Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Dworgian said: Lectre said: noldu dwor? cidden o küçük yazıyı seçip kopyalayıp adres çubukuna mı yapıştırdın? cidden mi? obsesif kompülsif okuyucu musun :D küçük yazı daha bir "ne demiş acaba?" dedirtiyor. espri olsun diyede resim koymuştum home made crossbow fln =/ edit; alıntı yap deyince de okunuyor hem :| eheh tamam tamam hadi gül nolursun yahu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lol buyur abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adam ölmüş, metrobüsün üstüne atılmış, bunu değil de benim haberi paylaşma şeklimi, başka değişik olayları falan konuştunuz yahu, yemege çıktım geldim, şu konu hala habere dönmemiş. ölen kim ve neden cok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ara gazeteyi sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şu forumda çok nadir bir konuyu konuşup tartışabiliyorum. hep araya senin gibi gereksiz insanlar giriyor. sonra hevesim kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Lectre said: noldu dwor? cidden o küçük yazıyı seçip kopyalayıp adres çubukuna mı yapıştırdın? cidden mi? obsesif kompülsif okuyucu musun :D abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Tanimadigin insana gereksiz damgasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lemuria said: şu forumda çok nadir bir konuyu konuşup tartışabiliyorum. hep araya senin gibi gereksiz insanlar giriyor. sonra hevesim kaçıyor. =( halbuki burası ölüm ile ilgili info servisi. ben araya girmesem morg çalışanı bir user sana ölüm sebebini söyleyecekti. pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 he anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Metrobüsteki cesedin neyi tartisilir? Paticik gibi bir forumdan ne gibi tatmin edici bir cevap alinir. Topragi bol olsun de gec iste. Otopsiyi biz mi yapiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sana da he. lan bi bitmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yaptığım derin analizler sonucunda şu ihtimali düşünmeye başladım. dayı uyuşturucu bağımlısı, bi istanbul turuna çıkmak istedi gece yarısı. çıktı metrobüsün üstüne, en manzaralı yerine, bastı C21H23NO5'i, öldü gitti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ayfon said: Metrobüsteki cesedin neyi tartisilir? Paticik gibi bir forumdan ne gibi tatmin edici bir cevap alinir. Topragi bol olsun de gec iste. Otopsiyi biz mi yapiyoruz... paticik the ultimate database Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sherlock holmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar