kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 halihazırda olan playerlardan kendi yanına çekebilirsin. ben senin suppporterın olurum rahat ol. Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 << fury warrior, dps lazımsa Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: yıllardır dalga geçtiğimiz forum aptalını arkasına alan çoşuyor. paticikte forum aptalı olmanın dayanılmaz hafifliği Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kzpmaza said: halihazırda olan playerlardan kendi yanına çekebilirsin. ben senin suppporterın olurum rahat ol. Jaegerjaquez said: << fury warrior, dps lazımsa çetin taş da priest olsun akalım direk ;D Alıntıla
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: Finklorpeyniri said: yıllardır dalga geçtiğimiz forum aptalını arkasına alan çoşuyor. paticikte forum aptalı olmanın dayanılmaz hafifliği yıllardır dalga geçilecek bir geçmişin yok. düşündüğün kadar sallanan bir üye değilsin. çık o kafadan artık. kimsenin uğraşmasına gerek yok zaten seni yermek için. her postun kendi kendinle çiftleşiyorsun bakıp gülüyoruz sadece Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 var mı başka söylemek istediğin dök içini rahatla ? =) Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 forum çok hareketli ya kitap okucam kalkamıyorum pc başından Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Jaegerjaquez said: forum çok hareketli ya kitap okucam kalkamıyorum pc başından ben de çetintaşla yazdığımız hikayeye devam edicem ama bi türlü konsatre olamadım. bu esnada davet ettiğim arkadaşımda lole girdi . Alıntıla
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: var mı başka söylemek istediğin dök içini rahatla ? =) 3 satır lan. Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: Noyzura said: var mı başka söylemek istediğin dök içini rahatla ? =) 3 satır lan. baktığında içtenlikle gülebiliyorsan(ız) ne mutlu bana. bu esnada paticik mazim düşündüğünden çok daha eski. ben çok eğleniyorum burada ve vakit geçirdikçe güzel dostluklarım da filizleniyor ;) Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Finklorpeyniri said: ;) bu nedir bu 30-60-90 kaş gözü ;) Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: kzpmaza said: halihazırda olan playerlardan kendi yanına çekebilirsin. ben senin suppporterın olurum rahat ol. Jaegerjaquez said: << fury warrior, dps lazımsa çetin taş da priest olsun akalım direk ;D bana uyar... Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buffla bizi , healle bizi hatta sende alchemy grandmaster bize potionlarda yaparsın KuddusiMavra ;D Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 :)) valla ben en son workraftta kaldım hiyıl miyıl,oradan... onun haricinde oyun geçmişim sıfıra yakın. fakat Pater noster, qui es in caelis...sanctificetur nomen tuum;adveniat regnum tuum; fiat voluntas tua,sicut in caelo, et in terra. Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hayat kendi başına bir oyun sendede alchemy gm işte ;D Ahri ile Aion Online indiriyoruz başlıcaz sen de indir başla istersen ;D Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hımm...önce nasıl yapacağımı öğretmen gerekiyor :) Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buradan indiriyorsun register olup ama indirme süreci biraz kaşış 30gb sanırım benim hala %44 ;D http://www.aionfreetoplay.com/website/ bide oynayacak arkadaşlarla facebook grubu oluşturduk orayada davet ederim Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ok, işlerimi halledeyim,indiriyorum. Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: buradan indiriyorsun register olup ama indirme süreci biraz kaşış 30gb sanırım benim hala %44 ;D http://www.aionfreetoplay.com/website/ bide oynayacak arkadaşlarla facebook grubu oluşturduk orayada davet ederim bendemi başlasam bilemedim. iyimidir bu oyun değermi indirmeye Alıntıla
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 support baslamassa bosuna indirmis olursunuz. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.