knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kthxbye said: Oyunda itemizasyon ve combat teknikleri olarak pek derinlik yok gibi geldi bana demosunu oynayip wikisine baktiktan sonra yaniliyormuyum ? Story ve atmosferi için mi bukadar övülüyor bu oyun ? iyi bir waifu simulator oyunu oldugu icin bu kadar ovuluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Abi ne biliyim ben nintendonun sevdigim oyunlarını 1 pixele 1000 detay ya da eglence sigdirdigi icin seviyorum. Diger türlü kitap okuyup film izlerim gibi kilişe bir laf ediceltim nintendodan alakasiz ama aklima mgs serisi geldi o istisna :p gerci onunda detaylari ve oynanisi tavandir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 çünkü her zevke waifu http://i.imgur.com/XWp3Ygg.jpg ama yani en iyi fanartın tharjaya gitmesi hafiften baymaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bitti, tekrar basliyorum simdi. Iki Lunatic modunu da denedim, normal SRPG modunda oynamaya karar verdim: Lunatic Newcomer. Melee karakter acip Tharja'yi alacagim. Renown geciyor olmasi iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Şu çoook güzelmiş. http://www.play-asia.com/Fire_Emblem_Awakening_17_Scale_PrePainted_PVC_Figure_Tharja-paOS-13-71-8x-49-en-70-6r09.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kotu o ya..cok daha iyilerini hak ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kumsal dlc'sinde tharja'nın anna ile "bikini giymem" "e normal elbisen bikini gibi zaten" muhabbeti iyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 BODY STOCKING WAIFU BEST WAIFU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 lucania art yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 daha ismini duzgun yazamiyorsun,birde art soruyorun.birde lucina shit tier waifu.cok fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 DarkC1oud said: Şu çoook güzelmiş. http://www.play-asia.com/Fire_Emblem_Awakening_17_Scale_PrePainted_PVC_Figure_Tharja-paOS-13-71-8x-49-en-70-6r09.html http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/1279082592656.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ya ben eshop tan almak istemiyorm. bi zelda aldım. böyle kutusu olsun dizeyim kütüphane bakıp bakıp gururlanayım istiyorum. ama çok pahalı oyunlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knox said: daha ismini duzgun yazamiyorsun,birde art soruyorun.birde lucina shit tier waifu.cok fena.. uykuluydm panpa affet. abi kaçırdım ben çünkü tharja'yı çok sonra farkettim niye gelmedi lan diye :( eldeki malzeme ile idare etmeye kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 GERGE said: Asilani keserim. şu imageler nasıl ya arka fonu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 transparan png. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Viktor said: şu hayatta zaten bir tane fatal weaknessim var, onuda somuren somurene oldu artık http://soluce.jeuxactu.com/IMG/jpg/fire-emblem-awakening-cordelia-mini.jpg keşke biyoverden ders alıp same sex koysalardı dicemde çocuk olayına aykırı, neyse artık bi kerede sırf cordelia için male karakterle bitiricez oyunu euheu bugün doğumgünü, barracks'i ziyaret etmeyi unutma! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hala hergün açıp gelen random encounter'ları yapa yapa dialogları açıyorum tek tek. bir de barakaları ziyaret ediyorum illa. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 barakalarda kizli erkekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yaaaaaaaaaaaaa dagitirim ulaaaan! Animal crossingde store upgrade icin aksam 1 gun ileri almistim tarihi, tarihle oynayinca 24 saat timed eventler kitleniyormus offff gitti cordelianin dogumgunu uhuhuhuhu :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 villager'ın para hırsı için cordelia'nın doğumgününü sattığına inanamıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ya tarihi geri alsam 600k yatirdigim turnipler curiycek time travel yapion genc diye Neyse satiyim turplarimiertesi gun dogumgunu icin kasarim, 24 saat oynamam artik cordelia icin ne yapalim basa geldi bi kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 işte viktorun gerçek yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/559/886/339.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://www.gametrailers.com/side-mission/56166/get-30-credit-in-nintendo-eshop-for-buying-fire-emblem-awakening-shin-megami-tensei-iv Get $30 Credit in Nintendo eShop for Buying Fire Emblem Awakening + Shin Megami Tensei IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar