kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 günlük rakıyı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 vodka connecting de nereye connecting onu da bi yazsaniz di mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 baba rakı rakı rakı, başka da bir şey demiyorum vodka modka bunlar ecnebi icadıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 asddsafdg güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kavurma said: baba rakı rakı rakı, başka da bir şey demiyorum vodka modka bunlar ecnebi icadıdır. Rakiya dadanma 50 yasindan sonra azer bülbüle donersin mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 mutluluk neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Seele said: mutluluk neydi? sözlükten baktımda şimdi hiçbir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bu aralar çok kararsız kalıyorum. kapak mı yoksa dondurmamı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 * Mission objectives : 1200 sandeviç kaşarlı/1200 sandeviç salamlı -6 Kitchen kommies must survive -Finish in 5 hours + Mission completed. Bonus : Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 of şeftalinnin içindn karınca çıktı ya nasıl girmiş oraya şerefsiz yine 3 yıl şeftali yiyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Karınca mı dedddİİİİİİİİİİN ???? Resmen uykum kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 1483 soru ve 1420 sayfam var bitirmem gereken. 47 saatlik çalışma ediyor. her sayfa için 2 dakika, soru için 1 dakika ayırdım. 6-7 günde rahat biter sanırım. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 he şeftalinin çekirdeğinin içinde olanıyordu mırıl mırıl yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ofise SVU dedektifi geldi la bugun, law and order gibi olduk anasnisatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi sen nerede çalışıyorsun ya? çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 napicaksiniz olm nerde calistigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 svu ne ya seks dedektifi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tecavuz mecavuz olaylarina bakanlar. http://www.youtube.com/watch?v=uzddgJtt0aM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Telefon alsam mı almasam mı günlük? İhtiyacım yok ama canım sıkılıyor bayadır da kullanıyorum geri kaldı çok teknolojiden ki çok kullanmıyorum nasılsa diyip almayacağım sanırım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hali hazırdaki akıllı telefon değilse al akıllı ama yarım akıllıysa dursun biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 wastyrx said: Telefon alsam mı almasam mı günlük? İhtiyacım yok ama canım sıkılıyor bayadır da kullanıyorum geri kaldı çok teknolojiden ki çok kullanmıyorum nasılsa diyip almayacağım sanırım yine lan sonra bulunduğumuz yeri yollayamıyoruz buluşacakken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 goldbären said: hali hazırdaki akıllı telefon değilse al akıllı ama yarım akıllıysa dursun biraz daha. Benim gibi yarım akıllıydı galiba ama o yarım aklıda gitti sayılır dokunmatiği sıkıntılı şuan. Ouzcuğum telefonla arayabildiğim sürece insanları vaay canına ihtiyacım yok telefona arar sorarım nerede olduğunuzu heuhaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sanırım gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 o zaman neden bunu bir orgy le kutlamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 deprem oldu eskisehirde ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar