forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 fener yine atmış son dakikada kendi kalesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Darksun said: Hay ben senin fener ya... ibb düşse olmazmıydı be. Sanırım fenerin yenmesini en çok istediğim maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Asıl soru 2. kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 adamlar 3 kupa hayali kurarken, 2. olabilicez mi lan derdine dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 haşortmanla bu kadar işte. haftaya gsye de kaybettik mi can derdinde karabük deplasmanına cl'ye gidebilmek için çıkıcaz. alın size aziz, alın size haşortman, alın size 3 kupa. bi sıyrılın yakamızdan artık ya. 2 senedir galatasarayı takip etmekten yoruldum ben. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Fanatik fenerli bir arkadaşım türkiye ligine analizci hoca değil terim futbolcuyu oynatacak hoca lazım diyordu, hakikatende şu baroniyi bir sene terime verseler melo daha faydalı olacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 valla baroni den bir cacık olcağına inanmıyorum, yılmaz vural'a vercen dövcek günde 2 posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 o değilde hiç umudumuz yokken ikincilik çıktı bide vay arkadaş birisi fener diğeri bi türlü yenemediğimiz belediye sağolsun asdfgdgdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 zaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Özete baktım da şimdi, pes oynamayı bilmeyen 2 çocuğun tuşlara saçma saçma bastığı bi 90 dakika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Fener ligi 4. bitirebilir mi acaba, şu an mümkün gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 loop said: Fanatik fenerli bir arkadaşım türkiye ligine analizci hoca değil terim futbolcuyu oynatacak hoca lazım diyordu, hakikatende şu baroniyi bir sene terime verseler melo daha faydalı olacağına eminim. %49 a ben gs li iken sinir oldum. Böyle laf edilir mi ya? Çıkma maça hükmen yenil daha iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 vay anasını ya. Feda dediğimiz sezonda, o kadar yokluklar içinde geçilen bir sezonda, sezon başından beri bizimle kafa bulan fener bize geçilmemek için ecel teri döküyor... :D Evet Aykut başarılıdır... Söyle samet doğru mu? :D 3 kupanın 1'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 2007-2008 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 2008-2009 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 2009-2010 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-1 2010-2011 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 0-1 2011-2012 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 3-2 2012-2013 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sow dandik topçu bilader. Şuna bak zayat kafasıyla bile adamın ayağındaki topu alıyor. http://s7.directupload.net/images/130506/22y699am.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sow'a laf etmeyin la o kadar da değil adam hakikaten en iyi forvet şu ligdeki bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 O ender hatalardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Esh said: Ilk defa feneri destekliyorum lan. işte belediye galibiyetinin sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 macin ozetini izledim de, ne kadar kotuymusuz ya. bu ligde ikinci olmamiz ligin ne kadar dandik oldugunun gostergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 takim 60. macini yapti bu sene, gayet normal aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 mac basi 2 puan ortalamasini bile yakalayamadik, normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Darksun said: Hay ben senin fener ya... ibb düşse olmazmıydı be. Sanırım fenerin yenmesini en çok istediğim maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Asıl soru 2. kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 adamlar 3 kupa hayali kurarken, 2. olabilicez mi lan derdine dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 haşortmanla bu kadar işte. haftaya gsye de kaybettik mi can derdinde karabük deplasmanına cl'ye gidebilmek için çıkıcaz. alın size aziz, alın size haşortman, alın size 3 kupa. bi sıyrılın yakamızdan artık ya. 2 senedir galatasarayı takip etmekten yoruldum ben. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Fanatik fenerli bir arkadaşım türkiye ligine analizci hoca değil terim futbolcuyu oynatacak hoca lazım diyordu, hakikatende şu baroniyi bir sene terime verseler melo daha faydalı olacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 valla baroni den bir cacık olcağına inanmıyorum, yılmaz vural'a vercen dövcek günde 2 posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 o değilde hiç umudumuz yokken ikincilik çıktı bide vay arkadaş birisi fener diğeri bi türlü yenemediğimiz belediye sağolsun asdfgdgdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 zaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Özete baktım da şimdi, pes oynamayı bilmeyen 2 çocuğun tuşlara saçma saçma bastığı bi 90 dakika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Fener ligi 4. bitirebilir mi acaba, şu an mümkün gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 loop said: Fanatik fenerli bir arkadaşım türkiye ligine analizci hoca değil terim futbolcuyu oynatacak hoca lazım diyordu, hakikatende şu baroniyi bir sene terime verseler melo daha faydalı olacağına eminim. %49 a ben gs li iken sinir oldum. Böyle laf edilir mi ya? Çıkma maça hükmen yenil daha iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 vay anasını ya. Feda dediğimiz sezonda, o kadar yokluklar içinde geçilen bir sezonda, sezon başından beri bizimle kafa bulan fener bize geçilmemek için ecel teri döküyor... :D Evet Aykut başarılıdır... Söyle samet doğru mu? :D 3 kupanın 1'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 2007-2008 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 2008-2009 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 2009-2010 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-1 2010-2011 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 0-1 2011-2012 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 3-2 2012-2013 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sow dandik topçu bilader. Şuna bak zayat kafasıyla bile adamın ayağındaki topu alıyor. http://s7.directupload.net/images/130506/22y699am.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sow'a laf etmeyin la o kadar da değil adam hakikaten en iyi forvet şu ligdeki bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 O ender hatalardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Esh said: Ilk defa feneri destekliyorum lan. işte belediye galibiyetinin sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 macin ozetini izledim de, ne kadar kotuymusuz ya. bu ligde ikinci olmamiz ligin ne kadar dandik oldugunun gostergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 takim 60. macini yapti bu sene, gayet normal aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 mac basi 2 puan ortalamasini bile yakalayamadik, normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar