Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Düşünürken kitlendik, aklımıza oyun gelmiyor. Az biraz zihnimizi açın fikirler verin pls. Böyle co-opu versusu keyifli falan neler vardı? Bir şey bulamazsak 4. bulup l4d2ye gireceğiz. borderlands 1-2 oynadık zaten. starcraft deneyeceğiz. RPGler zaman istediğinden eledik. MMOları direkt eledik. Bu filterlara göre öneri istemekteyim. Aklımıza yatan bir şey olursa dürüm ya da happy meal ısmarlarım. Oyuncağı ben alırım. En sevdiğiniz üç patide isminizi yazarım. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 biz okuldan insanlarla war in the north oynamayı düşünüyoruz bi ara single denedim güzel bişeye benziyo ama coop'suz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 c s g o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Saeros said: biz okuldan insanlarla war in the north oynamayı düşünüyoruz bi ara single denedim güzel bişeye benziyo ama coop'suz zor oha adam direkt 3 kişilik co-op bulmuş http://forum.paticik.com/read.php?62,1872302,6899794,page=31#msg-6899794 happymealı istediğin şekilde yollayayıms <3 sc yazdım zati =P. cs çok ufukta gözükmüyor gibi ama saolun ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Killing Floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 trine 2 shoot many robots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 KHaRoN said: trine 2 multi oluyodu di mi bunda, çok iyi fikir aslında çok güzel bişeyye benziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 3 kişi güzel awesomenauts oynarsınız, bi de moba seviyosanız bayılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 14$bana çok geldi ya trine2 için meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 borderlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 trine 2 + dlc'yi 4.5$'a mı ne almıştım ben gamersgateden. steamde 5$ dı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 iyimiş o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 trine bundle vardı 5$ olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 öbüyorum hepsine bakacağız. moba bilemedim 3. nazlanmazsa oynarız ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bir kaç saatlik büyük olasılık ama castle crashers deneyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 monaco diye bir oyun çıkmış steam'de güzele benziyordu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mum söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar