Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Finali:Besiktas JK-Fenerbahce SK

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

ha tabi öyle bir ihtimal var dimi........ (bkz: ...)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh...bu sonra aziz yıldırımın öneleme maçından önceki "şampiyonalr ligi kupasını kaldırmak istiyoruz.." ardından elenip uefa'ya gidince "o zaman biz de uefa'yı alırız.." oradan da elenince "taraftarlarımızın yüzünü tr'de güldüreceğiz.." o da olmayınca hocayı şutlamasına dönmesin :)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 24 Kasım 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Guzel maç olur ama garantı olu çıkar :D

çıkmazsa ayıp tabi.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

lig maçına benzemez bu adamı öttürürüz o finalde.
UEFA kupasının yakısıcagı en son takımdır beşikta.
Bi düşme hattından kurtulun sonra eufalar,kupalar..[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore

[Bu mesaj Eternal tarafından 24 Kasım 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+1 dela. lol süper . Dikkat ediyorumda fener üzerine süper espriler dönüyor. Avrupa macları tam bir komedi zaten. Şimdide Uefa yı alıcaz diye çıktılar yola. İlk maçta şöyle bir schalke, stuttgart, alkmaar filan çıkarda inşallah komediye devam ederiz.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN.
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 24 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
+1 dela. lol süper . Dikkat ediyorumda fener üzerine süper espriler dönüyor. Avrupa macları tam bir komedi zaten. Şimdide Uefa yı alıcaz diye çıktılar yola. İlk maçta şöyle bir schalke, stuttgart, alkmaar filan çıkarda inşallah komediye devam ederiz.

anlamıyorum nedir bu turk dusmanlıgı ben sahsen avrupa kupalarında galatasaray ı tutuyorum bi fenerli olarak cunku serefsiz romayı tutcaıma gs i tutarım daha ii bana biri bu dusmanlıgı acıklarsa sevinirim[signature][hline]silverhelm.trio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...