Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 He ya.Geçtim hemen kapı altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yine konuşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bu nasıl bi mide yanması ya yarım saattir su içiyorum, şu an 6. bardağa geçtim ve hala daha ölücekmiş gibi hissediyorum imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Yoğurt ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Günlük, zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Akhlaur said: Yoğurt ye. yoğurt da yoktu ki 8-9 bardak falan su içtim işte anca şu an normale döndü, vay anasını arkadaş ne çileymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ne işersin şimdi, gece boyu da ondan uyuyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 lol aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ne içtin yaktı yoksa ülserik sancılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kepek ekmeği arası köfte lüpletmiştim yatmadan 2 saat kadar önce, o kepek ekmeği dokundu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 köfte dokunmuştur tam tersi. mukoza üretimini artıracak bi hap falan atsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 2 haftadır spora gitmiyorum sanırım bugün gideyim dedim ama hava kötü olduğundan herkes gider şimdi diyip vazgeçtim yine. Dün zaten bunalım konular konuşuldu gerçi gideyim ya ben az bi huaa die zorlayım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 wastyrx said: 2 haftadır spora gitmiyorum sanırım bugün gideyim dedim ama hava kötü olduğundan herkes gider şimdi diyip vazgeçtim yine. Dün zaten bunalım konular konuşuldu gerçi gideyim ya ben az bi huaa die zorlayım kendimi 7 haftadır gitmiyorum üstelik dondurma yiyorum. Kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ulan adam nişanlım beyaz rusyalı dedi. o nasıl bir beyaz rusyalılık ya. türk kızları ondan güzeldir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 belarus işte çakma rusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bugün irl thief rpg oynadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 şu derbiler olmasa "kaliteli insan" rp si yapan arkadaşları ayıklayamazdım günlük, insanların hayatları tuttukları takımlar kadarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Abovvv sabah 6.30 da kalkip aksam 7.30 da eve gelcem.Oyy oyyy. Kac kahve icecegimi tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BabacumMostors said: şu derbiler olmasa "kaliteli insan" rp si yapan arkadaşları ayıklayamazdım günlük, insanların hayatları tuttukları takımlar kadarmış Söyle kim sıktıysa canını kriket sopasıyla kaba etlerine vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 günlük B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 wastyrx said: BabacumMostors said: şu derbiler olmasa "kaliteli insan" rp si yapan arkadaşları ayıklayamazdım günlük, insanların hayatları tuttukları takımlar kadarmış Söyle kim sıktıysa canını kriket sopasıyla kaba etlerine vuralım biri "fenev", "azize" vs diye tutturur öteki "6s", "cincon" "fatoş" der ki normal hayatta gayet paçalarıundan kalite akan isannlar iş futbola geldiğinde içlerindeki mağra adamını sosyal medyaya döküyor "15 senedir yine yenemediniz", "adamlar mağlubiyeti kutluyor", "18 kere şampiyon olup 20 kere sevindiniz", "tebrikler şampiyon bir takımı yendiniz" gibi cümleler yetmiyor insanlara -15 senedir yenemiyorsunuz lan -abi evet yine çaktınız başka söz yok tebrikler şeklinde olmuyor diyaloglar, gs taraftarı olarak her iki cemiyete mensub bazı insanlardan utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 en kötüsü de yarın görüştüğümde yine o "kaliteli" tavıralrını sergileyecekler, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BabacumMostors said: .. yazık vapuru sis adamı his batırır. by coco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hislenme şiişt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 marksman said: günlük B)- (tu)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar