vodkaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Puschkin adında rus oldunu dusundugum bir votkanın fbta (puschkintr) sayfasını gordum. Sayfada puschkin buzdan sızar degisir ayarlar yazmıslar bide tanıtım filmi var (http://www.youtube.com/watch?v=puXDrjQzo0g) ürünu begendim icen varsa nasıl merakettim para vermeye degermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çok reklam kokan hareketler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 puşt gibin hibne gibin bir votka bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 reklam meklam ben yazın çok içtim bundan gayet iyiydi. rusyadan gelirken votka getirdik dedik arkadaşla, içenler inandı. "OHAA ÇOK GÜZELMİŞ" dediler. içimi iyi, fiyat/performans ürünü. al sana reklamına destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Uçurmak gerek aslında ama votkanın güzelliğinden başkasına bırakıyorum bu işi. Güzel votka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 vaaay. desteği de aldı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar