Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasal mı değil mi ?

=))

Öne çıkan mesajlar

yok canım kütürdetme falan ben şehirdışındayken görüşmesini istemedğim bi arkadaşıyla görüşmüş üstüne daha öncede hep görüşüyormuş muhabbetimi kestim demişti halbuki.görüşmemesini istememin sebebi de cocugun buna yazıyor olması ve buna açılmış olmasıydı.kız arkadaşı olarak görüyor ama bunu biliyorum eminim son kararım şimdi onada laf eden olur :) en yakın arkadaşı buarada
Sosyal ağlarda paylaş

=)) said:

yok canım kütürdetme falan ben şehirdışındayken görüşmesini istemedğim bi arkadaşıyla görüşmüş üstüne daha öncede hep görüşüyormuş muhabbetimi kestim demişti halbuki.görüşmemesini istememin sebebi de cocugun buna yazıyor olması ve buna açılmış olmasıydı.kız arkadaşı olarak görüyor ama bunu biliyorum eminim son kararım şimdi onada laf eden olur :) en yakın arkadaşı buarada

aynısı banada oldu, e tabi gg oldu herşey. önce o çocuk olmasa hayat ne güzel olurdu dedim sonra sorunun kızda olduğunu anlayabildim. iyi seçmek gerekiyor ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

=)) said:

çıkmaya başlarlar şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...