reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 selamlar, sirketin is ilani hazir olmadigi icin, bende ufaktan turkiye pazarinda arayislara basladim. (aslinda sirkete bu teklifi ben goturdum onlarda kabul etti eheh :) karisik olacak ama aklimda kaldigi kadari ile yazicam bildiklerim daha fazla olursa onlarida eklerim. nese hemen madde madde ozeti geciyim gercek ilan hazir olunca onu post edicem, iste paticik exclusive is ilani :D - sirket amerikada. amerikaya tutup getircez sizi NJ eyaletinde faaliyet gosteren teknoloji sirketi. (clipix.com) - J1 vizesi ile getirilecegi icin kisi 30 yasini asmamis ve ilgili universite alanindan mezun olmasi gerekiyo, muhendislik veya computer science. - patrona gore maas cok iyi olacakmis, beklentileriniz neyse bana gonderin. - haftasonlari skype ile ilk gorusmeleri yapabiliriz bana kafanizdaki sorulari sorabilirsiniz - arkadas sirketin iOS ve Android uygulamalarina yardimci olacak, hali hazirda var zaten, ancak developer uzaktan calisiyo biz in-house birini ariyoruz. - iOS yaninda android de cilgin gibi biliyorsa direk bavullari hazirlasin :) cunku her ikisini bilen tercih ediliyor. sadece android olursa olmuyo cunku zaten cok aday var onun icin, bunun disinda amerikada yine iOS developerlar cikti ancak cogu tek sirkete baglimli kalmak istemeyip freelance olarak calismak istiyor. (ac gozluler sdfdsf) yada geri kalanlarida malesef cok acemi cikti geri gonderildi.. sirket takim oyuncusu ariyor. - daha yazilcak ayrintilar var ama aklima gelenler bunlar, bunun yazinda gercekten ciddiyseniz bana skype adresinizi gonderin ben sizi haftasonlari arayabilirim. su anda elime gecti is tanimi; Requirements: • 2+ years of experience with Objective-C/iOS • Excellent knowledge of the iOS SDK (Foundation, UIKit, Core Data, etc) • Extensive experience with API's and Handlers • Knowledge of Facebook mobile SDK and open graph • Portfolio of apps you've built. It’s a plus if you’ve developed and released apps on your own. • Entrepreneurial spirit with an ability to work in a fast-paced environment • Familiarity with MySQL or other relational databases • Bachelors or Masters in Computer Science son olarak; 1-2 hafta icinde kariyer.net e de ilan aticam, ancak turkiye pazarinda developer bulma konusunda daha iyi bir baslangic yeri varsa tavsiyelere acigim :) edit; ilan cok laubali olmus basligi degistirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1 haftada ne kadar öğrenebilirim acaba... Bir an kariyerimi tamamen değiştiresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ilanı okuduktan sonra keşke ios android bilseymişim dedim şahsen. bilebilirdim de aslında.. ama tembellik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 said: ilgili universite alanindan mezun olmasi gerekiyo, muhendislik veya computer science. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hic bilmiyorum, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 android ios iyi para ediyo ayni anda demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 amerikaya götürecekseniz 3 ayda ögrenirim hepsini bekleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 new jerseymis, vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 staj kabul ediyonuz mu kompiter science okuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Cok iyi derece de ios ve android bilen adamin is arayacagini sanmiyorum sdfds. Hadi arasa bile paticik veya kariyer.net te dolasacigina hic ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 new jersey e gideceğime adanaya giderim daha iyi lan. çok abartmayın amerikayı iyice bokum gibi oldu oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 New jersey'nin neresinden bahsediyoruz? Princeton dunyanin en harika yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 dünyanın en harika şeyi adana kebaptır dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 onu bunu bırak da mayıştan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 new jersey reziller rezili bir yerdir, amerikanın dötü diyebiliriz. kesinlikle tavsiye etmem yaşamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 reyou said: - J1 vizesi ile getirilecegi icin kisi 30 yasini asmamis ve ilgili universite alanindan mezun olmasi gerekiyo, muhendislik veya computer science. tüh, peh TR'de hem mühendislik okuyacak kadar vakti olan hemde bunları bilecek 30 yaşını aşmamış adam var mı ki lan (illaki vardırda azdır heralde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bunlari dedigin ne ki? okulda ogrenirsin, 2 yil da calistin mi, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi diyor ya adam iOS ve Android'i expert derecede bilen diye. Öğrenirsinde biryandan okulunu okuyarak ama hangi türk genci yapar ki eğlenmek varken otursun iOS ve Android ile uğraşsın. Azdır yani onu söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi şu 2 yıl tecrübe olayı illa bir iş yerinde çalışmış olmak mı? yoksa 2 yıldır bu konularda kendi kendine birşeyler yapan, çıkartan biri de olur mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 normalde ortaya koydugun biseyler varsa farketmez, turkiyede bilmem. app storeda satilan 2-3 app'in varsa mesela, tecrube iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Pluton said: reyou said: - J1 vizesi ile getirilecegi icin kisi 30 yasini asmamis ve ilgili universite alanindan mezun olmasi gerekiyo, muhendislik veya computer science. tüh, peh TR'de hem mühendislik okuyacak kadar vakti olan hemde bunları bilecek 30 yaşını aşmamış adam var mı ki lan (illaki vardırda azdır heralde ) edit: çomak sokmak istemedim sildim. var da daha fazlasını zaten kazanıyor o tipler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kaç gaymeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Deacon said: New jersey'nin neresinden bahsediyoruz? Princeton dunyanin en harika yeri. chrome said: dünyanın en harika şeyi adana kebaptır dostum. adam elma demiş sen armut diyorsun. bari dünyanın en harika yeri kebapçıdır de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar