Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 günlüğe mesaj yazdım, kapandı. sonra de ki ben şanslıyım.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sevgili günlük, bir kez daha kaçırırsam birilerinin bağırsaklarını deşip kanında dans edeceğim. Tişikkirlir.
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lan hala 2k postu geçen konuyu kapatmak zorunda kalıyoruz ya.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lan cok sikintili cok zor gunler ya gunluk bi an once bitsin ltf pls tsk bittiginde raki sozum olsun sana
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bugun sosaria topraklarindan eski bir arkadasimla gorustum gunluk sdsfsfa
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tam süper enerjileri içimde köklendirip süper birşeyler yapıcakken eften püften saçmalıklar üstüme çığ gibi yıkılıyor.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 lan yatayım mı yatmıyım mı karar veremedim. karnımda bi yandan aç şimdi kim tıkınacak hem yemek yersem uyuyamam uyumasam napıcam otur otur :(
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Flassh said: lan yatayım mı yatmıyım mı karar veremedim. karnımda bi yandan aç şimdi kim tıkınacak hem yemek yersem uyuyamam uyumasam napıcam otur otur :( bir gün arka mahallelerden birindeyiz flashcım yanımdaki arkadaşım muhatap olduğumuz kişiyle şöyle bir dialoga girdi - uykusuzluk yapar mı acaba ? - yapmaz ama yaparsa patlat bi osbir 13 saat aralıksız uyursun.
Öne çıkan mesajlar