Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Serdar Gökhan Nusret Ersöz Aytaç Arman Veysel İnce Yılmaz Güney Yılmaz Pütün Cüneyt Arkın Fahrettin Cüreklibatur Tarık Akan Tarık Üregül İbrahim Tatlıses İbrahim Tatlı Sezen Aksu Fatma Sezen Yıldırım Mahsun Kırmızıgül Abdullah Bazencir Serpil Çakmaklı Serpil Dönmez Neriman Köksal Hatice Kökçü Perran Kutman Perran Kanat Ahu Tuğba Tuğba Çetin Bülent Ersoy Bülent Erkoç Kibariye Bahriye Tokmak Deniz Akbulut Mukaddes Akbulut Engin Çağlar Çağlan Övet Ekrem Bora Ekrem Şerifuçak Ferdi Tayfur Turhan Bayburt Fikret Hakan Bumin Gaffar Çıtanak Ayhan Işık Ayhan Işıyan Gökhan Güney Mehmet Yüceer Gönül Yazar Gönül Özyeğiner Gülden Karaböcek Saniye Gülden Güngör Bayrak Şerife Bayrak Murat Soydan Rüjdan Tercan Neco Tahir Nejat Özyılmaz Nuri Sesigüzel Nuri Kaçtaş Nil Burak Nihal Munsif Orhan Gencebay Orhan Kencebay Muazzez Ersoy Hatice Yıldız Levent Suna Yıldızoğlu Sonja Eadiy Tolgahan Mustafa Cingitaş Banu Alkan Renka Bronkavi Kenan Pars Kirkor Cezveciyan Ahmet Özhan Ahmet Şükrü Kadıöz Doğuş Orhan Baltacı Müjde Ar Kamile Suat Ebrem Seda Sayan Aysel Gülaçar Yaşar Kemal Kemal Sadık Göğçeli Muhterem Nur Aysel Kısa Okan Bayülgen Kaan Okan Görgün Harika Avcı Nermin Ocak Asena Onur Çakmak Behiye Aksoy Behiye Tetiker Bulut Aras Uğur Fidan Yıldız Kenter Ayşe Yıldız Nisa Serezli Nurinisa Aşkiner Sezer Sezin Mesrure Seçer Nubar Terziyan Nubar Alyanak Nevra Serezli Nevra Şirvan Nilüfer Aydan Aydan Canbulan Feri Cansel Feriha Cansel Metin Erksan Ismail Metin Sevda Ferdağ Lütfiye Dumbul Oya Peri Perihan Kocamaz Cahide Sonku Cahide Serap Önder Somer Önder Döser[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 isim şebekesi mi açıyorsun ? :-P[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 :) yok valla ötekinleri kendim arayıp bulmuştum buna nette gexerken rastladım[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Orhan Gencebay çok güzel. diğerlerin hepsi cıvıtmış. Mesela muazzez ersoy.
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 mauhamhauhmahamhu[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Nüfus memuru arkadaşınız mı var? lol[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yanlız benim de adım Bumin Gaffar Çıtanak olsa heralde ismimi değiştirirdim :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Banu Alkan Renka Bronkavi Banu Alkan rusmu şimdi :)?[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 $ok $ok aahha :) güzelmiş.[signature][hline]deviL|may|Cry
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yok Rus olsa "-ova" diye biterdi soyadı, bulgar falandır, balkanlardan bir yerdendir tahminen...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 auha doğuşun ismine koptum yaw[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Önder Döşer euheuehnıahah[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: kayaalp, 28 Kasım 2004 10:31 tarihinde demiş ki: mauhamhauhmahamhu ne diye şimdi muaha diye upladın?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Flash flas flash :) güselmis[signature][hline]- İngilizlerin çok ünlü bi lafı vardır bilirmisin? - Neymiş o? - FUCK YOU
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: kayaalp, 28 Kasım 2004 10:31 tarihinde demiş ki: mauhamhauhmahamhu ne oldu? :hmm:[signature][hline]mono - life in mono
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 niye isimlerini degistirmek gibi birsey yapiyorlarki..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74)
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bknz. Ciguli[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Kasım 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Kasım 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abi banu alkanınki ne öle ya ?[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Fernandos wants brain
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Altay varya şu kel meşhur ARMANİ ALTAY ! Onun asıl adı Mehmet Biber.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 super :) banu alkan Turk degilmi$ oyle duymu$tum, ismini gorunce gercekten olmadigina kanaat getirdim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Dagger, 09 Şubat 2003 00:41 tarihinde demiş ki: Kibariye - Bahriye Tokmakehe. ehae. heaheahe. hahahaha! yuh lan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla ben bi Doğuşun ismini biliyodum Orhan Baltacı... ki unutmam mümkün değil kaç yıl önce bi haberde duydum bilmiyorum ama direk kopmuştum...o gün bugündür aklımda...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Banu Alkan Renka Bronkavi sevdim bunu...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Öne çıkan mesajlar