluk olduysa ters bir durum olmasın. Yok ya öyle bi olay yok. Geçti zaten kolu dinlendirince. Bugün totalde 4 saat dirseğimin üstüne yük verdim kursta ders dinlerken. Kafamın tüm ağırlığını da koluma verdim çünkü kafamı dik tutacak halim yoktu sdf. Bi yerden sonra dirseğim değince elektrik çarpar gibi oldu kolum kaç defa. Sonra uyuşma oldu işte ama geçti. Noyzura'ya meydan okumayacaktın. Çarptı işte adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Karea said: benim doğalgaz su tesisatını adam gibi yapın size istediğiniz yere uçak bileti aliim daha ucuza gelir bana valla burda olsan hallederdik işini en iyi şekilde ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Rewendor said: SeaGle said: Nazca said: Göğüs kafesinden omzuna doğru bir uyuşma varsa doktora git. Tersi de tehlikeli yalnız, kaslarda uyuşukluk olduysa ters bir durum olmasın. Yok ya öyle bi olay yok. Geçti zaten kolu dinlendirince. Bugün totalde 4 saat dirseğimin üstüne yük verdim kursta ders dinlerken. Kafamın tüm ağırlığını da koluma verdim çünkü kafamı dik tutacak halim yoktu sdf. Bi yerden sonra dirseğim değince elektrik çarpar gibi oldu kolum kaç defa. Sonra uyuşma oldu işte ama geçti. Noyzura'ya meydan okumayacaktın. Çarptı işte adam. http://1.bp.blogspot.com/-vYd0hahk50c/UcLVP4-OihI/AAAAAAAADoA/ILC_uEps8iE/s640/penguen+telekinezi+yigit+bulut+erdogan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Rewendor said: Noyzura'ya meydan okumayacaktın. Çarptı işte adam. Kola elektrik çarptırma büyüsü mü yaptı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar