imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bingildak said: allah kahretsin ya aahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ABI HAAHAHHA YETER DOVMEYIN LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 goldbären said: Esh said: abi şimdi kıvırma. lütfen (= Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 İzlediğim IMAX dağıtımını kastettim. Bizde sinemada IMAX izledik, IMAX'in ne olduğunu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 let it go pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bingildak said: Buna ben bile güldüm asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora kız mıymış ben yazmaya başlıyorum o zaman. Sen onlara bakma hepsi troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ahahaha ahaha. ustteki resim super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Seele said: Anhora kız mıymış ben yazmaya başlıyorum o zaman. Sen onlara bakma hepsi troller Bilmiyorum abi, ama şu an o alınganlık, mıy mıy yenilgiyi kabul edememe tripleri yüzünden o tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 yok ergen sadece psikolojik bi vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Film izleme kültürünüz yok. Sinemayı tanıma kültürünüz yok. Bilim kurguyu tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, film çeşitliliğine hazır değilsiniz. İzliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her sinemasını gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf sinemasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bingildak said: epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Herkes inine kaçmış asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 muhteşem film. beğenmeğen ağır gaydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 goldbären said: bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Baya pledge'mişim ben de haberim yokmuş. Hazing'e uğradım. Bröve alıcam az kaldı. Bröveden sonra artık insaflı olursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 anhora'ya related hikaye: asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: Herkes inine kaçmış asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Esh said: anhora'ya related hikaye: asdasdas fırapi'k'ino ahahaha iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anhora said: goldbären said: bence sevin, madalyasız taze olup üne kavuştun forumda. pati teta phi house olarak her yeniyetmeyi böyle bir circlejerkten geçiriyoruz. Baya pledge'mişim ben de haberim yokmuş. Hazing'e uğradım. Bröve alıcam az kaldı. Bröveden sonra artık insaflı olursunuz umarım. burcu tanisalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Serap o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 İsmim Alara. 18 yaşındayım. Robert 4. sınıfım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 alaramı? en sevdiğim. ALARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GÜBBÜÜĞ GÜBÜGÜBÜÜĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Editor said: Oha iyi salladin dun gece yatagimda bir alara vardi vaybe kader ayni alaramisin yoksa şş tamam yapma olm biz bizeyiz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar