NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 şöyle kösülmeden koşanlara imreniyorum günlük anca 600mt koşabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Abi bi anda bu hale gelmiyosun, istikrarlı şekilde zorlayınca başta imkansız gibi gelen mesafeyi rahatlıkla aşıyosun. En başta kendini yormayan hızı bulman gerekiyo, sonrasında doğru nefes alma şeklini. Geçen sene 15 km'ye çıkarmıştım mesafeyi bi ara. Bu sene gezi bilmemne falan derken düzen müzen kalmadı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bros before hoes günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mr_Hand said: Abi bi anda bu hale gelmiyosun, istikrarlı şekilde zorlayınca başta imkansız gibi gelen mesafeyi rahatlıkla aşıyosun. En başta kendini yormayan hızı bulman gerekiyo, sonrasında doğru nefes alma şeklini. Geçen sene 15 km'ye çıkarmıştım mesafeyi bi ara. Bu sene gezi bilmemne falan derken düzen müzen kalmadı (:P) Düztabanlar ne yapsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 düz koşu yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sistemler ayvayı yediği için sabahtan beri evde takılır gibi takılıyorum günlük.. bileydik şirkete gelmezidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 içim daralıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bakan eskortunu tehlikeye sokmaktan (47/1d) 2 arkadaşa, daha doğrusu bi arkadaşa ve kardeşine, trafik cezası gelmiş 77şer tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bayan eskort diye okudum cezası mı varmış lan dedim sdfdf sonra nası tehlikeye sokturlar diye uzun uzun düşündüm bakanmış meğersem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kilo verdin tabii, ondan bunlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 tırnağını yiyen insanlara laf edip 10 senelik dudak yolma/yeme alışkanlığımı bırakamamış olmam biraz komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 komik değil üzücüymüş. çiğdem çitle leblebi ye dudağını yeme arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sakız falan lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 şu iş görür http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/10737338/2/stock-photo-10737338-serious-man-wearing-dog-cone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sakız çiğnerken kazara yanağını ısırmak ne kadar berbat bişey. bi de inatla o sakızı çiğnemeye devam edip bi daha aynı yeri ısırırsın falan off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 xaty said: bakan eskortunu tehlikeye sokmaktan (47/1d) 2 arkadaşa, daha doğrusu bi arkadaşa ve kardeşine, trafik cezası gelmiş 77şer tl Asıl onlar bizi sokuyor tehlikeye yahu. Bakana da sen kimsin lan desin arkadaşın. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ortada bakan yok ki, eskortu var Bakanı tehlikeye sokmaktan yedi sanmıştım ben de önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yatırdığımı 3 saatte 4'e katlayıp 20 dakikada kaybettim 3 saat 20 dakika eğlenmiş oldum not bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 katlamadan kaybetsen de eğlenirmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 çok sıkılıyorum be bu kadar uzun kalıcağımı bilsem alırdım bilgisayarı yanıma külüstür laptopta film izle dizi izle valla götüm dümdüz oldu gerçi baya spora filan verdim kendimi o iyi oldu, hatta yıllardır ilk defa bronzlaştım sdf ama arada bir gerçekten çok sıkılıyorum ve girip kafa dağıtıcak bi oyun lazım oluyor işte gene de neyse bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sikintilar sikintilar bayramda tatilde zehir oldu abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 keşke irlanda'da doğmuş bi koyun olsaydım. alabildiğine yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yarın itibariyle bayram + 2 hafta izin ile tatilin dibine vuruyorum yargı başlasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar