=)) Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aldattığından şüphelendiğim kızarkadaşıma vermiş olduğum telefona keylogger kurdum ve beni aldatmasada türlü yalanlar söylediğini öğrendim ayrıldım şimdi ise beni tehdit ediyor savcılığa vermek için eline birşey geçer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 karar verin geçerse kaç aylık don atlet alayım yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 telefon senin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 evet benim şuanda da bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bir şey olmaz telefonu iade etmemek için ayak yapıyor edit: don al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 avukat pati varsa belki daha fazla yardımcı olur ama bence özel hayatı izinsiz şekilde ihlal etmişsin ve eğer ispatlarsa ağlatabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hatunun beni aldattığını düşündüm dersen seni haklı bulurlar bence. hem telefon da sende, nasıl kanıtlayacak keylogger attığını ha gerçi sen keylogger attıydım sana ehezhehe diye yazmadıysan kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 şüheleniyorsan ayrılsaydın ne gerek var keylogger falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Özel hayatın gizliliği. Sana haklarını okumalarına izin verme dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 zenci herif enselendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 reklam alirim buraya ben. ne yalan söylemis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 gittik içeri desenize tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bilaer kusura bakma ama leş hayatımı renklendirmek için geliyorum buraya açmışın başlık "yalan sölediğini öğrendim ayrıldım " bu kadar ne ki bu şimdi.adam gibi söle kütürdetmişlermi başka bişi mi olmuş anlatsana detaylı detaylı ,suyundan da koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yok canım kütürdetme falan ben şehirdışındayken görüşmesini istemedğim bi arkadaşıyla görüşmüş üstüne daha öncede hep görüşüyormuş muhabbetimi kestim demişti halbuki.görüşmemesini istememin sebebi de cocugun buna yazıyor olması ve buna açılmış olmasıydı.kız arkadaşı olarak görüyor ama bunu biliyorum eminim son kararım şimdi onada laf eden olur :) en yakın arkadaşı buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 =)) said: yok canım kütürdetme falan ben şehirdışındayken görüşmesini istemedğim bi arkadaşıyla görüşmüş üstüne daha öncede hep görüşüyormuş muhabbetimi kestim demişti halbuki.görüşmemesini istememin sebebi de cocugun buna yazıyor olması ve buna açılmış olmasıydı.kız arkadaşı olarak görüyor ama bunu biliyorum eminim son kararım şimdi onada laf eden olur :) en yakın arkadaşı buarada aynısı banada oldu, e tabi gg oldu herşey. önce o çocuk olmasa hayat ne güzel olurdu dedim sonra sorunun kızda olduğunu anlayabildim. iyi seçmek gerekiyor ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Seçerken dibini koklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çocuğu dövseydin ya madem biliyordun yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 =)) said: aldattığından şüphelendiğim kızarkadaşıma vermiş olduğum telefona keylogger kurdum ve beni aldatmasada türlü yalanlar söylediğini öğrendim ayrıldım şimdi ise beni tehdit ediyor savcılığa vermek için eline birşey geçer mi ? "da" ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 =)) said: yok canım kütürdetme falan ben şehirdışındayken görüşmesini istemedğim bi arkadaşıyla görüşmüş üstüne daha öncede hep görüşüyormuş muhabbetimi kestim demişti halbuki.görüşmemesini istememin sebebi de cocugun buna yazıyor olması ve buna açılmış olmasıydı.kız arkadaşı olarak görüyor ama bunu biliyorum eminim son kararım şimdi onada laf eden olur :) en yakın arkadaşı buarada çıkmaya başlarlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 arkadaş ayağa b*k ayağa bilæder. 25 senede bunu öğrenemediysen keylogıra dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sene olmuş 2013, insanlar hala birbirleriyle çıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uqfLH4q5qoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar