kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben daha fazla bakamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 galiba sana olan bu http://forum.paticik.com/thumbnails/144/9e3/ea5/dcb/350/4c2/11a/488/f9e/7ed/20_450xNULL.jpg şurdan indir bir kur istersen https://www.google.com/intl/tr/chrome/browser/?hl=tr&brand=CHMB&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kozalak said: ben daha fazla bakamıycam. olm,biz sizin gibi bilgisayarlı eve doğmadık.itüyü bitirdiğimde dahi basic dersi gördük bilgiayarda ve bilgisayar laboratuarındaki 10 bilgisayardan sadece 2 tanesi çalışıyordu işte onlar da dos ekranda çalışıyorlardı.okul bitti,ilk iş tecrübesinde vindovsun kafasını,gözünü yardık.sonra askerlik.o ara evlilik.askerden sonra yeniden iş derken leptoplar çıktı.tabi kendi bilgisayarım benim taa 30 yaşımdayken oldu...sizler gibi bilgisayar oyunları falan geçmişim de yok yani. bu nedenle acımasız olmayın gençler bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Octavarium said: galiba sana olan bu http://forum.paticik.com/thumbnails/144/9e3/ea5/dcb/350/4c2/11a/488/f9e/7ed/20_450xNULL.jpg şurdan indir bir kur istersen https://www.google.com/intl/tr/chrome/browser/?hl=tr&brand=CHMB&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha dediğin gibi yeniden indirdim ama yine googlechrom ikonunu tıklayınca bana aynı sayfa açılıyor. nasıl kurtulacağım bu saçma sayfanın açılmasından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi bilgisayarında virüs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 firefox kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 şöyle birşey buldum. indirdikten sonra program açılıp google'ı seçince olması lazım http://www.tamindir.com/anasayfa-degistirme/indir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Reflective said: abi bilgisayarında virüs var. en mantıklı şey bu gibi geldi...sağol. çünkü zaten google chrom yahu benim tıkladığım ikon...bana neden internet explorerın ikonunu gugılkırom ikonu yaptırıyorsun ki octavarium dost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ehehe öyle yaptırmıyorum yav. tıkladığın ikon chrome olmasına karşın açılan uygulama internet explorer olduğu için öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yok Octa. o programı indirdim ve yine aynı şekilde açılıyor. reflectivein dediği doğru galiba. virüs işi bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi o simgeye bir sag tıkla. Özelliklerden kaynağa bak gibi bir sey olacak. Ona bir bassana bakalım neresi açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: yok Octa. o programı indirdim ve yine aynı şekilde açılıyor. reflectivein dediği doğru galiba. virüs işi bu sanırım. enazından denedik. zalım virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bir de belgelerime falan iyi bak DARBE.doc diye biseyler atmislar mi pc ne sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sağolun arkadaşlar. lan oğlum,git bu saatte başkası ile dalga geç,daha yatacağım,kalkacağım sabahın köründe,b.taşa gideceğim. öpüyorum gözlerinizden. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahmedinejad said: Abi o simgeye bir sag tıkla. Özelliklerden kaynağa bak gibi bir sey olacak. Ona bir bassana bakalım neresi açılacak. yok ahmedinejad kardeş.bir sıkıntı görünmüyor.güya googlechrome ama değil işte,gördünüz...virüs işi büyük ihtimal.taratıyorum şu an,bir şeyler buldu,dur bakalım bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi sen yarın müsait olunca bi teamweaver kur pcye biz girip bakalım ne var ne yok böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 team weaver paklamaz bence en basitinden format at abi, yapamıyorsan da bir tanıdığa yaptır kısa zamanda. güzel bir virüs programı yüklesinler, google chorme kurup adblock uzantısını ekle böylece hem götlü göbekli reklamları görmemiş olursun hem de zararlı uygulamaları barındıran sitelerin otomatik indirme işlemini engellersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Yalnız chrome deyip explorer çıkması paha biçilemez olmuş gerçekten. Bu zamana kadar hep o pencere mi çıkıyordu sana? Yani aslında sen chrome diye hep ie mu kullanıyordun? Bunu sordum çünkü şikayetin basıyorum ie açılıyor değil de başka arama motoru açılıyor diye. O bastığın chrome simgesine sağ tuş tıklayıp bir özellikler der misin? Çıkan pencereyi bizimle paylaşırsan daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ulan biz yazsak 1-5 arası mesaj ya gelir ya gelmez, çoğu da troller. Şu topiğe bak arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çetoyu çok seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Octavarium said: galiba sana olan bu http://forum.paticik.com/thumbnails/144/9e3/ea5/dcb/350/4c2/11a/488/f9e/7ed/20_450xNULL.jpg şurdan indir bir kur istersen https://www.google.com/intl/tr/chrome/browser/?hl=tr&brand=CHMB&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha aklıma direkt spo geldi ya asdhuhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 MasterHapLo said: ie 7 mi o? sadsaddsasdasdadsadsasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 DareJedi said: Yalnız chrome deyip explorer çıkması paha biçilemez olmuş gerçekten. Bu zamana kadar hep o pencere mi çıkıyordu sana? Yani aslında sen chrome diye hep ie mu kullanıyordun? Bunu sordum çünkü şikayetin basıyorum ie açılıyor değil de başka arama motoru açılıyor diye. O bastığın chrome simgesine sağ tuş tıklayıp bir özellikler der misin? Çıkan pencereyi bizimle paylaşırsan daha sağlıklı olur. yav ie çıkıyor.anlamadım arkadaş,benim bilgisayarı birisi kullanıp bana aklı sıra şaka mı yapmış,yoksa virüs işi mi bu? çıokamadım işin içinden. yarın göstereceğim ay-tici çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 biri octanın koyduğu şakayı yapmış abi cons olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar