MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 lan dümbük, lojistik departmanında çalışıyorum, MBA masterı yapıyorum, SAP danışmanlığına hazırlanıyorum. SAP demişken, sapız tabii. nereye sokayım lan sevgiliyi alla alla. nasıl olacak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kirala abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 malya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ücretli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 @sparkles "dal" yazmayı unutmuşun kardeş araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aquila said: kirala abi. aynısını dışarıda yesen dünyanın parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kahrolsun kurumsal şirketin evde kalmış hatun müdürleri !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 baya bi mutsuzum günlük gidip senko ya da arch'a şaplak mı atsam ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 trathias said: kahrolsun kurumsal şirketin evde kalmış hatun müdürleri !!! Offf soyları tukensin bunların ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 onlara adam bulursaniz en kiyak eleman olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 trathias said: kahrolsun kurumsal şirketin evde kalmış hatun müdürleri !!! acıma vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bi school rumble run çakmanın zamanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Lan günnük yuutüpten Bebel Gilberto'nun bi parçasını dinleyeyim derken 1,5 saatlik Rio Chillout diye bi lounge compilation buldum, yarım saattir dinliyorum. Öyle bi havaya girdim ki kendimle seks yapıcam sonunda. Oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Meniskusde bir şey yokmuş günlük. Gotum attı lan resmen. Ama anlaşılan bu diz hiç bir zaman eskisi gibi normal olmayacak. Aktif spor yapamayız artık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Vingthor said: acıma vur abi vurmayı geç evladın olsa eldivenle seversin... ulan anlıyorum evde kalmışsın çirkinsin falan ama bi arkadaşın dostun ya da bi hobin de mi yok? gecenin 2sine kadar ofiste iş yapmak nedir ya bi de aynısını senden bekliyor angut karı... neyse ya bu ay son aydır benim için bi iki şantiye gezeyim 1 yıldır ofiste baydım resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o kadar acıktım ki iş yapamıyorum.. gideyim yuyuayım bari napayım daha 40 dakika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 SeaGle said: Yarın resmi olarak iş hayatıma ilk adımı atıyorum. Bekle beni kapitalizmin çarkları. Sen çocukluktan bu yana çalışmıyormuydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 O kendi isimizdi, bu benim is yerinden sigortali oldugum ilk isim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=samuel+umtiti%27nin+tottenham%27a+att%C4%B1%C4%9F%C4%B1+gol şunu izliyim eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 forgiver said: http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=samuel+umtiti%27nin+tottenham%27a+att%C4%B1%C4%9F%C4%B1+gol şunu izliyim eve gidince eboue'nin real madride attığı golün aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Öehhh insan gibi yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 diren libido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 insanlarla olan ilişkilerimi gözden geçirmem gerek sanırım. ne kötü bir gündü yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yaz okulu nedir ya her sene olmazsa olmazlarımdan oldu bu sene son olsun artık diploma istiyorum hüloooayoesaog asdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bugun gunes yuzunu gostermiyor. Hmm biraz karanlik birgun. Ama olsun yarin aydinlik olacagina eminim ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar