imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bingildak said: allah kahretsin ya aahahahha
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 goldbären said: Esh said: abi şimdi kıvırma. lütfen (= Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 İzlediğim IMAX dağıtımını kastettim. Bizde sinemada IMAX izledik, IMAX'in ne olduğunu biliyoruz.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bingildak said: Buna ben bile güldüm asdfg
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora kız mıymış ben yazmaya başlıyorum o zaman. Sen onlara bakma hepsi troller
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Seele said: Anhora kız mıymış ben yazmaya başlıyorum o zaman. Sen onlara bakma hepsi troller Bilmiyorum abi, ama şu an o alınganlık, mıy mıy yenilgiyi kabul edememe tripleri yüzünden o tadı verdi.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Film izleme kültürünüz yok. Sinemayı tanıma kültürünüz yok. Bilim kurguyu tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, film çeşitliliğine hazır değilsiniz. İzliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her sinemasını gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf sinemasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 muhteşem film. beğenmeğen ağır gaydir
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 goldbären said: bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Baya pledge'mişim ben de haberim yokmuş. Hazing'e uğradım. Bröve alıcam az kaldı. Bröveden sonra artık insaflı olursunuz umarım.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Esh said: anhora'ya related hikaye: asdasdas fırapi'k'ino ahahaha iyiymiş bu.
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: goldbären said: bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Baya pledge'mişim ben de haberim yokmuş. Hazing'e uğradım. Bröve alıcam az kaldı. Bröveden sonra artık insaflı olursunuz umarım. burcu tanisalim mi?
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 İsmim Alara. 18 yaşındayım. Robert 4. sınıfım asdfg
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 alaramı? en sevdiğim. ALARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GÜBBÜÜĞ GÜBÜGÜBÜÜĞ
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Editor said: Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa şş tamam yapma olm biz bizeyiz burda
Öne çıkan mesajlar