Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Gençler alkol aldık mı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 halihazırda olan playerlardan kendi yanına çekebilirsin. ben senin suppporterın olurum rahat ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Meme dedi . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 << fury warrior, dps lazımsa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: yıllardır dalga geçtiğimiz forum aptalını arkasına alan çoşuyor. paticikte forum aptalı olmanın dayanılmaz hafifliği Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kzpmaza said: halihazırda olan playerlardan kendi yanına çekebilirsin. ben senin suppporterın olurum rahat ol. Jaegerjaquez said: << fury warrior, dps lazımsa çetin taş da priest olsun akalım direk ;D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: Finklorpeyniri said: yıllardır dalga geçtiğimiz forum aptalını arkasına alan çoşuyor. paticikte forum aptalı olmanın dayanılmaz hafifliği yıllardır dalga geçilecek bir geçmişin yok. düşündüğün kadar sallanan bir üye değilsin. çık o kafadan artık. kimsenin uğraşmasına gerek yok zaten seni yermek için. her postun kendi kendinle çiftleşiyorsun bakıp gülüyoruz sadece Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 var mı başka söylemek istediğin dök içini rahatla ? =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hai Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 forum çok hareketli ya kitap okucam kalkamıyorum pc başından Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Jaegerjaquez said: forum çok hareketli ya kitap okucam kalkamıyorum pc başından ben de çetintaşla yazdığımız hikayeye devam edicem ama bi türlü konsatre olamadım. bu esnada davet ettiğim arkadaşımda lole girdi . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: var mı başka söylemek istediğin dök içini rahatla ? =) 3 satır lan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: Noyzura said: var mı başka söylemek istediğin dök içini rahatla ? =) 3 satır lan. baktığında içtenlikle gülebiliyorsan(ız) ne mutlu bana. bu esnada paticik mazim düşündüğünden çok daha eski. ben çok eğleniyorum burada ve vakit geçirdikçe güzel dostluklarım da filizleniyor ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ;) bu nedir bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kips Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Finklorpeyniri said: ;) bu nedir bu 30-60-90 kaş gözü ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: kzpmaza said: halihazırda olan playerlardan kendi yanına çekebilirsin. ben senin suppporterın olurum rahat ol. Jaegerjaquez said: << fury warrior, dps lazımsa çetin taş da priest olsun akalım direk ;D bana uyar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buffla bizi , healle bizi hatta sende alchemy grandmaster bize potionlarda yaparsın KuddusiMavra ;D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 :)) valla ben en son workraftta kaldım hiyıl miyıl,oradan... onun haricinde oyun geçmişim sıfıra yakın. fakat Pater noster, qui es in caelis...sanctificetur nomen tuum;adveniat regnum tuum; fiat voluntas tua,sicut in caelo, et in terra. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hayat kendi başına bir oyun sendede alchemy gm işte ;D Ahri ile Aion Online indiriyoruz başlıcaz sen de indir başla istersen ;D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hımm...önce nasıl yapacağımı öğretmen gerekiyor :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buradan indiriyorsun register olup ama indirme süreci biraz kaşış 30gb sanırım benim hala %44 ;D http://www.aionfreetoplay.com/website/ bide oynayacak arkadaşlarla facebook grubu oluşturduk orayada davet ederim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ok, işlerimi halledeyim,indiriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: buradan indiriyorsun register olup ama indirme süreci biraz kaşış 30gb sanırım benim hala %44 ;D http://www.aionfreetoplay.com/website/ bide oynayacak arkadaşlarla facebook grubu oluşturduk orayada davet ederim bendemi başlasam bilemedim. iyimidir bu oyun değermi indirmeye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 support baslamassa bosuna indirmis olursunuz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.