Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok iyi iOS (ve) Android bilen developer araniyor

reyou

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

sirketin is ilani hazir olmadigi icin, bende ufaktan turkiye pazarinda arayislara basladim. (aslinda sirkete bu teklifi ben goturdum onlarda kabul etti eheh :)

karisik olacak ama aklimda kaldigi kadari ile yazicam
bildiklerim daha fazla olursa onlarida eklerim.

nese hemen madde madde ozeti geciyim gercek ilan hazir olunca onu post edicem, iste paticik exclusive is ilani :D

- sirket amerikada. amerikaya tutup getircez sizi NJ eyaletinde faaliyet gosteren teknoloji sirketi. (clipix.com)

- J1 vizesi ile getirilecegi icin kisi 30 yasini asmamis ve ilgili universite alanindan mezun olmasi gerekiyo, muhendislik veya computer science.

- patrona gore maas cok iyi olacakmis, beklentileriniz neyse bana gonderin.

- haftasonlari skype ile ilk gorusmeleri yapabiliriz bana kafanizdaki sorulari sorabilirsiniz

- arkadas sirketin iOS ve Android uygulamalarina yardimci olacak, hali hazirda var zaten, ancak developer uzaktan calisiyo biz in-house birini ariyoruz.

- iOS yaninda android de cilgin gibi biliyorsa direk bavullari hazirlasin :) cunku her ikisini bilen tercih ediliyor. sadece android olursa olmuyo cunku zaten cok aday var onun icin, bunun disinda amerikada yine iOS developerlar cikti ancak cogu tek sirkete baglimli kalmak istemeyip freelance olarak calismak istiyor. (ac gozluler sdfdsf) yada geri kalanlarida malesef cok acemi cikti geri gonderildi.. sirket takim oyuncusu ariyor.

- daha yazilcak ayrintilar var ama aklima gelenler bunlar, bunun yazinda gercekten ciddiyseniz bana skype adresinizi gonderin ben sizi haftasonlari arayabilirim.

su anda elime gecti is tanimi;

Requirements:
• 2+ years of experience with Objective-C/iOS
• Excellent knowledge of the iOS SDK (Foundation, UIKit, Core Data, etc)
• Extensive experience with API's and Handlers
• Knowledge of Facebook mobile SDK and open graph
• Portfolio of apps you've built. It’s a plus if you’ve developed and released apps on your own.
• Entrepreneurial spirit with an ability to work in a fast-paced environment
• Familiarity with MySQL or other relational databases
• Bachelors or Masters in Computer Science

son olarak; 1-2 hafta icinde kariyer.net e de ilan aticam, ancak turkiye pazarinda developer bulma konusunda daha iyi bir baslangic yeri varsa tavsiyelere acigim :)

edit; ilan cok laubali olmus basligi degistirdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:
- J1 vizesi ile getirilecegi icin kisi 30 yasini asmamis ve ilgili universite alanindan mezun olmasi gerekiyo, muhendislik veya computer science.

tüh, peh

TR'de hem mühendislik okuyacak kadar vakti olan hemde bunları bilecek 30 yaşını aşmamış adam var mı ki lan (illaki vardırda azdır heralde )
Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:

reyou said:

tüh, peh

TR'de hem mühendislik okuyacak kadar vakti olan hemde bunları bilecek 30 yaşını aşmamış adam var mı ki lan (illaki vardırda azdır heralde )

edit: çomak sokmak istemedim sildim.
var da daha fazlasını zaten kazanıyor o tipler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...