Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çil Yavrusu Nasıl Dağılır?

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

said:
Bir kafede oturan 3 kişi yüksek sesle konuşarak gürültü yaptıkları gerekçesiyle çalışanlar tarafından uyarıldı. Uyarılara rağmen rahatsızlık vermeye devam eden kişiler müşterilerin şikayeti üzerine çalışanlar tarafından mekandan çıkartıldı. Bu kişiler daha sonra beraberindeki kalabalık bir grupla geri döndü. Ellerindeki uzun namlulu silah ve sopalarla kafenin bulunduğu sokağa giren saldırganlar etrafa ateş açıp çalışanlara saldırdı. Müşterilerin panik ve korku içinde kaçıştığı saldırıda 2 kişi vuruldu. Bir kişi ise sopalarla dövüldü. Çevredeki esnafın tepkisi üzerine saldırganlar geldikleri araçlarla kaçtılar. Saldırganların kargaşa sırasında bir lüks aracı da olay yerinde bıraktıkları belirlendi. Yaşanan olay başka bir kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

esnaf yaşatmamış ama adamlar döşek çekmiş
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

esnaf varya öyle güçlü birşey ki. istese terörü de bitirir, herşeyi bitirir. esnaf çok önemli.

ben beyolunda kalyoncu bulvarında bıçaklı saldırıya uğramıştım. esnaf ve çevredeki insanlar resmen etrafımda sadece izledikleri bir halka oluşturdular. saldıranlardan birini polise teslim ettikten sonra esnafı azarlamıştım ne izliyorsunuz şov mu yapıyoruz burda diye. esnafdan birileri "çoluğumuz çocuğumuz var bizim" demişti . bende iyi senin çoluğun çoğunada birileri saldırsa başkalarıda senin gibi izlesin o zaman diye atarlanmıştım. efsana saygımı yitirmiştim orada.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

chrome said:

esnaf varya öyle güçlü birşey ki. istese terörü de bitirir, herşeyi bitirir. esnaf çok önemli.

ben beyolunda kalyoncu bulvarında bıçaklı saldırıya uğramıştım. esnaf ve çevredeki insanlar resmen etrafımda sadece izledikleri bir halka oluşturdular. saldıranlardan birini polise teslim ettikten sonra esnafı azarlamıştım ne izliyorsunuz şov mu yapıyoruz burda diye. esnafdan birileri "çoluğumuz çocuğumuz var bizim" demişti . bende iyi senin çoluğun çoğunada birileri saldırsa başkalarıda senin gibi izlesin o zaman diye atarlanmıştım. efsana saygımı yitirmiştim orada.

üstad ben buna binaen espiri mahiyetinde şeyettiydim ama sen geçmiş olsun büyük badire atlatmışsın. istanbulda durum öyle olabilir ama anadolu hala güzel bu arada bu tip konularda bunu bilmeni isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Adam googledan upladı konuyu. Hatalarının kaynağı ben değilim aksine güzel bir yüzleşme yaşadın gurur duy kendinle utanacak,gücenece,pişman olacak birşey yok.

Google da noyzura diye aratınca grafiklerde çıkıyor.

ikide bir bu konu ile anılmak hoşuma gitmiyor ama. zira görünen ile işin aslı çok farklı. kalkıp ulu orta anlatılacak şey de değil seninle ilgili ve benim arkadaşlarım hakkında ve özel olduğu için. o yüzden pek hazzetmiyorum konunun ikide bir uplanmasından.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Noyzura said:

Adam googledan upladı konuyu. Hatalarının kaynağı ben değilim aksine güzel bir yüzleşme yaşadın gurur duy kendinle utanacak,gücenece,pişman olacak birşey yok.

Google da noyzura diye aratınca grafiklerde çıkıyor.

ikide bir bu konu ile anılmak hoşuma gitmiyor ama. zira görünen ile işin aslı çok farklı. kalkıp ulu orta anlatılacak şey de değil seninle ilgili ve benim arkadaşlarım hakkında ve özel olduğu için. o yüzden pek hazzetmiyorum konunun ikide bir uplanmasından.

için rahat olsun ben söyleyim o zaman; birilerinin beni dealer sanmasını ve seninde buraya geliş amacımın para kazanmak olduğunu düşünmen ve sonrasında öyle gerçekleri çarpıttığın mesajlar atman . sonrasında ben sana video kayıtlı duel teklif ettim, sende konunun gerçeğinini araştıracağını söylemen ve sonra milletin boş boş kafasına göre dedikodu çıkarıp seninde aynı boş dedikodu olayını yaymandan dolayı pişman olman. ha bu pişmanlığı düzgün bir adam olarak hissetmeseydin zaten her türlü kavga edip bir birimizin kaşını gözünü yarıcaktık bu kaçınılmazdı. işte o zaman pişman olurdun milletin saçma sapan dedikoduları yüzünden eski bir arkadaşınla bir birine girmekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...