Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Rasmon said: haha annemi hatırlattın Abi anne manne demeyin yapmayın şu iğrenç şeyi ya. Bütün gün dışarıda toz kaka toplayan pantalonla kendi yatağınıza da, başkalarının yatağına da oturmayın. Sokakta bir iki dakika biri beklerken dayandığınız sütünun dibine gerek köpekler, gerekse Taksim'deki kendini Maykıl diye tanıtan tinerci abi işiyor. Sizin paçalarınız oralara sürtünüyor ister istemez sonra gidip yatağınızı çişliyorsunuz. Allah aşkına bak yine tüylerim ürperdi ya. Sadece çiş kaka da değil yani toz pislik çamur böh.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tamam işte annem de aynı şeyleri söyledi senelerce. şimdi botla giriyorum yatağa.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Anneni dinle o zaman kadıncağız haklı. Temiz insan olun temiz.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 amerikan film dizilerinde ayakkapla nası basıyorlar yatağa matağa lan hiç anlamadığım şeydir
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya ona bende senelerce kıl olurdum ama 8 senedir falan yalnız yaşıyorum. insan alışıyor ya ayakkabıyla uyumaya falan. eve nasıl geldiğini bilmiyosun ki ayakkabıyı çıkarasın
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi uyuyosun ayağında ayakkabı falan var. bak pantelonu geçtim
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi uyunmuyor bayılınıyor sızılınıyor
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: abi uyunmuyor bayılınıyor sızılınıyor amelelik mi yapıyosun abi nasıl bir yorgunluk ayakkabıyla uyutur lan onca yıl
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 adam yatak diye holdeki tabureye sızıyor yatak dediği o herhalde eve gelince üstümü başımı parçalıyorum lan ben sonra aşortmanları giyoyurum ama önce evde çıplak dolaşıp salonda duvarın dibinde oturuyorum bir süre *gollum gollum*
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eve gelip soyunmak 15 saniye falan süren ultra rahatlatıcı bir eylem abi. en fazla çok içince falan uyunur o halde bence.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sacmasapan elestirmek icin yazmiyorum bi garezim falan da yok ama evde bisey yok arkadaslar trilyoner falan diyen olmus nasil oyle gorebiliyorsunuz su evi cok sasirdim dogrusu normal baya baya evet tas kaplama duvar yok cogunuzun evinde ama metrekaresi 47tl o duvarin yapiliyor sizde yapin evinize siz de teilyoner evi gibi gorunsun baska bi aciklamasi yok , bulamadim evde
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bende okuyunca şakil oniyılın evi falan gibi zannettim. bildiğin ev lan. hayırlı olsun şevkiye falan ama öle bi OHA ŞATÖ gibi bir durum yok haliyle
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Fistan o tas kaplama da degil. Tas görünümlü duvar kagidi.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ev bayağı bayağı bildiğiniz ev bir duvar kağıdı aklını aldı herkesin. bunların motifli olanları var bir de onlardan olsa ne olacak kimbilir. üzerine ışık vurdu da anladınız neyse.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 demek ki forum insanı nasıl evlerde oturuyolarsa artık lan ):
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 24.99'luk HOLMÖ'yü görünce anlamalıydınız en azından.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ayfon said: Fistan o tas kaplama da degil. Tas görünümlü duvar kagidi.tam net gozukmuyor ben de en ust olabilecek malzeme ustunden yorum yaptim duvar kagidi ise daha baska bisey demeye gerek yok guzel olmus yine de ahsap sutun, koyu giri kagit falan guzel gorunmus ahsapta degildir onlar simdi neyse
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 LACK ya da. Öğrenci evlerinin vazgeçilmez sehpası. 24.99 o da.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 evet ahşapların ve duvarın sahte, mobilyaların dandik ikea MOLMÖsü olduğu ortaya çıktı. şevki gittikçe fakirleşiyor.
Öne çıkan mesajlar