Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabahın köründe okula geldim ve dersin iptal olması ile karşılaştım böyle saçma birşey olabilir mi günlük yaz okulundayız zaten okula gelmek için binbir tane çile çekiyorum.
Mesaj tarihi:
ne zaman "hakkımı yediler" lafını duysam aklıma, Hakkı adında bıyıklı ve göbekli orta yaşlı bi amcanın zombiler tarafından suratının falan yendiği, tombul başörtülü karısının da "Hakkı'mı yediler! Hakkı'mı yediler!" diye kolları havada deli gibi etrafta koşuşturduğu bir sahne geliyor.

ne abi bu.
Mesaj tarihi:
Pazartesiyle cuma günlerinin yerlerini değiştirebilseydik çok mu güzel olurdu yoksa her şey daha da mı kaosa sürüklenirdi.

Neden olumsuz sonucu da düşündüm ki şimdi, bildiğin güzel olurdu işte.
Mesaj tarihi:
darkwingduck said:

ne zaman "hakkımı yediler" lafını duysam aklıma, Hakkı adında bıyıklı ve göbekli orta yaşlı bi amcanın zombiler tarafından suratının falan yendiği, tombul başörtülü karısının da "Hakkı'mı yediler! Hakkı'mı yediler!" diye kolları havada deli gibi etrafta koşuşturduğu bir sahne geliyor.

ne abi bu.

#direnhakkı
Mesaj tarihi:
copry said:

darkwingduck said:

ne abi bu.

#direnhakkı

yok ya direndiği falan. ölüyor hemen gariban.
Mesaj tarihi:
Keşke yine çocuk olsam. Okul kantininde sıraya kaynak yapsam. Ehe ehe diye gevrek gevrek gülsem. Hiçkimse kızmasa keşke. Şimdilerde çok kızıyorlar. Öyle bir ortam olmuyor hiç. Ama ben sıraya kaynak yapmayı çok özlüyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...