silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Romanya'ya giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, en büyük arzusunun UEFA Kupası final maçını Fenerbahçe ile oynamak olduğunu söyledi.[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ha tabi öyle bir ihtimal var dimi........ (bkz: ...)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 böle bir ihtimal var ama fillerin uçma ihtmaliyle aynı sayılır.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 fener için kolay bi final olur :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Jaan, 24 Kasım 2004 15:24 tarihinde demiş ki: böle bir ihtimal var ama fillerin uçma ihtmaliyle aynı sayılır. doğru o zamana kadar zaten bjk elenmiş olur :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 5 eksikli ıspartayı yenmekle olmuyo bu işler, 3. turu tarihinizde geçerseniz görüşürüs hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu sene hedef 3puandı 6yaptık belki şansa 7de yapabiliriz onun için uefa'da 3.turu geçeriz diyorum ben :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 BJK finale kdr gelsinde karşılaşalım[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bunları tartışırken şunu da unutmayın ki beşiktaş henüz gruptan çıkmış değil[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben direk Hade Leyn diyorum[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh...bu sonra aziz yıldırımın öneleme maçından önceki "şampiyonalr ligi kupasını kaldırmak istiyoruz.." ardından elenip uefa'ya gidince "o zaman biz de uefa'yı alırız.." oradan da elenince "taraftarlarımızın yüzünü tr'de güldüreceğiz.." o da olmayınca hocayı şutlamasına dönmesin :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 olur olur görürsem söylerim..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh[signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Guzel maç olur ama garantı olu çıkar :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: -DoruK-, 24 Kasım 2004 15:22 tarihinde demiş ki: ha tabi öyle bir ihtimal var dimi........ (bkz: ...) var tabi niye olmasın ki?Real-Valencia ECC finali oldu bence bu da olabilir[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Ruby_DraGon, 24 Kasım 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Guzel maç olur ama garantı olu çıkar :D çıkmazsa ayıp tabi.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 imkansız gibi gözükse bile olsa güzel olur aslında[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tabi abi süper olur.acayip zevklide bi maç olur. ikiside canla başla oynar çünkü düşünsenize kazanan Galatasarayla aynı seviyeye gelecek. aha işte burda tam anlamıyla: *!No Offense*[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lig maçına benzemez bu adamı öttürürüz o finalde. UEFA kupasının yakısıcagı en son takımdır beşikta. Bi düşme hattından kurtulun sonra eufalar,kupalar..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 24 Kasım 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu ne demek ya en son yakıscagı fılan fener cok yakısır emın ol[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 +1 dela. lol süper . Dikkat ediyorumda fener üzerine süper espriler dönüyor. Avrupa macları tam bir komedi zaten. Şimdide Uefa yı alıcaz diye çıktılar yola. İlk maçta şöyle bir schalke, stuttgart, alkmaar filan çıkarda inşallah komediye devam ederiz.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Deli333, 24 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki: +1 dela. lol süper . Dikkat ediyorumda fener üzerine süper espriler dönüyor. Avrupa macları tam bir komedi zaten. Şimdide Uefa yı alıcaz diye çıktılar yola. İlk maçta şöyle bir schalke, stuttgart, alkmaar filan çıkarda inşallah komediye devam ederiz. anlamıyorum nedir bu turk dusmanlıgı ben sahsen avrupa kupalarında galatasaray ı tutuyorum bi fenerli olarak cunku serefsiz romayı tutcaıma gs i tutarım daha ii bana biri bu dusmanlıgı acıklarsa sevinirim[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Trabzonspor yenilince sevinen fenerlilere laf yok ama?[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hay fener kadar ta$ dü$sün ba$ınıza özellikle dela mıdır nedir 300-500cü adam gelip burda futbol profesörü triplerine giriyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar