coco Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 pembe olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 mesela benim ki pembe, 7 metre. bildiğin taka. ucunda şemsiye. gökkuşağı renginde. açıldığımda ayaklarımı sarkıtarak kitap okuyorum. vs vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 coco said: mesela benim ki pembe, 7 metre. bildiğin taka. ucunda şemsiye. gökkuşağı renginde. açıldığımda ayaklarımı sarkıtarak kitap okuyorum. vs vs vs... Umarım iyisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 3 saatlik uykuyla ise gidiyorum, ebemle yine munasebete giricekler. -beyin: ama bu aksam valla soz erken yaticam. -icses: bok yatican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kedili rüya gördüm babamla birlikte ufak bi kayıktayız, balık tutuyoruz birden büyük bi balık takılıyor benim oltaya ama fazla büyük sahile doğru sürüklüyor bizi, oltayı da bırakmak istemiyorum babam suya atlıyor, artık dövecek mi balığı bıçaklayacak mı napacaksa o sırada anlıyoruz ki balık köpekbalığıymış çok korkuyorum babama bişey yapıcak diye o sırada böyle beyaz-bej renklerde bi kedi köpekbalığının üstüne atlayıp onu uzaklaştırıyo kurtarıyo bizi ama kendisi de ısırılıyo, böyle yatıyo kalıyo sahilde gözleri kapalı yanına gidiyorum okşuyorum, patilerini ellerime alıyorum sonra yavaş yavaş nefes alışverişi yavaşlıyo ve duruyo işte orda zart diye uyandım, çok üzücüydü lan yazın ananeme gideyim de kedi seveyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cok tatlisin yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sanki teknedeymişim gibi sallanıyor dünyam, gelemedim hala kendime :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yüreğim şişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gözlerim yaşardı ama zor tuttum, kedileri sevin. ;___________; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 köfte yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bugün bankamatikte sıra bekledikten sonra çok kısa sürede, süper hızlı işlem yapmanın gururunu tekrar yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tansiyonum 16ya 7 burnum kanayıp duruyor ölcem mi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o kanama düzeltir merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Düzelir dedin ama tüm kanım aktı ve öldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *Your hit point has decreased by -5!* *You are dead.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 wastyrx said: Düzelir dedin ama tüm kanım aktı ve öldüm :( oOoooOOOOoOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ya da ne alacam lan gerçekten ölürüm şimdi üzülürsünüz belki ama belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İyi eğlendim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yatağımın yanındda biraz kayısı ve bir snickers duruyor. yememek için kendimi zor tutuyorum . bugün süper spor yaptım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 90 kilo olmuşum günlük :( alarm! alarm! derhal bisiklete başlamam lazım. tabi akşamları da hafif yemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 tartı bozulmuştur, dert etme. şimdi rahatla ve kendine bir pizza söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bisiklet, koşu ile verirsin rahat http://youtu.be/Oo4OnQpwjkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kozalak said: 90 kilo olmuşum günlük :( alarm! alarm! derhal bisiklete başlamam lazım. tabi akşamları da hafif yemem lazım. yeme hacı akşamları. ben yemiyorum şu an, öğlenleri hafif yiyorum sadece. 70'e düşücez kararlıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Çok sıkıcı olmasaydı bende yeterdim bence tarihe günlük. Rakam yok resim yok sonra bana insanlar niye sıkılıyor :| Bonus: Sözde Türk Astronot Haberi http://www.ntvmsnbc.com/id/25443921/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar