BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu günde kendimi kaşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gece 3:30 gibi uyandım bakalım 10'daki derse geç kalmamayı başarabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 4-8 vardiyasının bitmesine dakikalar kaldı. çok helecanlaıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Hmm kanıtlara baktım dün gece gerçekten yaşanmış. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ne olmus seks mi dönmüs. hani sen avrupaya gelecektin ne zaman gelicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 quixef said: Jim_E_Rustler said: Tabletim geldi, çok mutluyum. Aha bu da tek günlük postum olsun. Fare thee well. Ne marka model aldın Intuos 5 Large Touch. Tavsiye ederim, çok tatlı alet. Cintiq'e para yetene kadar bununla bogusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tam fakir isiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ucuz olan tabletti değil mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Seele said: ne olmus seks mi dönmüs. hani sen avrupaya gelecektin ne zaman gelicen. Milletin götü başı ayrı oynuyor abi ya, o yüzden bilemiyorum şimdilik. Normalde bu ay sonuna doğru geliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kadina sordum ne isle ugrasiosunuz diye, gecen yaz mit rektorlugunu biraktim, obamanin bilim danismanligini yapiyorum dedi gunluk. nasil gelinio bu noktaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Öğrenirsen bizde istiyoruz taktikleri mümkünse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 post kasınca noluyo günlük, mayış mı veriyolar sgk güvence felam cazipse düşüneyim. hadi besmelloh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hergün aynı be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 xaty said: kadina sordum ne isle ugrasiosunuz diye, gecen yaz mit rektorlugunu biraktim, obamanin bilim danismanligini yapiyorum dedi gunluk. nasil gelinio bu noktaya? hiç lafını esirgemeden at yalanını silkeleyim inananı deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 2 Haftadır resmen işte slackliyorum. Zamanında raid'lerde slackliyordum, sonra oyunu bıraktık. İşide mi bırakıcam lan nedir? Ne bok yicem peki ondan sonra ha? Çok maymun iştahlıyım çok.. Heyecan istiyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Saeros said: gece 3:30 gibi uyandım bakalım 10'daki derse geç kalmamayı başarabilecek miyim yarım saat geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 evi temizleyip tasinmam lazim bi ara ama vaktim yok bi ev buldum. yuksek tavan. sehrin merkezinde falan. icinde somine var. ancak bir- o somine ile isinir miyim? ve iki- adam kirayi biraz daha asagi ceker mi? vaktim yok lan hic. dusa girmem lazim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yorgunluktan sarhoş olmak. Çay içtim lan sadece :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 merhaba gunluk uzun vakit oldu ama cok calisiyorum cok az vaktim oluyor ama gercekten sen hala burada olman mutlu etti (-.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 disciye gittim enkazmis agzimin ici =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Spora gidip spordan sonra 2 pizza hüpletmek... Sağlıklı beslenmek isterdim ama annem mükemmel yemek yapıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 lö layğf mağy freend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dasdasdas aaaaaa aa dasaaa ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 coco naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar