Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: öyle bir alışkanlığım yok maalesef genele vurduğum zaman ise şu yukarıda yazdığım rakamın neredeyse 60 70 katı kardayım kesin öyledir yaaa kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yav he he susta önüdeki dosyalarda bulunan imla hatalarını düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://i.imgur.com/jK6eBHv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 lan günlük... askerden geleli 3 gün oldu hala kapı çalıp açarken tekmil veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: senko said: aferim. kıskanma len fakir ahaha adam bana fakir diyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Fakir olan benim sana dememiştir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 şu bi köşede dursun. sabah uyanamayarak finale geç kal. bari büte girebileyim diye taksiye atla okula gel imza atmaya sınav bitmeden. imza atma gerekliliğinin 2 hafta önce kaldırıldığını öğren. otobüse atla eve dön. öğleden sonraki iş görüşmesi için hazırlanmaya başlarken su borusu patlasın. anca etrafı toparla kıyafetleri poşete tık orda giyinirim zaman kaybetmeyeyim diye. beşiktaş-vapurla karşı yap. zaman kalmadığını farkedip üsküdardan ümraniyeye taksiye bin on ton para ver. öndeki arabanın lastiği patlasın kazayı ucuz atlat. yolculuğun ortasında kıyafet çantanın yanında olmadığını farket. ümraniyenin en salak ve görüşme yerine en yakın mağazasından bir daha asla giymeyeceğin shitty üst başa bi on ton daha para ver hemen orada giyin. tekrar taksiyle son paranı harcayıp görüşmeye ucu ucuna yetiş. tam bir saat bekle. arkadan açıklama gelsin; bir yanlış iletişim olmuş, görüşeceğiniz kişi ofiste değil. biz size başka bir gün için bilgilendirme maili atacağız. la havle çek. tuvalete inip bari üstümü başımı değiştireyim derken asıl kıyafetlerinin mağazada kaldığını farket. paran kalmadığı için şantiyede yürü babam yürü. kıyafetlerini bul, giy. artık paran kalmadığı için kendi şirketinin servislerini uzakta beslemeler gibi bekle, şirketten kimsenin senin görmemesi için dua et. tam o sırada direktörün bir arabadan başını çıkarıp "napıyosun sen orda hayırdır neden burdasın" desin. Kem küm saçmala. la havlelerle servise bin. artık daha kötü ne olabilir derken ofisten bir arkadaşından mesaj gelsin. "yerini değiştirmişler ofiste. en sevmediğin hatunun yanında oturacaksın artık. haberin olsun". kahkahalara boğul. servisten in. merdivenleri çıkarken ayağını burk. ana avrat düz giderek eve var. evde içecek su kalmadığını farket. Murphy nin önünde saygıyla eğilerek bu mesajı yaz yatayım ben en iyisi. uykumda ölürüm bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 butun olasiliklarin toplami gelmis sanan aahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Okunur mu o be bir de küçültmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 okurken ördek olarak hayal edin daha komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Love is; Finding an emty seat in metrobus <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sdf ev arkadaşım internet faturası yatırmamış aylarca. internet gg. sırf şunu yazayım diye hotspot açtım. ahahah abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hayallerimi yok ettiniz teyzeler abv efkar sigaramı bile içemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 allah beni kahretsin. taa zamanında mezuniyette sen git çektirdiğin fotolara dikkat etme kız arkadaşınla aynı karede 1 mezuniyet foton bile olmasın. ????? profit. başkasının foto makinesinde olsun o fotolar. o kızın bilgisayarı format yesin daha da kahrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 galiba ayağım kokuyor. ya da terlik öleli uzun zaman oldu hala giyiyorum. alla alla. kokmazdı lan benim ayağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 oh bi de beraber gittiğimiz ilk sinema yanmış bugün. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 evren sana bişeyler anlatmaya çalışıyor koca şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 evet abi niye kokuyo ayaklarım? ne diyo evren bana şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ayak bakımına özen göstermeyen bi ameleymişsin. öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ayagini yika pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bak evrene kalmadı, akila da dedi. fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 peynirli doritos kokusu burnuma kadar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 evet lan aynen öyle. alla alla. kesin eve gelen birisi terliklerimi giydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 terliği de yıka sadece ayaklarını değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar